Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj
, je tu někdo, koho teprve čeká KET v druhé polovině listopadu? Ráda bych si povídala a v jiných diskuzích se nechytám ![]()
@Hanca.v tak to už sis určo dělala test a je pozitivní, když běžíš na krev
já byla minulý měsíc na KET a měla taky pozitivní, ale nakonec to nedopadlo, vlastně to mám vše v podpise.
@Bajuli ahojky, koukám na podpis, že máš za sebou ZT, chápu, jaké to bylo zklamání, doufám a držím palečky, aby se teď drobek zabydlel a nepustil ![]()
@Bajuli jo a já jdu zítra na UTZ, tak mi řeknou, kdy bude KET, počítám tak za 9-10 dní až.
@rennys1 jo bylo to neprijemne, ale proste se stalo a zivot jde dal i kdyz to chvilku boli. Verim, ze se na nas uz stesti usmeje
jsem rada, ze mam ted nativ, pro telo to nebude takovy zahul ![]()
Tak na zitra drzim palce, at sliznice hezky roste a ket muze byt co nejdriv
dej pak vedet
@Hanca.v tak at to zitra klapne! Ja jsem se zatim taky nedostala moc daleko! Tak mame natrenovano a ted to vyjde, uvidis ![]()
Taky jsem prodelala dnes Ket tak doufam ze se mu u me bude uz tentokrat libit
@Hanca.v beru jako dobrou zprávu, ze víme, ze umíme otěhotnět
a mas nejake příznaky?
@Hanca.v no to se zda jako rozhodující příznak! Je tam, to je jasny
![]()
@Hanca.v to je dobry
no jo chlapi potřebujou toho dědice příjmení a vsech chlapackych dovednosti, ale stejne to bývá tak, ze ty holcicky si je omotaji okolo prstu
tak u nas je to jedno, jake pohlaví, ale zas tomu embryjku muj manžel rika bacile ![]()
@Hanca.v Tak co dnešní krev? No je pravda, že dvě čárky nemusí být ještě jasné miminko v postýlce, ale už je ta šance o hóóóódně větší. Já to brala jako samozřejmost, že jsem prostě těhule, ale rychle mi sklaplo. Teď i kdybych měla 2 čárky (doufám, že budu), tak prostě se už nebudu tak radovat, vlastně bych se bála radovat asi celé těhotenství. Vždy se může něco pokazit. Já už mám 7 letou dceru, k té jsem přišla jak slepý k houslím
nebála se ničeho, nebyla jsem zrovna vzorová těhule, neřešila jsem nic. Protože jsem mívala hodně nepravidelné cykly, tak jsem si dělala test až min. měsíc po vynechání MS, takže to už jsem byla v 9tt, když jsem se to dozvěděla. Jéé ty máš 2 miminka u sebe? Máte nějaké děti?
@Bajuli no pravda je ta, že sice // a pak z toho nic je větší bolest než vůbec nic, ale aspoň víme, že umíme otěhotnět. Já mám dost problémy se sliznicí, byla jsem přesvědčená, že se do ní mimčo nezavrtá… nebo možná zavrtalo a pak pustilo? Nebo bylo geneticky špatné? Co já vím… to neví ani doktor, ale zajímalo by mě to. Jsi na PN nebo chodíš do práce? Já vždy chodila u toho do práce, ale mám hodně fyzicky náročnou práci, tak jsem teď zkusila PN. Jinak dnes mi v CARu řekli, že KET bude příští pátek. Jestli teda neonemocním, protože dcera je nemocná ![]()
@evkaa7 ahoj, tak držím palečky, vy už jste všechny předemnou, doufám, že listopad bude plodný. I když to už jsem hlásala i o říjnu na jiné diskuzi a skoro všem to tam vyšlo.
@rennys1 ja jsem na PN, pred tim jsem chodila do prace,,tak ted chci udelat maximum
zadne deti jeste nemame o to je to horsi. Janjsem ted mela sliznici jak podle encyklopedie, tak mel prcek ty nejlepsi podminky, tak snad se mu u me zalibi a uz se vrta do perinky
pristi patek, tak hura! To uz je jen kousek
ja jsem taky lehce nachlazena a nikomu to nevadilo ![]()
@Bajuli a jak jsi měla vysokou sliznici? Já dnes jen 7mm, na KET to stačí, ale minule jsem měla 9mm (jako týden před ketem, tak to ještě snad něco dorostla/doroste), vlastně ani nevím, co je to sliznice jak z encyklopedie
no s tím nachlazením, pokud je to bakteriální, tak to až tak neva, ale pokud virové, embryo jde do háje, proto mám úplně fóbii teď něco lapnout. A zrovna jsou doma všichni nemocní ![]()
@rennys1 mela jsem 13DC 10mm
mam rýmu no, s tim nic neudělám tu mam vzdycky celou zimu ![]()