Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Ahoj. Je tady nekdo komu je jeste par dni spatne kdyz trpi na cestovni kinetozu?
Uz mi je par tydnu spatne od zaludku, nekdy musim i casto krkat. Mam za 2 mesice Termin na gastroskopii, brala jsem 2 tydny pantoprazol, Dr mi diagnostikoval zanet zaludku ( bylo mi spatne az na zvraceni, krkala jsem a hlavne mezi jidlem )no to jsem dobrala, bylo mi lip v tu dobu ale ted uz mi je zase tyden spatne. Vcera mi bylo dobre ale odpoledne jsem jela jako spolujezdec autem a zase jsem tam kde jsem byla, tak uvazuju, jestli to opravdu neni jezdenim autem. Hlavne jako spolujezdci mi je spatne.
Mam strach, jestli nemam helikobaktera, ale to se uvidi az na tom vysetreni. Je mozne, ze pri helikoinfekci by mi bylo jeden Den spatne a dalsi dobre? Dekuji
To zní opravdu nepříjemně. Cestovní kinetóza může symptomy zhoršovat, zvláště pokud je člověk spolujezdec. S helikobakterem se situace může každý den měnit. Možná zkuste mluvit s lékařem o ověření této možnosti před termínem gastroskopie. Držím palce, aby Vám bylo brzy lépe.