Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Když zeres navíc, tak je to jasný, že jsi mimo. Prostě budeš přibírat i přes koktejly
@Anonymní píše:
Dobrý den chtěla bych se zeptat jestli někdo má zkušenosti s ketofitem? Začala jsem dietu je tomu asi pár dní, piju 5× denně koktejly ale několikrát jsem zhřešila myslíte že se už do ketózy nedostanu? Ani nevím jestli jsem v ketóze.
Pokud drzis dietu, ktera je zalozena na ketoze, asi nebude uplne ready do toho jist jinak a hresit. Zbytecna investice.
To je jako kdyby se alkac ptal, jestli jeho abstinence probiha v pohode, kdyz tam obcas lupne pivco.
Vykasli se na dietu, pokud ji nejsi schopna dodrzovat, a najdi si pro sebe udrzitelny zpusob stravovani. Timhle si tak maximalne rozhodis metabolismus.
Ok to není. Já jsem na ketofitu už nějaký rok zpět začínala, začátky byly těžké, ale ten výsledek za to stál. Zhubla jsem co jsem potřebovala a hlavně mě to nakoplo začít se víc zajímat o jídlo všeobecně. Začala jsem vařit podle jejich receptů a pak si hledala i další low carb a jím tak do teď.
Ale pokud nemáš vůli a budeš to porušovat, tak to jsou opravdu vyhozené peníze a nemá to cenu.
Byla jsem na něm 3 měsíce vloni a zhubla jsem 12 kg, myslím, že kdybych na dietě nebyla, nikdy bych nezhubla. Vyhovovalo mi totiž, že nemusím nic složitě a dlouho chystat. Zkuste zkušební balíček, abyste věděla, co vám bude chutnat.
Ja jsem pred rokem a půl zhubla za pul roku21kg. Celkem jsem to zvládala udrzet, ale prišla operace kolene a 10kilo zpět🙈,takze jsem se do toho pustila pred 2dny znovu, doufám, ze opět vydržim..uz vim co mi nechutnalo, tak kupuji jen to dobré🙂
@janásek68 Jééé tak hlavně jestli máte koleno ok? Já jsem s ketofitem taky jela, dneska si kupuju ty jejich koktejly, nejvíc mě chutná jahodový, ale jedla jsem teda ze začátku klasická jídla, sice od nich ale jídla, na koktejlech bych nevydržela. Zhubla jsem a pomohlo mi to. Nabrala jsem zpět asi dvě tři kila, ale to nějak neřeším. Jsem spokojená, jím mnohem lépe a cítím se lépe.
Přeji ať se Vám to vydaří! ![]()
Dobrý den chtěla bych se zeptat jestli někdo má zkušenosti s ketofitem? Začala jsem dietu je tomu asi pár dní, piju 5× denně koktejly ale několikrát jsem zhřešila myslíte že se už do ketózy nedostanu? Ani nevím jestli jsem v ketóze.