Německý aquapark Tropical Islands

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2891
13.6.11 17:26

Tropical Islands

Ahojky byl jste někdo v německém parku tropical islnds? slyšela jsem, že po zaplacení vstupného tam můžete být třeba týden, prostě do doby, dokud neprojdete bránou zpět. A jak je to s ubytováním? prý se dají vzít spacáky a dá se spát i na „pláži“ jo? A nevíte jaké to tam je pro děti? Ráda bych se tam podívala, ale zajímají mě osobní zkušenosti a ne stránky netu. Budu ráda za každý ohlas. Moc díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12213
13.6.11 17:35

Ahoj, my tam byli sami s pritelem, nevim jak je to teda s tim vstupnym, my tam byli pres jednu noc a spali jsme na lehatkach na plazi, samozrejme jestli jedete s detma tak urco zarezervovat stan.Byli tam teda i rodiny co spali na lehatkach a decka v kocarkach vedle. Pro deti spousta skluzavek.. Spousta ruznych saun.Vylet se mi tam hrozne libil, uzili jsme si zabavu, urco pojedeme znova.urcite za to stoji i ta dalka :wink:

info kvuli vstupnymu dozjistim od pritele

Příspěvek upraven 13.06.11 v 17:57

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5476
13.6.11 17:36

Bylo to tam super! Zaplatíš vstupné a můžeš tam být jak dlouho chceš, akorát někdy v noci se načte nějaká nižší částka, takže neplatíš jen vstupné. Ale je to vážně pakatel. Spali jsme na pláži na lehátkách - nikde nikdo, super. Ale bylo to těsně před Vánocema, takže prázdno bylo možná i kvůli tomu. Klidně si vemte svoje jídlo a pití, nikdo nás nekontroloval. POzor ještě když půjdete na pivo, načtou vám kromě ceny za pivo i zálohu za sklenice a protože nám to neřekli, výdycky jsme sklenice nechali na stole a odešli. Divili jsme se až při placení. Byli jsme tam bez dítěte ještě za svobodna, ale myslím, že pro děti ideál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81479
13.6.11 17:54

Byla jsem tam před 2ma lety. Bez dětí.Za mě tedy normální akvapark, jen zajímavěji uspořádaný. K Berlínu bych se jen kvuli tomu netrtala. Ale jako program k dalším aktivitám v okolí(kolečkové brusle, výlety lodičkou na Sprévě, Berlín) to bylo fajn.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
EE
61
13.6.11 18:04

kolik?

Prosím vás a jak se tam pohybuje vstup?Kolik Jste dali za dva dny pro dva lidi??Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
13.6.11 18:12

A jak te to tam s prckama,byl jste tam někdo tak s dvouletým batoletem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35755
13.6.11 18:13

Ceník zde
http://www.tropical-islands.de/…mission.html

koukám, že za noc mají příplatek 15E

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2200
13.6.11 18:34

Ahoj, tak my tam byli a moc se nám to líbilo. Ale platíš za vše, takže týden by se vcelku prodražil. Normálně platíš vstup na 24 hodin a za každou další noc je ten příplatek. Jídlo nám tam chutnalo, byli jsem na ruském kole i tom baloně, to se platí zvlášť, stejně tak za sauny byl příplatek. My spali na pláži, ale byla mi v noci zima. S dětma určo do stanu. A s tim jídlem, nechodí tam žádní drábové, ale počítá se, že tam nic pašovat nebudeš. Ale já mám na tohle protahování jídla svůj názor a nikam nic nevozíme. Takže to je dle nátury každého.

Každopádně to není obyčejný aquapark, stojí to za to a já si nejvíc užila ranní plavání v prázdném bazénu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rencin
13.6.11 18:36

Byla jsem tam s pritelem nedavno. Tahla jsem ho kvuli tomu z Prahy nekolik hodin, ze si to uzijeme. Po dvou hodinach jsme jeli domu. Tomu nasypanymu pisku tam ja teda nerikam plaz, navic byl ledovej a bylo tam tak narvano, ze jediny lehatko nebylo volny. Za vsechno se plati. Krome drahyho vstupnyho se plati za cokoliv navic, takze napriklad i za jediny tri tobogany, co tam jsou. Hlava na hlave, nikde volny misto, bazenky dva takovy, aby se nereklo, narvany lidma. A vrchol vseho byla plachta s fotkou modreho nebe a oblacku natazena za bazenem u steny hangaru. Jidlo pomerne hnusny a vsechno dost drahy. Videli jsme i ty „nadherny luxusni“ stany na spani, za ktery se na prespani plati sileny penize, je jich tam par a vypadaji uz pekne zasle dost osklive. A s malym ditetem uz bych tam vubec nejela, prislo mi, ze krome malyho cachtatka se tam neda kde byt. Za tu cenu to rozhodne nestoji a s plazi to nema nic spolecnyho. A to nemluvim o fronte na kase - masa lidi hned za vchodem, cekali jsme asi trictvrte hodiny.
Bydlime v Praze, takze kdyz se chci vyblbnout ve vode, uplne bohate mi staci zajet do aquaparku v Cestlicich, kde je mnohonasobne lepsi vyziti, super skluzavky, velky plavecky bazen, virivky a brouzdaliste, akorat tam neni pisek, ale bez toho se teda radsi uz obejdu.
Ale co jsem cetla i tu i jinde, tak dost lidi je tam spokojenych, ja jsem teda mela uplne jinou predstavu, hlavne jsem si asi predstavovala velkou plaz, tak jak jsem zvykla od more a hodne velky bazen, ten hangar je opravdu obrovsky, ale kdyz si clovek vezme, co vsechno tam dokazali narvat, tak na to samotny plavani a valeni se na „plazi“ tam opravdu moc mista nezbyva. A byla mi tam zima, tropicke teploty si opravdu predstavuju jinak. Jediny plus byl nerezovy bazen, ktery je snad nejak lepsi na cisteni a zdravotne nezavadny ci co, to je asi tak vse.

