Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Za mě Shnuggle super věc! Máme malou koupelnu takže jsme malého koupali v jídelně na stole. Neumím si představit tahat těžkou vaničku plnou vody. Umývání bylo v pohodě. Zadeček jsem myla až na konec až jsem ho brala z vody ven. A úplně tam nesedí. Spíš je v takovém klubíčku. Ze začátku když ještě nedrží hlavičku tak to chce hodně přidržovat. Ale u nás bylo fakt největší výhodou to jak je malá a stačí málo vody. Každému podle mě vyhovovat nemusí.
No pro novorozence za me hruza. Byla tam uplne zkroucena. Az ted ve 3,5 mesicich tam sedi tak nejak normalne. Ale stejne, poradne ji v tom umejt je za me dost nepohodlny pro obe… Co je super ze je fakt skladna, zabere malo mista, da se dobre prenaset a setri vodu. No a vypada pekne.
Za ty prachy uz bych ji ale nekupovala. ![]()
Za mě Shnuggle
Když byl syn miminko tak se ve vaničce bal a plakal. Pak jsem pořídila kyblík a jak si koupání užíval ![]()
Prvni jsem mela Ikea, i nejake lehatko a nic moc. Ted jsem poridila Shnuggle a pohoda uz od novorozence a koupe tatinek:-) nevyhoda je, ze v 11 mesicich z ni nechce a ve vetsi se ji nelibi:-) normalne ji mame ve vanr polozenou, ze zacatku na prebalovaku.
Mám zkušenost. Že začátku jsem se bála jí do toho prosadit, tak jsme napustili víc vody a umyli naležato. Mydlila jsem vždycky bokem.
Pak mě manžel ukecal na klasickou vaničku a to bylo o ničem, protože z ní neviděla a brečela, tak jsme se vrátili ke Schnuggle a teď v roce tam už řadí.
Za mě super stabilní, skladné, lehké, dobře se převáží, pokud potřebuješ. Není potřeba tolik vody a mám volné obě ruce. Fungovalo to na prdíky, protože má dítko potopené i bříško. A obecně je teplejší nez vanička s lehatkem. Dá se použít i ven jako bazének. A klidně můžeš umývat v kuchyni, ložnici.
Nevýhody vidím jen na začátku, kdy to chce trochu cviku a nejlíp ještě jedny ruce. A nejlíp když už drží hlavičku. A cena je taky vyšší no ![]()
Mame Schnuggle a spokojenost. Kdyz se mi nechtelo ji tahat, dala jsem do drezu a napustila. Malymu se moc libi, byl v ni od zacatku a to mel lehce pres dve kila. Ted je mu 9 mes a uz si v ni stoupa, tak se bohuzel musime poohlidnout po jiny variante. Ale koupila bych znovu.
@ocean.mama píše:
Mame Schnuggle a spokojenost. Kdyz se mi nechtelo ji tahat, dala jsem do drezu a napustila. Malymu se moc libi, byl v ni od zacatku a to mel lehce pres dve kila. Ted je mu 9 mes a uz si v ni stoupa, tak se bohuzel musime poohlidnout po jiny variante. Ale koupila bych znovu.
My už nic jiného kupovat nebudeme. Malou v pohodě vysprchuju ve sprchovém koutě. Ve dvou to jde v pohodě, a když jsem sama, tak jí posadim na ručník.
@P4ja to je pravda
on pekne sedi tak mu muzu i napustit trochu vody do velke vany