Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Nemužu se rozhodnout jakou sedačku, nemáte některá s těmito dvěmi zkušenosti? Díky ![]()
Máte zkušenost s Cybex Juno Fix?
Přidejte zkušenost s Cybex Juno FixMáme Juno fix, druhou sedačku jsem neviděla naživo. Zkusila bych zjistit, kde v obchodě je mají a vyzkoušela, která bude dítěti pasovat víc…
@aneta Opl píše:
Máme Juno fix, druhou sedačku jsem neviděla naživo. Zkusila bych zjistit, kde v obchodě je mají a vyzkoušela, která bude dítěti pasovat víc…
Tady u nás v okolí bohužel nikde, ani ten juno fix ![]()
My máme Kiddy, jsme spokojení, ale nemám porovnání..
Kiddy je teda navrhovaná ve spolupráci s ortopedy, kladou velký důraz na to, aby byla sedačka dobrá i co se týče páteře, takže kvůli tomu a protože vyhrála teď poslední adac testy jsme si ji vybrali.
@Sasanka30 my jsme teď byli v obchodě s autosedačkama a vzhledem k tomu, že máme v plánu koupit Cybex, tak jsme se na něj ptali… paní prodavačka nám řekla, že Cybex sice vychází jako nejbezpečnější a sedačka ALE že je pro dítě strašně nepohodlná, nechce v ní bejt a dost se v ní potí… Kiddy bude v tomhle směru asi to samé…tak teď sama nevím, jak se rozhodnout, ten Cybex jsme chtěli, ale teď si nejsem jistá ![]()
My máme cybex junfoix. museli jsme teda dítě hodně dlouho na ní zvykat, ale už je v ní v pohodě. relativně. když jedem dalekou cestu a nespí, takje samozřejmě pruzelá a chce zábavu. nepřipadá mi, že by se tam nějak abnormálně potila.
já vybírala podle bezpečnosti. že to není dítěti pohodlné? není to určeno primárně k pohodlnosti, ale bezpečí.
myslím, že trochu porblém je u menších dětí. naše kočka má necelých 9,5 kg a kluže dolu, dávám jí pod zadek složený ručník…
@koblizek8 já si myslim, že pohodlí je taky docela důležitý… jasně, že jde v první řadě o bezpečnost… ale pokud někdo jezdívá často a dlouho, tak je v jeho zájmu i pohodlí dítěte… pokud by se mi tam měl vztekat a nechtěl tam být, tak bych asi upřednostnila sedačku jinou… ale každému dítěti vadí něco jiného, já jen tlumočila co nám řekla paní v prodejně.
Já totiž jezdím i delší cesty, tak potřebuju, aby měla i to pohodlí, někdo mi řikal, že Juno je uzká a malá má ted 9 kilo, tak to tam taky bude asi plavat. ![]()
My mame Kiddy a jsem spokojena. Mala se tvari taky, od prvniho nasednuti v pohode. Jedina poznamka - dost casto mi v aute svaci krupky a ten pultik je od toho cely zas… Ale to je jen esteticka zalezitost, ktera samozrejme jde vycistit. A nerekla bych, ze neni pohodlna, mala mi tam bezne spinka, a to neusne jen tak nekde.
@petulatko píše:
My mame Kiddy a jsem spokojena. Mala se tvari taky, od prvniho nasednuti v pohode. Jedina poznamka - dost casto mi v aute svaci krupky a ten pultik je od toho cely zas… Ale to je jen esteticka zalezitost, ktera samozrejme jde vycistit. A nerekla bych, ze neni pohodlna, mala mi tam bezne spinka, a to neusne jen tak nekde.
děkuji asi do ni pujdu ![]()
Naše malá v ní taky spokojené chrní. a kdyby jí tam nebylo dobře, tak tam neusne.