Ket a pozitivní test

Napsat příspěvek
Velikost písma:
47
1.6.14 17:03

@HanyB tak to je super, to se určitě vydaří, hlavně myslet pozitivně a odpočívat, a at ti to do testování uteče :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
1.6.14 18:37

@lenulinka9 ahojky testovat chci ve středu to má příjít menses. Testovala jsem už 7.a 8.dne poněvadž jsem v jeden den a jednou špinila při utření a sněhobílo. Tak uvdím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
746
1.6.14 19:03

@snažilka27 tak me dr rikal ze kolem 40-45procent, citim se ted uplne jinak jak pri poslednich dvou pokusech, tak doufam ze je to dobre znameni. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
746
1.6.14 19:05

@lenulinka9 pozitivne myslim jelikoz se citim jinak, odpocivam furt furt jen spim a jim :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
728
2.6.14 21:54

@HanyB Jo to urcite bude dobre a ted uz to vyjde moc ti to preju a s tim spanim to mam stejne v praci kolikrat odpo mam krizi a usninam a jelikoz nikdo zatim nic nevi musi si asi myslet ze furt nekde flamuji :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.6.14 10:39

@HanyB
tak moc moc držím palečky.. jen odpočívej a určitě se aspoň jedno uchytí.. :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
746
3.6.14 11:06

@snažilka27 no neumim si prectavit chodit do prace, ty moje hezke 13tky, a litani, to bych furt nekde chrapala na kuchynce. :mrgreen: Mohlo by to vyjit kdyz jsou tam 3 z toho 2AA blasty.
@káčátko 123 doufam ze mas pravdu, a aspon jedno se uchyti, jinak nevim, to prece by nebylo mozne aby ze 3 ani jedna.No musim verit :hug: a co ty jak se citis?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.6.14 10:45

@HanyB
určitě se aspoň jedno uchytí.. a bereš něco jako třeba AGOLUTIN nebo Estrofem??
Já teďka ještě 6 tablet antikoncepce a pak to dostanu a začnu stimulovat Estrofenem a snad za měsíc bude KET.. ale přijde mi, že jsem teďka po Antikoncepci taková nafouklá a prsa se mi nafoukla.
A jsi doma na neschopence nebo chodíš do práce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
746
4.6.14 11:13

@káčátko 123 beru utros a estrofem, a estrofem v gelu, jj jsem doma na neschopence, v praci bych to nezvladla.Ja si ted pripadam taky jak balon.Ten mesic utece jako voda, a nechas zavest 1 nebo 2?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.6.14 14:50

@HanyB
necháme zavést zase 2.. máme je 6*2 ve slánkách :-) a pak jedno samostatný..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
746
4.6.14 14:55

@káčátko 123 Tak to budu moc drzet palecky :hug: ja mela posledni tri tak jsem nad nicim nevahala, druhe kolo bych zatim podstupovat nechtela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.6.14 14:59

@HanyB
a jak to, že máš 2blaocysty a 1morulku? že to nejsou všechno blaocysty? teda možná se ptám blbě ale prd tomu rozumím jaký je v tom přesně rozdíl

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
746
4.6.14 15:18

@káčátko 123 ja mela zamrazene 3 morulky 4 denni, oni mi to rozmrazili uz ve ctvrtek, a v patek jsem sla na ket a zech 3 se 2 staly uz vyhatchovane blastocysty AA pry to nej co jde, a to treti byla uz spis blasticka ale nic moc byla trosku opozdena a mela fragmenty, tak mi chteli dat 2,prekecala jsem je ze kdyz vydrzela i ta treti a neni nic moc tak at mi ji taky daji, jelikoz mi ji bylo lito.dr neveril ze by z toho neco mohlo byt, ale rikam si kdyz vydrzela skoro 2 dny a stale drzela tak je to bojovnik. zazraky se deji, a holky tehotni i z horsimi embrijkami :) Jsem rada ze mam 3,ikdyby se vsechny tri uchytili nevadilo by mi to. Akurat najit diskusi komu byly zavedeny 3 je tezka, nic moc tu neni, je to spis takova raritka. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.6.14 09:59

@HanyB
to jo.. budu moc moc držet palečky.. Nám právě zamrazili 5 denní.. a taky si říkám, že když je rozmrazují tak asi potom zas je nezamrazují, kdybychom chtěli jen jednu tak tu druhou by mi bylo líto aby jí vyhodili… ale když vydržela dva dny tak třeba zrovna bude ta co se pak udrží a povede :-)
My jsme se s dr. minulý pátek nějak zakecali a já mu říkala, jak můj přítel řekl, že aby zavedli rovnou čtyři aby se aspoň jedno chytlo.. a on říkal, že když s tím před 6 lety začínal, že zaváděli 5 embryjek a postupně to prostě klesalo.. až zavádí 1-2 :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
746
5.6.14 14:39

@káčátko 123 vsak prave kdyz tak bojoval tak to muze byt ten pravy.No 5 to uz je fakt masakr, ja chtela tri abych si co nejvice zvysila sanci na nini, stim ze pocitam i dvojcatka.2 si myslim ze je ok,3 uz nad ramec.Budu ti moc drzet palecky at vse probiha jak ma. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí