Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Já vzala tohle, když to měli v akci za cca 900 Kc: https://www.detskydum.cz/…ni-leto-zima
kočár mám menší (83×38cm), pač jsem menší i já a velký kočár bych nezdvyhla do MHD. Takže mi to skvěle vyplňuje to zbylé místo v něm. Malou plánuji dávat na léto do té sweddle me zavinovačky a pak jí vložit na tu podložku. Pokud bude potřeba něco ještě navrch tam mam z minky udělanou přímo na kočár letní přikrývku + polštářek.
Kdyby to nevyšlo a malé se to nelíbilo, tak jako záložní plán je ta pérová zavinovačka, kterou má ještě po mně odloženou moje matka. Nechala jí vyčistit, takže je použitelná furt.
Já mám loňské srpnatko, a popravdě, když byly ty největší pařáky, tak jsem s ním ven nechodila. Když bylo snesitelne, byl v kočárku v bodycku s dlouhým rukávem a teplackach, slabých. Body s krátkým jsem použila asi 3×
Ale zkušenostmi se člověk učí, a teď zpatecne, bych rozhodně pořídila něco na zmenšení prostoru v kočárku. Nějakého látkového „hada“,aby v tom kočáru tak neplaval. Protože jakmile se ochladilo, a byl zabaleny do dečky, byl evidentně spokojenější
Takže určitě doporučuji nějak zaplnit ten prostor kolem mimca ![]()