• Citovat
  • Upravit
14046
13.6.11 18:47

a jak se vám líbili ti brouci?? :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rencin
13.6.11 18:52

Jaky brouci, jaky pavi??

• Citovat
  • Upravit
7042
13.6.11 19:19

ahoj ja byla loni … no, nebylo to špatné, ale jak už bylo zmíněno - hafo lidí je docela opruz — myslím naplánovat si to na týden (my byli v sobotu)

a podle mě jet na noc … jednak si „zabareš“ lehátka a druhý den už jsi v klidu (klidně můžeš spát na lehátkách, jídlo i pití vzít s sebou, alespoň nějakou „petku“ na žízeň, ovoce atd … hlavní jídlo si můžete koupit tam)

a opravdu se zaplatí vstup (dělalo to tuším cca 600,– na naše) a za každounoc jsou příplatky a oddělení se saunami a masážemi je taky za příplatek

ceny za jídlo - no je to Německo takže podle mě nepřekvapuje :nevim: (i Mc to u nás stojí dost peněz … a je to výlet takže to něco zkrátka stojí)

na ubytování jsou tam chatky a stanové městečko - ty stany jsem viděla, no žáden komfort, ale je to aspoň trochu soukromí :wink: ale peněz za to podle mě chtějí už dost :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
emocuc.polymorf
13.6.11 19:26

Ahoj, my tam byli v listopadu a to je to super, na léto je to myslím zbytečný, to to fakt spolehlivě nahradí bližší akvapark :palec:
Jinak my s manželem taky nejsme žádní paštikáři, takže jsme žádné jídlo nepašovali, jedli jsme tam, koupili jsme si v hospodě takový to „sežer, co můžeš“ a nadlábli jsme se úplně luxusně (nejsme žádní Škopkovi, jíme normálně, ale tohle bylo opravdu chutný :potlesk: :palec: ) Mají tam takový styl kuchyně, že si nandáš suroviny (i maso) a vybereš si koření a omajdu a oni ti to před tebou tepelně upraví, no pecka :palec: :palec:
Tobogány a sauny nádhera, akorát nejsme žádní naturisti, takže exhibicionistickým Němcům se brzy nelíbily naše plavky, tak jsme zmizeli :roll: (ty plavky jim vadily v bazéně, nikoli v suchý sauně, kde bychom to i pochopili) Bazénů na vyřádění je tam hafo, a krásný, hlavně jak na nás v tom listopadu dýchlo to teplíčko, nádhera!!!
Ovšem spaní na pláži - totál opruz!! Hluk, lehátko dřevěný tvrdý jak prase, písek studenej, navíc se tam na noc nezhasne (asi aby lidi nesouložili :roll: ) no, hrůůůůza :cert: :cert: Příště jedině do stanu!! Jo a hučí tam ta klimatizace, brrr! :cert:
Na zábavnej večer nebyl čas, bo jsme žrali v tý hospodě- kamarádi ale seděli s houskou před pódiem a prej to zábavný bylo :mrgreen: Jo a dali jsme minigolf, ten je dobrej :palec: a ten prales a živý zvířata taky :palec: Děti spíš větší, naší malý je 1,5 roku a nevzala bych jí tam, to bych si to neužila, ještě by to pro ní nebylo.. myslím tak 4-5 letý dítě už by to snad bavilo :think: My tam byli ještě bez dětí. :wink:

• Citovat
  • Upravit
3622
13.6.11 21:00

ahojky..my tam byli dvakrat..je to vazne super..ale to ze tam muzes byt tyden za jedno vstupny tak to byvalo na zacatku ale ted uz je to tak ze myslim ze ve dve nebo ve tri rano se ti nacte na ucet za osobu 10 euro…
jinak my spali na lehatkach a ostatni lidi kolem taky a dokonce maly deti tam byli v pyzamech..jidlo si muzes vzit s sebou treba do chladiciho boxu a co muzu poradit tak nejet tam pres vikend ale ve vsedni den..to bylo uplne prazdno v noci ze nas stehovali k jendomu bazenku aby byli vsichni prenocujici pdo dohledem pohromade a i pres den to slo..o vikendu byla hlava na hlave

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3622
13.6.11 21:06

jeste bych dodala ze jidlo me tam osobne moc chutnalo a za sauny se priplaci asi 6 euro..koupis si to rovnou u vchodu se vstupnym a ty sauny jsou opravdu paradicka a mas to pak neomezene..muzes za celej pobyt kdykoliv z ty saunovy zony a zase se tam vracet jak je libo…
v noci mi byla taky zima..me osobne se tam libilo vic na jare protoez uz tam bylo teplo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Výlety s dětmi na eMiminu

Kam na rodinný výlet s dětmi?

Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.