Kino OKO Praha - Baby Bio
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
kino - baby bio
Maminky, natrefila jsem na stránkách kina Bio Oko na akci baby bio
http://www.biooko.net/…09/Baby-Bio/
Ten nápad se mi hrozně líbí, ale úplně si to neumím představit.Nebyly jste tam už náhodou? Opravdu tam děti nikomu nevadí?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ahoj, ja byla se starsim asi 2× prave v Cinema City na Flore, bylo to docela fajn, ale je fakt, ze jsem tam byla jeste kdyz to byl „lezak“
nekdy po pul roce a chvili potom.
Takze na me sedel, drzela jsem ho a mela asi 2 hracky, asi na pul hodky si zdrimnul a ja v klidu shledla film.
Bylo to ale do cca 18 mesicu, takze ty deti, ktere uz lezly a chodily, tak tam porad utikaly
a treba splhaly po tech schodech, takze maminky je stihaly… nemyslim, ze by si uzily film ![]()
Takze asi cim driv, tim lip..
Jo a byla jsem na ceskych filmech, coz bylo blbe, protoze nekdy v tom hluku nebylo uplne slyset co rikaji
Ale nevim, jestli ty cizi jsou s titulkama, to zase musis cist ![]()
Takze jako bylo to odreagovani na jedno dopoledne
ale nejak jsem se tam pak uz nehnala ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ZelvaVeruna, no tak nějak jsem si to i představovala:D asi to někdy zajdu i vyzkoušet - na podzim, až bude venku ošklivo:) zatím alespoň nastuduji, kde všude takový akce dělají:)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kino AERO - baby kino
Ahoj maminky,
byla jste některá v Aeru na promítání s dětmi? Jaké máte zkušenosti? Líbilo se?
Chtěla bych ve středu vyrazit, nepřidá se některá z vás? ![]()
http://www.kinoaero.cz/…09/Baby-Bio/
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ahoj, nebyla jsem tam, ale už jsem o tom slyšela. taky jsem si říkala, že bych zašla se synkem. zvlášť, když je teď tak hnusný počasí.
bylo by prima, kdyby někdo napsal, jak to v kině chodí…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Známá chodí na tohle do Radotína. Prej dobrý, dítě pohlídaj pod plátnem a má klid na film:-)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nevíte, jestli to ještě funguje? Koukám, že v Bio Oko je to teď spíš pro seniory. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@miminkovo myslim, že prázdniny maj volno a začnou až v září zase s těma baby bio…beru to teda podle Aera a tam to tak bylo vždycky…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Tuco skvělý, díky! Stejně to využiju až tak od října, tak to je super! ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Další témata z kategorie
Výlety s dětmi na eMiminu
Kam na rodinný výlet s dětmi?
Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.