Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj,
chystám se s dcerou poprvé do kina a jelikož jsem i já sama dlouho nebyla v kině, tak nevím, jakou řadu vzít, aby malá dobře viděla. Já sama chodila vždycky tak kolem desáté řady, ale s malou se bojím, aby dobře viděla. Přemýšlela jsem třeba i o první řadě, ale nevím, jestli to není moc blízko u tak velkého plátna, jakou řadu berete s tak malými dětmi vy?
Tak v první řadě Tě obdivuju, že se Ti s takhle malým děckem vůbec chce…
Za druhé nevím, zkusila bych to někde ve prostřed a doufala, že před Vámi nikdo sedět nebude, nebo si budeš muset holt dát dcerku na klín
Chodíme do zadních řad a na kraj řady, kvůli běhání na záchod. Většinou stejně chce být u mě na klíně. do předních řad bych v kině nešla.
Taky tě obdivuji, já s 5 letou ještě v kině nebyla, nevydrží tak dlouho sedět. Chodíme do divadla na dětské představení, tam je to časem i dějem přizpůsobené pro dítka!-) Malá nevydrží dlouho sedět ani u TV
@Cassy25 A nebude se bat toho strasne hlasiteho ozvuceni filmu? Ja bych s triletakem nesla. S vetsim pak dozadu a nebo nakraj… U nas je kino normalna postupne vyvysene a vsadu nebude pripadne vadit, kdyz si stoupne apod.
Já chodím s dětma do kina úplně běžně, beru s se bou šestiletouk, čytřletýgo a dvou a půlletýho.. nejstarší taky chodila od těch tří let.. takže za mě v pohodě.. beru poslední řadu.. to plátno ej tak obří, že asi není místo, ze ketrého by nebylo dobře vidět
![]()
Já jsem s dětma ještě nebyla, ale chystám se tam. Mám děti čtyřleté a u tříletého si to umím normálně představit. Ty dětské filmy nejsou zase až tak dlouhé a v nejhorším se v průběhu odejde na WC, udělá se pauzička a zase se člověk vrátí na místo, co je na tom? Nechápu podívení se ostatních. Vaše děti se nedívají na televizi?
Byla jsem s dcerou poprvé minulý měsíc, je jí 6. Vadí jí hluk, ale zvládla to. Seděly jsme na dvojsedačce v poslední řadě. A na kraji, abychom mohly případně odejít.
@smudlinky píše:
Taky tě obdivuji, já s 5 letou ještě v kině nebyla, nevydrží tak dlouho sedět. Chodíme do divadla na dětské představení, tam je to časem i dějem přizpůsobené pro dítka!-) Malá nevydrží dlouho sedět ani u TV
a ty si myslíš, že dětské filmy nejsou přizpůsobené pro děti, jak dějem tak délkou?
Byla jsem s tříletou a bylo to super. Slečna nám sama doporučila lístky. Byly jsme spíš nahoře, 6 řada, nad náma byly ještě tak tři řady. Malý se to líbilo a v klidu vydržela. Byly jsme na Víle Zvonilce a tvorovi Netvorovi. Trvalo to víc jako hodinu.
Byla jsem s triletou cca uprostred a u ulicky, zvladla to v pohode
U tech modernich kin je to vicemene fuk, beru vetsinou do nejake prostredni a do ulicky.
Zrovna vcera jsem byla s sestiletym, triletym a dvouletym, videli vsichni, ale dvouletaka to tak po pul hodine prestalo bavit a zbytek casu tam vydrzel jen diky kontinualnimu prisunu dobrot. ![]()
Kamkoliv, vcera jsme byli v Letnanech v seste rade a uplne super. Vidi se vsude dobre. Ja ji zas do zadnich rad neberu. Beru ten stred. A je to super jit s ditkem do kina. Zacali jsme tucnakam a pak spongbob a vila zvonilka - to bylo to nej! Ovecka Shaw, vcera film Konecne doma… Je to fakt super.
@Black Cat hluk naprosto v pohode. Jsou ji tri a kino miluje. Prave ze je to veliky a hlasity. Je to neco jineho nez tv!
Já beru s sebou do kina batužek. Pokud před námi sedí někdo vyšší a dcera by neviděla, složím do něj bundy a batůžek má jako podsedák. Koukala jsem že si lidé s sebou nosí i podsedáky z auta. Syn má taky tři a do kina je s ním zatím nechystám. Až tak min. za rok.