Kinetóza a průjem?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
11620
4.5.16 13:41

Kinetoza a průjem?

Ahoj holky, moje starší dost trpí kinetozou. V neděli jsem s ní jela k tetě, po cestě jí bylo blbě. U tety měla 2× po sobě řídkou stolici, tak jsem s ní jela domů, dala smectu a myslela jsem, že má virozu. Už byla po chvíli v pohodě. V pondělí jsme šly shodou okolností k pediatře, poslechla i bříško a divila se, že je klidné. Na virozu to tedy nevypadalo, tak malou poslala do školky. Nicméně pokaždé, když ji přivezu domů, má zas po cestě (kdy je jí blbě) jednorázově řídkou stolici. Lehne si na gauč a po chvíli odezní malá bolest bříška. Do večera je pak v pohodě. Nevím, jestli ji mám nechat doma s dietou, nebo jestli to může souviset s tou kinetozou. Co myslíte? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
989
4.5.16 13:59

Je to kinetózou. Znám to moc dobře. Zvracení, bolesti břicha, průjem. Odezní to po chvilce klidu. Za sebe doporučuji homeopatika cocculine.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11620
4.5.16 14:23

@juka No, teď mi kakala znovu řídce, dala jsem smectu, ale ona tvrdí, že už ji bříško nebolí. Vzhledem k té prohlídce v pondělí a k tomu, že má průjem velmi často po cestě autem (pouhých 10 min), tak to asi fakt bude tím 8o. Vzhledem k denodenním jízdám, jak jí to cocculine dávat :think:? Mám ho doma…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11620
4.5.16 14:23

A většinou nezvrací, to se nám daří zvládat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí