Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj,
Rozhoduji se mezi bydlenim na Kladně, novostavby ulice Generala Selnera nebo v Nupakach byty od Canaby. Opravdu nevim, prosim poraďte kdo bydlite tam nebo tam.
Diky a přeji hezky večer
Nupaky neznam, ale Kladno super. Dojizdim sem 7 let a ted tu mesic i bydlim… Akorat nevim jak ta novostavba, taky jsme tam uvazovali o bydleni, ale na ten standard co tam je, je to relativne drahe. Da se tu sehnat lepsi za podobny penize
Ahoj, my bydlime v nupakach 2 roky, jsme posledni stavby primo u dalnice. Meli jsme z toho strach, ale vubec neni slyset. Postavili tu jeste nejake haly, tak na ni neni ani videt a je tu klid.. Puvodne jsem se sem nechtela stehovat, ale nemenila bych
takove satelitni mestecko s prirodou okolo. A taky delam na smichove ![]()
Ahoj,
děkuji za názory. Už bydlime v Nupakach od zaři a jsme spokojení.
@Landyška píše:
Ahoj, my bydlime v nupakach 2 roky, jsme posledni stavby primo u dalnice. Meli jsme z toho strach, ale vubec neni slyset. Postavili tu jeste nejake haly, tak na ni neni ani videt a je tu klid.. Puvodne jsem se sem nechtela stehovat, ale nemenila bychtakove satelitni mestecko s prirodou okolo. A taky delam na smichove
Zdravím..našla jsem si tuhle diskuzi. Uvažujeme koupit byt v Nupakach ul. Luční. Zajímá mě jak se tam bydlí. Budu ráda když napíšete. Děkuji
@aurora13 Bydlime tady 5 rokem, nejdrive jsem sem nechtela, ale ted bych nesla odsud 😁 je to tady fajn, jen mhd nic moc, ale polud ma clivek auto, tak paráda.. Lucni mame za barakem
Tak snad to pomohlo a budem sousedee ![]()
@Landyška píše:
@aurora13 Bydlime tady 5 rokem, nejdrive jsem sem nechtela, ale ted bych nesla odsud 😁 je to tady fajn, jen mhd nic moc, ale polud ma clivek auto, tak paráda.. Lucni mame za barakemTak snad to pomohlo a budem sousedee
Moc děkuji za zprávu. Ja doufám, že to vyjde. Určitě dám vědět ![]()
@Landyška píše:
@aurora13 ja sem teda chodim malo, ale drzim pěsti
Ja popravdě taky.
ale chodí mi upozornění. Tak se mějte hezký a děkuji ![]()