Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Anonymní píše:
Ahoj holky,je tu některá, která má taky poslední pokus KETu, tj. poslední embryo k přenosu? A pak už jenom další IVF? Jak to vnímáte? Stresujete se, že je to poslední pokus?
Já mám cca za týden po dvou neúspěšných transferech údajně krásných a navíc vyšetřených blastocyst v nativním cyklu.
Ahojky,
Ja mam pred sebou nejen posledni KET ale i posledni IVF, do dalsiho uz nejdeme.
Mam 2 blasty nic moc kvality. Premyslim, ze KET necham az na leden. V listopadu budu na veletrhu a vsichni piji - nevim, jak bych to tam uhrala a ustala a na Vanoce nechci negativni test…to jsem zazila jednou.
Ahoj.
V pondělí jdu na KET našeho jediného embrya z tohoto cyklu IVF. Mám za sebou celkově 4 transfery, z toho jedno dítě. Jsem poměrně klidná, řekla bych, že prozatím vcelku pozitivně naladěná. Uvidíme. Je to již plně vyhatchovana blastocysta, bez genetiky. Věřím, že to vyjde! Nic jiného mi ani nezbývá…
@Anonymní píše:
Ahoj.
V pondělí jdu na KET našeho jediného embrya z tohoto cyklu IVF. Mám za sebou celkově 4 transfery, z toho jedno dítě. Jsem poměrně klidná, řekla bych, že prozatím vcelku pozitivně naladěná. Uvidíme. Je to již plně vyhatchovana blastocysta, bez genetiky. Věřím, že to vyjde! Nic jiného mi ani nezbývá…
Ahojky,
Tak jak jsi dopadla? Podarilo se?
@LucieKLuc Omlouvám se, že jsem nepsala, bohužel, KET se nezdařil. Rozhodla jsem se, že teda zkusím celý IVF cyklus ještě jednou.
@Anonymní píše:
@LucieKLuc Omlouvám se, že jsem nepsala, bohužel, KET se nezdařil. Rozhodla jsem se, že teda zkusím celý IVF cyklus ještě jednou.
Vubec se neomlouvej, moc ti drzim pesti do dalsiho pokusu. ![]()
@miskuet píše:
@LucieKLuc A ty teď taky nějak podstupuješ?
Ahoj, podstoupila jsem posledni IVF, ted se mel konat KET ale dostala jsem 2 dny pred transferem covid…tak se vse odklada.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Ahoj holky,
je tu některá, která má taky poslední pokus KETu, tj. poslední embryo k přenosu? A pak už jenom další IVF? Jak to vnímáte? Stresujete se, že je to poslední pokus?
Já mám cca za týden po dvou neúspěšných transferech údajně krásných a navíc vyšetřených blastocyst v nativním cyklu.