KET listopad 2015

2454
11.11.15 17:38

KET listopad 2015

Ahoj :mavam:, je tu někdo, koho teprve čeká KET v druhé polovině listopadu? Ráda bych si povídala a v jiných diskuzích se nechytám :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5026
11.11.15 17:47

Ahojky! Ja byla na ketu dneska :) kdy jdes ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2454
11.11.15 17:55

@Hanca.v tak to už sis určo dělala test a je pozitivní, když běžíš na krev :dance: já byla minulý měsíc na KET a měla taky pozitivní, ale nakonec to nedopadlo, vlastně to mám vše v podpise.
@Bajuli ahojky, koukám na podpis, že máš za sebou ZT, chápu, jaké to bylo zklamání, doufám a držím palečky, aby se teď drobek zabydlel a nepustil :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2454
11.11.15 17:55

@Bajuli jo a já jdu zítra na UTZ, tak mi řeknou, kdy bude KET, počítám tak za 9-10 dní až.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5026
11.11.15 18:08

@rennys1 jo bylo to neprijemne, ale proste se stalo a zivot jde dal i kdyz to chvilku boli. Verim, ze se na nas uz stesti usmeje :) jsem rada, ze mam ted nativ, pro telo to nebude takovy zahul :)
Tak na zitra drzim palce, at sliznice hezky roste a ket muze byt co nejdriv :) dej pak vedet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5026
11.11.15 18:09

@Hanca.v tak at to zitra klapne! Ja jsem se zatim taky nedostala moc daleko! Tak mame natrenovano a ted to vyjde, uvidis :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
108
11.11.15 18:30

Taky jsem prodelala dnes Ket tak doufam ze se mu u me bude uz tentokrat libit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5026
11.11.15 19:04

@Hanca.v beru jako dobrou zprávu, ze víme, ze umíme otěhotnět :) a mas nejake příznaky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5026
11.11.15 19:35

@Hanca.v no to se zda jako rozhodující příznak! Je tam, to je jasny :D :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5026
11.11.15 20:11

@Hanca.v jeeee tak ze by dvojcatka? To by bylo krasny :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5026
12.11.15 07:40

@Hanca.v to je dobry :D no jo chlapi potřebujou toho dědice příjmení a vsech chlapackych dovednosti, ale stejne to bývá tak, ze ty holcicky si je omotaji okolo prstu :D tak u nas je to jedno, jake pohlaví, ale zas tomu embryjku muj manžel rika bacile :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2454
12.11.15 11:27

@Hanca.v Tak co dnešní krev? No je pravda, že dvě čárky nemusí být ještě jasné miminko v postýlce, ale už je ta šance o hóóóódně větší. Já to brala jako samozřejmost, že jsem prostě těhule, ale rychle mi sklaplo. Teď i kdybych měla 2 čárky (doufám, že budu), tak prostě se už nebudu tak radovat, vlastně bych se bála radovat asi celé těhotenství. Vždy se může něco pokazit. Já už mám 7 letou dceru, k té jsem přišla jak slepý k houslím :mrgreen: nebála se ničeho, nebyla jsem zrovna vzorová těhule, neřešila jsem nic. Protože jsem mívala hodně nepravidelné cykly, tak jsem si dělala test až min. měsíc po vynechání MS, takže to už jsem byla v 9tt, když jsem se to dozvěděla. Jéé ty máš 2 miminka u sebe? Máte nějaké děti?
@Bajuli no pravda je ta, že sice // a pak z toho nic je větší bolest než vůbec nic, ale aspoň víme, že umíme otěhotnět. Já mám dost problémy se sliznicí, byla jsem přesvědčená, že se do ní mimčo nezavrtá… nebo možná zavrtalo a pak pustilo? Nebo bylo geneticky špatné? Co já vím… to neví ani doktor, ale zajímalo by mě to. Jsi na PN nebo chodíš do práce? Já vždy chodila u toho do práce, ale mám hodně fyzicky náročnou práci, tak jsem teď zkusila PN. Jinak dnes mi v CARu řekli, že KET bude příští pátek. Jestli teda neonemocním, protože dcera je nemocná :(
@evkaa7 ahoj, tak držím palečky, vy už jste všechny předemnou, doufám, že listopad bude plodný. I když to už jsem hlásala i o říjnu na jiné diskuzi a skoro všem to tam vyšlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5026
12.11.15 11:51

@rennys1 ja jsem na PN, pred tim jsem chodila do prace,,tak ted chci udelat maximum :) zadne deti jeste nemame o to je to horsi. Janjsem ted mela sliznici jak podle encyklopedie, tak mel prcek ty nejlepsi podminky, tak snad se mu u me zalibi a uz se vrta do perinky :) pristi patek, tak hura! To uz je jen kousek :) ja jsem taky lehce nachlazena a nikomu to nevadilo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2454
12.11.15 12:51

@Bajuli a jak jsi měla vysokou sliznici? Já dnes jen 7mm, na KET to stačí, ale minule jsem měla 9mm (jako týden před ketem, tak to ještě snad něco dorostla/doroste), vlastně ani nevím, co je to sliznice jak z encyklopedie :mrgreen: no s tím nachlazením, pokud je to bakteriální, tak to až tak neva, ale pokud virové, embryo jde do háje, proto mám úplně fóbii teď něco lapnout. A zrovna jsou doma všichni nemocní 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5026
12.11.15 14:46

@rennys1 mela jsem 13DC 10mm :) mam rýmu no, s tim nic neudělám tu mam vzdycky celou zimu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí