Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj dámy je tu někdo kdo planuje KET? mohli bychom pokecet a spolecne se psychicky podporit
Ja mam dnes prvni den cyklu zmrzlinka na me uz ceka a ja mam z toho najednou strasne obavy
Ahoj ja se tak chystam na KET v nejblizsi dobe, momentalne cekam na menstruaci mela by snad prijit v nedeli.Taky mam celkem obavy.Mame uz 2letou holcicku po IVF a bojim se jak to vsechno budu zvladat, ale druhe dite si moc prejeme.
@allietta ahoj vím jak se cítíš já už mám Teda ket za sebou a už mám i pozitivní test ale pořád to nic moc neznamená dokud neuvidím to zlatíčko tak se stále obávám každopádně neboj bude to v pohodě moje holčička zbožňuje miminka tak si myslím že mi bude chtít hodně pomáhat
Gratuluji k pozitivnimu testu. A jak to vsechno probíhá, ja mam volat prvni den MS a cca 10ty dem pujdu na ultrazvuk.
Co jsi brala za leky?
@allietta volala jsem první den MS na UTZ jsem byla objednaná 12 dc sliznici jsem měla 6 mm takže od 15 dc jsem brala utrogestan a 19 dc jsem měla transfer petidenniho embrya dostala jsem fotecku a pak už jen čekala co se bude dít šestý den jsem zkoušela test a byl tam duch který naštěstí silel i přesto že jsem tři dny krvácela
Tak u me to bude probihat velice podobne podle toho co rikal doktor.
A jak starou mas holcicku?
Uz to tady ctu a koukam ze mala je o tri mesice mladsi nez ta nase. Takze jsme na tom hodne podobne ![]()
@allietta jj kačka bude v lednu dva roky a kam chodí do car
Chodime do Reprofitu, byla jsem tam i na IVF jsme spokojeni.
@allietta ja chodim do heliosu a jsem spokojena hlavne stim ze mam uz od nich jednu holcicku a doufam ze mio vyjde a ta druha teda pokud to bude holka kazdopadne budu rada i za kluka hlavne aby to bylo zdrave
Presne tak i nam je to jedno, hlavne kdyz bude zdrave.Dnes zacinam spinit takze MS budou aso driv nez jsem cekala
.Asi to mozna bude stresem, v noci jsme byli na pohotovosti mala ma zanet stredniho ucha, takze jsem celou noc nespala a hlidala ji.
@allietta jeminkote snad se z toho mala co nejdriv dostane a preju at MS prijde co nejdriv
Diky, doufam ze je to poprve a naposledy
.Menstruaci uz jsem dostala takze zitra volam do CAR ![]()