Ket a pozitivní test

47
9.4.14 10:20

ket a pozitivní test

Ahoj holky, jsem tu nová :) najde se tu některá z vás co je po embryotransferu 12 den, pozitivní těhotenský test a čeká na odběr krve. Jsem z toho nervozní, aby i krev vyšla dobře, máte s tím některá z vás zkušenosti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2197
9.4.14 10:23

@lenulinka9 předně gratuluji :pankac:, to je krásná zpráva, že je test pozitivní a na krev se tak už určitě čeká lépe :).
Já jsem teď 6. den po ET, takže ještě určitě nehodlám pár dní test dělat, ale to čekání je hrozný :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
9.4.14 10:58

Děkuji :-)Jo čekání je hrozná věc na tom všem. Mám už za sebou ivf, které bylo nevydařené, měli jsme ted jen jednoho mrazáčka, tak jsem se bála aby se zadařilo. A je to tvoje první? Tak držím palce :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2197
9.4.14 11:09

@lenulinka9 to jo. Hrozný bylo to čekání každý den, jestli se vyvíjí a transfer vůbec bude. Ano, je to první IVF, ze kterého jsme měli z OPU jediný oocyt, takže chápu ten strach.
Manžel to celé rozdělil do levelů - že něco je z OPU, že přežije, transfer a další je právě pozitivní test a ty ho máš, takže se prostě blížíte k cíly ;). Taky moc držím palce :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
9.4.14 11:10

@lenulinka9 ahoj také gratuluji :kytka:

Já jsem 6. den po ket a čekám na testování do příštího úterý ale to čekání je fakt hrozný. Tobě už se čeká líp aspoň že jsi našla dvě čárky :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2197
9.4.14 11:13

@Nelliah tak to jsme na tom stejně, já jsem jen 6. den po ET a najednou se mi zdá příští týden moc daleko. Uvažovala jsem testovat o víkendu, ale neudělám to.
Tak dej vědět, jak to v úterý dopadlo :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
9.4.14 11:14

Jo jsou to nervy hned od začátku. Čeká se mi sice o něco lépe, ale stejně jsem z toho ještě pořád vynervovaná, jestli bude v krvi hcg a tak. Nevydřžela jsem a testovala už 8 den a byl tam slabý duh a od té chvíle dělám každé ráno test vynervovaná :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2197
9.4.14 11:17

@lenulinka9 to je jasný, člověk se pořád strachuje, ale prostě nesmíš přesta věřit :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
9.4.14 11:20

@eli196 ty dej taky vědět já doufám že už to klapne :lol: Také nebudu dřív testovat. A kolik máte holky embrijek? Já dvě :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
9.4.14 11:21

A jste doma holky? A nebo chodíte do práce? Já si vzala tentokrát neschopenku, tak se válím doma :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
9.4.14 11:21

@lenulinka9 já taky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2197
9.4.14 11:22

@Nelliah no my jsme právě měli jen jedno od úplného začátku, takže jsme se modlili, aby ty dny do transferu vydrželo, byly to fakt nervy.
Tak to je krásný, hned dvě :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
9.4.14 11:23

Já jedno, při prvním ivf jsem se rozhodovala zavést obě, přežili nám jen dvě, ale nakonec jsem se rozhodla pro jedno. Tak nám zbyl jen ten náš jeden mrazáček :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2197
9.4.14 11:23

Taky jsem doma a moc si to užívám :mrgreen:. Já u počítače, kocour chrápe v křesle, prostě idylka :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
9.4.14 11:25

Holky, určitě to klapne a najdete také dvě čárky na testu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí