Co do kočárku pro letní dítě

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2271
2.7.19 15:57

Položit na péřovou zavinovačku, krásně se do toho zaboří, přitom mu nebude teplo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
27247
2.7.19 15:58

@chaela bavlněné prostěradlo, plínku pod hlavu a na přikrytí tenkou deku nebo tetra osušku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12330
2.7.19 15:59

Nic bych nedávala maximálně něco co saje pot da da se to rychle vyměnit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27247
2.7.19 16:03

Ještě mě napadlo takový to hnízdo, co je teď moderní, ale to se zase nevejde do každého počáru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24992
2.7.19 16:08

Péřovou zavinovačku na položení, bambusovou plenu, bambusove oblečení…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4523
2.7.19 16:09

To mě taky napadlo, že nedám nic. Ale třeba klukům dost vadil ten velký prostor kolem.nich. V postýlce byli právě v zavinovacce, později jsem kolem nich dávala takový ty dlouhý plysaky. Proto si teď nedovedu představit, že bych to dítě jen tak volne položila do prostoru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3133
2.7.19 16:37

@chaela Já měla mimčo položené na péřové zavinovačce a fakt nebylo zpocené, pod hlavou plínku. Ale klidně polož nebo zaviň do bambusové plínky/osušky a obtoč dlouhým plyšákem - většina dítek má ráda malý prostor. Novorozenec jen volně v kočárku se musí ztrácet a bortit ke stranám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14376
2.7.19 16:38

@chaela řeším to samé, mně doporučily kámošky tu velkou plenu Lodger Swadler, nebo jak se to píše. Pořád přemýšlím, jeslti ji koupit, nebo ne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59347
2.7.19 16:41

Kluci jsou taky zimní a dcera v květnu a většinou byla jen přikrytá látkovou plenou :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4523
2.7.19 16:42

@Aduš8 Nad tím jsem taky uvažovala, ale na to, že je to čtverec pružné látky, je to fakt dost peněz. Já jsem setriva, všechno si šiju. Ale bambas doma fakt nemám :) původní představa byla, že něco udělám ze zásob, co mám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14376
2.7.19 16:47

@chaela taky se pořád nemůžu rozhodnout, ta cena je fakt přemrštěná, ale prý je opravdu pružná a má úplně jiné vlastnosti, než klasická bavlněná plena. Já zase pořád přemýšlím, co si ušít do kočárku, potřebovala bych nějakou vložnou tašku do korby, aby se mi malá nepotila a mohla bych ji brát do školky z kočárku ven. Máme tam asi 15 schodů :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
2.7.19 16:51

Ahoj,
také čekám třetí a letní mimčo. Plánuji ho zavinout do větší bambusové plenky a nebo mám připravenou tenčí bavlněnou háčkovanou deku. V případě největších veder asi jen přikrýt plenkou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2976
2.7.19 17:00

Záleží na počasí… První dvě děti mám v srpnu, ale chlapeček poměrně dlouho nemohl ven, dokud nenabral kila a pediatr nepovolil vycházky i návštěvy. A to už bylo chladněji a vozila jsem v klasické bavlněné tenké zavinovačce. U druhého dítěte už byla docela veliká vedra, takže jsem vozila v bodyčku a ručičky jsem miminku stahovala plenkou (bavlněná plena přehnutá do trojúhelníku + delší cípy omotané kolem dítěte). jinak v kočárku mám nějakou látkovou vložku a přes tu jsem ještě dávala tenoučkou bavlněnou deku nebo velkou bavlněnou plínu. Pod hlavu složenou plenku a jednu plenu jako bezpečnostní proti ublinkávání :). teď vozím ve vedrech třetí, ale už je větší, takež ručičky nestahuji, dávám ho do kočárku jen v tenkém bodyčku. V nohách mám plenku na přikrytí a plenku na přehození přes kočárek proti slunci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1429
2.7.19 18:50

Druhé dítě bylo květňátko, měla jsem na něj doma připravený takový ten pojízdný koš, ve kterém i v celku dost spal, tak tím se vyřešil ten volný prostor kolem něj. Byl rád svázaný, ale ze všech zavinovaček se dostal, takže jsem mu koupila letní verzi zavinovačky Swaddle me a v té byl právě v kočárku a i ve vedrech a musím říci, že byl v pohodě (samozřejmě nebyla to vedra kolem 35 stupňů).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
842
2.7.19 19:48

Já vzala tohle, když to měli v akci za cca 900 Kc: https://www.detskydum.cz/…ni-leto-zima

kočár mám menší (83×38cm), pač jsem menší i já a velký kočár bych nezdvyhla do MHD. Takže mi to skvěle vyplňuje to zbylé místo v něm. Malou plánuji dávat na léto do té sweddle me zavinovačky a pak jí vložit na tu podložku. Pokud bude potřeba něco ještě navrch tam mam z minky udělanou přímo na kočár letní přikrývku + polštářek.
Kdyby to nevyšlo a malé se to nelíbilo, tak jako záložní plán je ta pérová zavinovačka, kterou má ještě po mně odloženou moje matka. Nechala jí vyčistit, takže je použitelná furt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí