Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@evkaa7 Ahojky, moc neee. Poboliva me břicho občas, ale jinak nic moc, ted jsem mela 3 dny strašnou rýmu a lehce zvýšenou teplotu, tak nevim co z toho bude
přijde mi, ze se tim zabývám hrozne málo ![]()
@Bajuli no jo, jak se má člověk nemoci vyhnout že
Pobolívá bříško, to je dobře
Tý jo to letí, už jsi dnes 5. den po KET, některé nedočkavky už testují. Já teda vždy 6 den už špinila, takže jsem dělala testy už 6. den pro jistotu, ale posledně jsem nešpinila a vydržela do 8. dne a to už tam byl duch, kdy budeš testovat?
@rennys1 presne tak v tomhle obdobi lita ve vzduchu kde co, to bych musela lezet doma v izolaci a to me neba
ale oscilococcsinum nebo jak se to pise
zabralo a uz je mi mnohem lip
jo uz 5.den, testovat se mi zatim nechce, rikala nsem si, ze jsem vlastne v obdobi, kdy „normalni“ zenska taky jeste netusi, ze by mohla byt tehu
uvidime, mozna to vydrzim az do soboty, ale nevim
zatim jsem odhlodlana ![]()
@Bajuli a kdy máš termín MS? Tak testuj v den, kdy máš mít MS, to už by tam mohlo něco být. Já pokud nedostanu MS, nebo nezačnu špinit jako obvykle 6. den po KET, tak budu asi taky testovat později, minule jsem byla fakt zklamaná, takto aspoň nebudu případně řešit, že čárka slábne… no uvidím, už ať je pátek
a tobě držím palečky… chodíš do práce nebo jsi na PN? (jestli jsem se na to už ptala, tak soráč, mám v těch všech diskuzích trochu zmatek) ![]()
@rennys1 oficiálně jsem mela ms dostat včera, mam krátký cyklus jen 26 dni
odhodláni na sobotu uz klesá a mam roupy zkusit test uz dneska ale nevim
jsem na PN pri ivf jsem chodila do prace, tak ted si udělám volno, alespon budu doma v klidku ![]()
A ty si jdeš teda pro prcka kdy? ![]()
@Bajuli ahááá, tak ty už jsi měla mít MS, to je ale dobrá zpráva, že se ještě nic neděje. Měla jsi KET v přirozeném cyklu nebo s estrogenama? Já být Tebou, tak počkám do zítřejšího rána, z první ranní moči. Dnes už jsi určitě něco pila, už by mohla být moč naředěná, tak bych počkala do zítra, ale jak chceš
já si jdu pro drobka v pátek, akorát vůbec nevím, co mám říct doktorce, ona mě chce ve čtvrtek uschopnit, že jí přijde komise a nemůže mě už nechat doma, ale já musím ještě zůstat doma! Mám hodně fyzicky náročnou práci, pořád tahám těžké věci, nemůžu jít do práce ![]()
@rennys1 mela jsem KET v nativu bez hormonu
tak si rikam, ze je taky dobra zprava, ze ms neni
jenže me jinak vubec nic neni, občas po ránu cítím podbrisek, ale jinak mi nic neni.
Uvidíme zitra rano na to mozna uz vlitnu, mela jsem i 6ti denní embryo, takze o den víc nez je normalne, tak by se mohlo neco ukázat
ja dam urcite vedet.
No vida, pátek uz je za dveřmi, nez se nadejes, tak budes taky chodici inkubátor ![]()
Ahoj všechny snažilky, moc děkuji za všechny vaše postřehy při snažení, které mají za cíl pro každou ten svůj vytoužený uzlíček štěstí. Nejsem moc psací typ a už vůbec né na PC, ale… ![]()
Jsem dnes 4den po ket, pokud se nepočítá den transferu ![]()
@aknel 76 ahoj! Tak to se za chvilku přidáš k testovací manii
držím palce, at se prcek zavrta!
@Bajuli to co, testovala jsi? No pokud jsi to měla v nativu, tak Ti MS ani nemělo co rozhodit, takže…? Tuším správně?
@aknel 76 ahoj, děkuji, že jsi se přidala i přes Tvé obavy z psaní. To já jsem zase psací typ namísto mluvícího
Já vím, že někomu ty ohrané výrazy co se IVF týče můžou lézt na nervy, ale však nikdo nikoho do ničeho nenutí
O mém KET nikdo neví, jen já a přítel a proto asi mám potřebu to ventilovat aspoň tady
Tak držím palečky, ať se drobek vrtá.
@Bajuli VIDÍM!!!
Negratuluji, protože vím, jak zrádný pan Duch může být, ale strašně moc držím palečky, aby sílil. Zasloužíš si to.
@rennys1 dekuju, uvidíme no, pregnyl jsem si píchla poslední 10.11. 5000 j, tak nevim jestli to třeba jeste nemůže byt zbytek. Uvidíme, v sobotu budu moudřejší
ale vylepšilo mi to naladu o 100% ![]()
No a pátek uz se blíží a pak budu držet pesti ja tobě ![]()