Co do kočárku pro letní dítě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
842
2.7.19 19:48

Já vzala tohle, když to měli v akci za cca 900 Kc: https://www.detskydum.cz/…ni-leto-zima

kočár mám menší (83×38cm), pač jsem menší i já a velký kočár bych nezdvyhla do MHD. Takže mi to skvěle vyplňuje to zbylé místo v něm. Malou plánuji dávat na léto do té sweddle me zavinovačky a pak jí vložit na tu podložku. Pokud bude potřeba něco ještě navrch tam mam z minky udělanou přímo na kočár letní přikrývku + polštářek.
Kdyby to nevyšlo a malé se to nelíbilo, tak jako záložní plán je ta pérová zavinovačka, kterou má ještě po mně odloženou moje matka. Nechala jí vyčistit, takže je použitelná furt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3120
2.7.19 23:43

Já mám loňské srpnatko, a popravdě, když byly ty největší pařáky, tak jsem s ním ven nechodila. Když bylo snesitelne, byl v kočárku v bodycku s dlouhým rukávem a teplackach, slabých. Body s krátkým jsem použila asi 3× :roll: Ale zkušenostmi se člověk učí, a teď zpatecne, bych rozhodně pořídila něco na zmenšení prostoru v kočárku. Nějakého látkového „hada“,aby v tom kočáru tak neplaval. Protože jakmile se ochladilo, a byl zabaleny do dečky, byl evidentně spokojenější ;) Takže určitě doporučuji nějak zaplnit ten prostor kolem mimca ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí