Kino OKO Praha - Baby Bio

150
19.6.11 21:24

kino - baby bio

Maminky, natrefila jsem na stránkách kina Bio Oko na akci baby bio :) http://www.biooko.net/…09/Baby-Bio/
Ten nápad se mi hrozně líbí, ale úplně si to neumím představit.Nebyly jste tam už náhodou? Opravdu tam děti nikomu nevadí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
36544
19.6.11 21:35

tyto akce jsou i v Palace Cinemas :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150
19.6.11 21:47

Opravdu? kouknu i tam:) a jaký to je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
19.6.11 22:18

Zatím jsem tam nebyla, ale už jsem to studovala :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4242
19.6.11 23:03

Ahoj, ja byla se starsim asi 2× prave v Cinema City na Flore, bylo to docela fajn, ale je fakt, ze jsem tam byla jeste kdyz to byl „lezak“ :lol: nekdy po pul roce a chvili potom.
Takze na me sedel, drzela jsem ho a mela asi 2 hracky, asi na pul hodky si zdrimnul a ja v klidu shledla film.
Bylo to ale do cca 18 mesicu, takze ty deti, ktere uz lezly a chodily, tak tam porad utikaly 8-) a treba splhaly po tech schodech, takze maminky je stihaly… nemyslim, ze by si uzily film :mrgreen:
Takze asi cim driv, tim lip..
Jo a byla jsem na ceskych filmech, coz bylo blbe, protoze nekdy v tom hluku nebylo uplne slyset co rikaji :wink: Ale nevim, jestli ty cizi jsou s titulkama, to zase musis cist :mrgreen:
Takze jako bylo to odreagovani na jedno dopoledne :wink: ale nejak jsem se tam pak uz nehnala :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150
23.6.11 01:40

@ZelvaVeruna, no tak nějak jsem si to i představovala:D asi to někdy zajdu i vyzkoušet - na podzim, až bude venku ošklivo:) zatím alespoň nastuduji, kde všude takový akce dělají:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
950
16.4.12 15:50

Kino AERO - baby kino

Ahoj maminky,

byla jste některá v Aeru na promítání s dětmi? Jaké máte zkušenosti? Líbilo se?

Chtěla bych ve středu vyrazit, nepřidá se některá z vás? ;)
 http://www.kinoaero.cz/…09/Baby-Bio/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3839
16.4.12 16:02

ahoj, nebyla jsem tam, ale už jsem o tom slyšela. taky jsem si říkala, že bych zašla se synkem. zvlášť, když je teď tak hnusný počasí.
bylo by prima, kdyby někdo napsal, jak to v kině chodí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
16.4.12 18:50

Známá chodí na tohle do Radotína. Prej dobrý, dítě pohlídaj pod plátnem a má klid na film:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1582
31.7.15 17:41

Nevíte, jestli to ještě funguje? Koukám, že v Bio Oko je to teď spíš pro seniory. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10650
31.7.15 17:44

@miminkovo myslim, že prázdniny maj volno a začnou až v září zase s těma baby bio…beru to teda podle Aera a tam to tak bylo vždycky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1582
31.7.15 17:46

@Tuco skvělý, díky! Stejně to využiju až tak od října, tak to je super! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Výlety s dětmi na eMiminu

Kam na rodinný výlet s dětmi?

Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.