Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Muzes se zaregistrovat i ted. Udelej to, pac je kazdopadne vyhodny, ze mas spojenej Kindle s mailovou adresou a muzes pak na ctecku posilat knihy mailem (i jine nez Amazon). Ja treba kabel pouzivam jen na nabijeni, vsechna data jdou mailem.
A nemuzes koupit jen na Amazonu a zbytek musis pretahovat kabelem.
Ale jak to udělám ted?
nejsem v tom úplně zběhlá tedy ![]()
Takže můžu kupovat všude, nejen na amazonu?
Teď to navolíš někde v nastavení, sorry, ale na mým registrovanym stroji už to nevidím, ale v menu toho není moc, to najdeš.
Můžes kupovat všude, jen zvol správnej formát (mobi, případně pdf bez zabezpečení drm). Český knihy třeba na kosmas.cz. Jinak formáty se dají i převádět (stáhni si calibre) a zabezpečení zrušit (http://www. bookz. cz/wordpress/2011/01/18/navod-zbavte-sve-e-knihy-drm/), ale to asi budeš chtít dělat až časem.
To se musím zaregistrovat někde na internetu ne? na www.amazon.com, ale nidkwe to tam nevidím ![]()
Já myslim, že z Kindlu to je jednoduchy. Na amazonu to pujde taky, jdi na Your Account, Manage Your Kindle, Manage Your Devices. Hodi ti to mailovou adresu tvyho Kindlu, nebo ji tam nastavis.
A pak si v Personal Documents Settings povol svuj normalni email, ze se z nej muze posilat na Kindle. Koupeny knihy pak normalne posles ze svyho emailu na email tvyho Kindlu.
Tak jsme se tedy zaregistrovala na amazonu a ted ještě jak ten počítač a můj email zjistí, který kindle k tomu patří? promin za blbé otázky, ale fakt jsem začátečník ![]()
No v tom svým účtu na Amazonu udělát to, co jsem psala minule a vyplníš tam výrobní číslo Kindlu. To má Kindle někde v menu. Taky si tam nastavíš právě e-mail tvýho Kindlu.
Tady máš pěknej návod: http://www.amazon-kindle.cz/…azon-kindle/
Dá se jich případně vygooglit víc.
Tak snad to mám jen se mi nikde nezobrazil email mého kindlu?
Dobrý den,
potřebuji poradit. Mám Kindle 5 a potřebuji do něj dostat asi 130 knížek v PDF, bohužel se mi to nedaří. Když si pdf pošlu z mejlu do kindlu a napíšu do předmětu convert, tak mi to sice převede, ale špatně se to v kindlu zobrazuje. Když si to převedu v Calibre, nebo v jakémkoliv jiném programu, tak výsledek je vždycky stejný - rozhazený text, jedno slovo na jednom řádku, velké mezery mezi nima apod.
Poradil by mi prosím někdo kdo tuhle čtečku vlastní, jak bez problémů dostat čtivo do kindlu?
Děkuji moc
@WendyM Já si pdf posílám mailem bez konvertování. Pak to zobrazuju ve čtečce na šířku, na výšku je to většinou moc malé. Ale i tak nic moc. Záleží, odkud pdfka máš, pokud to někde dokážeš stáhnout nebo převést do txt, je to lepší. Můžeš pak nastavit velikost písma atd.
Ahojky holky, mám kindle 5 chtěla jsem se zeptat, na uvodní stránce při prvním zapnutí bylo zaregistrovat adt atd.. já se nezaregistrovala, to znamená, že si nemůžu koupit žádnou knihu nikde, a nebo jen na amazonu?