Německý aquapark Tropical Islands

Napsat příspěvek
Velikost písma:
975
19.2.12 16:24

já tam tedy nebyla, vůbec mě tyto věci nelákají, ani klasické bazény nemám ráda, ale pro děti to tam musí být ráj, ne? Samozřejmě že se jede do „stanu“, ale nevidím důvod proč tam jednou za zimu nezajet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MarekM
25.2.12 21:15

Zabrání lehátka

Zdravím… Píšete o včasném zabrání lehátka na spaní. Plánuji tam s přítelkyní vyrazit v horizontu tak 14 dnů s plánem přespat tam a nějak si nedokážu představit zabrání toho lehátka. Jakým způsobem jste si lehátko zabrali? Stačí ručník a věci (nikdo je neodhodí a nedá tam své) nebo je tam nějaký systém? Je tedy potřeba ihned po příjezdu třeba v 8 v 9 ráno podniknout nějakou tu okupaci lehátka, když chci ten den tam strávit noc? Předem děkuji za informace. M.

• Citovat
  • Upravit
Petr S.
25.2.12 22:03

Večer je tam volných lehátek plno. Nicméně bych asi raději uvažoval o přespání ve stanu, kde jsou lehátka s matrací. Platí se tuším 35 Euro za noc.

• Citovat
  • Upravit
Denda001
20.5.12 16:22

Prosím vás a jak se tam pohybuje vstup?Kolik Jste dali za dva dny pro dva lidi??Díky 8)

• Citovat
  • Upravit
Petr S.
20.5.12 21:12

ceny vstupu

Ceny jsou na stránkách TI a ostatní je vše popsáno. Ubytování jsem platil v tom vybavenějším bungalovu 179,– Euro na noc. Ty bez sociálky jsou za 99,– Euro.

• Citovat
  • Upravit
69235
5.8.12 21:30

Ahoj, není tu někdo, kdo by mi poskytl aktuální informace o cenách a co a jak? Nějak šíleně zdražili vstupné :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3248
5.8.12 21:44

@terinka4444 Informace cca 2 měsíce zpátky myslím 32euro/24hodin…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
5.8.12 21:45

Teď je to 34,50 a není to combi ticket, vůbec přemýšlím, na kolik se může vyšplhat takový dovoudenní výlet tam, jeden dospělý a jedno už šestileté, abych tam pokoutně nejedla zkažené řízky z alobalu. Ale jak to tak počítám, to už to vyjde jak týden u moře :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
5.8.12 22:04

Ahoj, necetla jsem, ale za sebe muzu rict, ze uz tam nepachnu.jo mozna jeste jednou a jedine do toho ubytovaciho stanu.jo decka se asi vyblbnou, dospeli bez deti taky, ale to chozeni mezi chrapanim, lidma ve spacakach, jidlo a piti opravdu predrazeny takze leda si vzit vse s sebou( takze vsude vidis lidi s lepenakama, rizkama a flasky od piti, restauracky a buface prazdny u obsluhy, zidle zabrany lidma).koureni jen v jednom domecku, ktery je hezky, ale plny kuraku a propalenych madracek kde se zas taky spi…spi se tam vsude.ne,fakt o tento vylet znova nestojim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
5.8.12 22:06
@terinka4444 píše:
Ahoj, není tu někdo, kdo by mi poskytl aktuální informace o cenách a co a jak? Nějak šíleně zdražili vstupné :think:

No a jestli jeste zdrazili? jezisi. a to ti nereknou, ale kazdy rano za prechod turniketem platis dalsi penize. a tozhodne to neni tak velky jak to vychvaluji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
5.8.12 22:14

Ono jde o to, že mám dcerku 6 let a ta visí na své kamarádce, naši je měli s sebou u moře na 14 dnů a její maminka se rozhodla, že se bude revanžovat a vymyslela bezva výlet do berlina do Tropicalu :zed: :zed: :zed: a dneska řekla, že pojedou, ukázala obrázky a naše dítě má klapky. jenže nikdy nikde nebyla bez nás, letos poprvé s babičkou sama, protoe jsem měla malý mimino, navíc mamka bydlí s námi a 100% jí věřím, už ne mamince tý kamarádky, volant drží jak prase kost, na výchovu má jiný náhked, jako co je nezabije, to je posílí, prostě jí nedokážu pustit samotnou. Jenže to jsou scény, taky bych vyslala mamku s nimi, jenže teď čučím na ty ceny, to vyjde šíleně, skoro na 300eur na ty dva dny, to je přeci šílenost, běžně létáme v červnu do Turecka za 200eur na osobu na 14 dnů i s polopenzí, tak nějak mi to přijde strašně peněz, a ty netisknu, takže prostě váhám a váhám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7369
5.8.12 22:28

Tak musím říct, ze je to tam čím dal víc drahé!!! :pocitac: opravdu neví, co si za to říci. My jsme tam byli na podzim uz podruhé a doufám, ze naposledy (jsou to akce manžela a děti). Spali jsme dvě noci, všechno si kupovali tam, byli jsme i na nejakem představeni, snídaně, obědy, večeře. A je pravda, ze týden u moře by vyšel podobne draho. :cert: A v tvém případe bych malou v žádném případe nepustila jenom s maminkou kamarádky. Bývá tam mraky lidi a uhlídat ty děti je děs. Já mám z vody strach a opravdu bych dite neposlala s nikým komu bych 100% duverovala! Asi bych, pokud chceš udělat malé radost, obetovala ty peníze a poslala ji i s babičkou. A nebo udělat zlou mamu (tak me označuje nejmladší, pokud nevyhovim jeho vymyslum) a cestu zakázat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
5.8.12 22:29

Hele, ty ceny se jeste nactou, co si pamatuji tak dve decky vina vysly na 120kc, to nemluvim o nealku a hlavne jidlu.jo a preso taky podobne. skrinky jak v bazenu, takze malinky a tam si musis narvat veci co mas, takze pro me des. druha vec, nemas kam utyct, ven se nedostanes.ale ano, deti se vyblbnout uuuuzasne, ale nezapomen ze se tam neplati, cipujes, takze se pak u odchodu u poklady muzes vyvratit. opravdu me odradili ty spici lide vsude kolem, brlochy jsou rozdelany i pres den.cena je ve finale jeste vyssi. a to nejsem cita na penize, ale i tak jsem cumela. a rekni detem, ne, to ti nekoupim. mozna tam nebude v lete tak narvano jak v zime, to beru jako plus! jinak berlin sam o sobe za moc nestoji, spinavy, zvlastni mesto a v hlave mam vzpominky na mima:-D.raci zaangazuj a vem je do campu, myslim to vazne. Spali jsme na zemi na pisku, ten studenej ano nefungovaly trubky na vyhrev a tahlo na nas.ty solarla, masaze atd co tam jsou-vse je placene zvlast. i ruzne sektory. pozadi za bazenama jsou kulisy ze dreva, papiru? uz nevim. rozhodne tam znovu za tu cenu a komfort nepojedem:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
5.8.12 22:32

Holky dík, budi zlá matka, koupím raději legoland a naslibuju hory doly, nikam se nejede :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7369
5.8.12 22:34
@terinka4444 píše:
Holky dík, budi zlá matka, koupím raději legoland a naslibuju hory doly, nikam se nejede :mrgreen:

Moje řeč!!! :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Výlety s dětmi na eMiminu

Kam na rodinný výlet s dětmi?

Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.