Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Na Vánoce, Velikonoce atd. vyrábíme s dcerou přáníčka, která posíláme babičkám klasicky poštou. Teď budem posílat valentýnská přáníčka. Přijde mi to jako takový fajn způsob, jak udržet kontakt s rodinou, ukázat, co naše dítko umí namalovat a zároveň potěšit. Navíc babičky nejsou internetově zdatné a některé z nich neumí ani otevřít esemesku
Píšu si s kamarádkou, se kterou jsem se osobně nikdy neviděla a známe se od dětství z dopisárny, která tehdy frčela na teletextu ČT1. Je fakt, že když nám dojde nějaký dopis, pohled nebo balíček, tak máme mnohem větší radost, než třeba z mailu - nevím proč. Možná proto, že kvůli takové hlouposti musel někdo zajít do trafiky a koupit pohled a známku, pak to musel vlastnoručně sesmolit a nakonec se obtěžovat ke schránce. A navíc se takový malý pozdrav dá schovat do krabice od bot, šupnout pod postel a po čase oprášit a s nostalgií zavzpomínat
. Je to blbina, ale potěší ![]()
Kristyna+Daník píše:
No já se moc ráda vrátit, proto jsem to tu založila
dzarunka píše:
já jsem naposledy psala kámoškám když dělaly vejšky ale pak už nic,jen píšem vánoční a velikonoční pohledy.....kdybys chtěla můžem se vátit do středověkua písat si dopisy
tak mi písni na SZ adresu a jdem do toho ![]()
jj, taky jsem takhle našla kamarádky na tý dopisárně, ale nějak postupem času to přešlo na ten email.. J eto škoda no
Je hezký , že vám to takhle vydrželo ![]()
Nouky píše:
Na Vánoce, Velikonoce atd. vyrábíme s dcerou přáníčka, která posíláme babičkám klasicky poštou. Teď budem posílat valentýnská přáníčka. Přijde mi to jako takový fajn způsob, jak udržet kontakt s rodinou, ukázat, co naše dítko umí namalovat a zároveň potěšit. Navíc babičky nejsou internetově zdatné a některé z nich neumí ani otevřít esemeskuPíšu si s kamarádkou, se kterou jsem se osobně nikdy neviděla a známe se od dětství z dopisárny, která tehdy frčela na teletextu ČT1. Je fakt, že když nám dojde nějaký dopis, pohled nebo balíček, tak máme mnohem větší radost, než třeba z mailu - nevím proč. Možná proto, že kvůli takové hlouposti musel někdo zajít do trafiky a koupit pohled a známku, pak to musel vlastnoručně sesmolit a nakonec se obtěžovat ke schránce. A navíc se takový malý pozdrav dá schovat do krabice od bot, šupnout pod postel a po čase oprášit a s nostalgií zavzpomínat
. Je to blbina, ale potěší
Píšu vánoční přáníčka a pf, které sama vyrobím (ze sušených a vylisovaných kytiček). Těší mě to a adresát má z toho vždy radost ![]()
Mrzí mě, že se posílají smsky… dokonce i jako přání k narození děťátka ![]()
lumáťa píše:
Píšu vánoční přáníčka a pf, které sama vyrobím (ze sušených a vylisovaných kytiček). Těší mě to a adresát má z toho vždy radost
Mrzí mě, že se posílají smsky… dokonce i jako přání k narození děťátka
mě mrzí i blahopřání k narozeninám,lepila jsem je dětem do vzpomínkové knížky ale teď už hodně dlouho žádné nepřišlo tak jim píšu blahopřání alespoň já
aby tam něco měly
Ahojky,
píšu si klasické dopisy s kamarádkou ze slovenska. Před skoro 8 lety jsme se seznámily v lázních s dětma ![]()
Letos se chystáme i za nimi na návštěvu ![]()
TAk to je fakt super ![]()
KačuliKačka píše:
Ahojky,píšu si klasické dopisy s kamarádkou ze slovenska. Před skoro 8 lety jsme se seznámily v lázních s dětma
Letos se chystáme i za nimi na návštěvu
Lumaťo: To musí vypadat moc hezky! Máš nějakou fotečku výrobku?
Normálně to vylisuješ a nalepíš - nebo to na závěr i něčím fixuješ, aby se to cestou nepoškodilo? (Nějaký lak nebo tak něco??). My zdobíme přáníčka většinou ubrousky nebo malujeme ![]()
Rozjíždíme web o dopisování, kdyby jste se chtěly juknout ![]()
http://klasickedopisy.webnode.cz/
Tak to já si skamarádkou dopisuju 4 roky. Vlastně od té doby, co jsem vyšla střední a každá z nás šla někam jinak. Sem tam s i vidíme, ale slíš převládají ty dopisy, což mi připomnělo, koupia jsem si nové propisk chtělo by to vyzkoušet je
To je super
Taky ujíždím na propiskách, pastelkách, papírkách a tak ![]()
Emilka1 píše:
Tak to já si skamarádkou dopisuju 4 roky. Vlastně od té doby, co jsem vyšla střední a každá z nás šla někam jinak. Sem tam s i vidíme, ale slíš převládají ty dopisy, což mi připomnělo, koupia jsem si nové propisk chtělo by to vyzkoušet je
Dosť mi to chýba… V dnešnej dobe si ľudia posielajú väčšinou emaily a SMS. Listy majú svoje kúzlo. Keď som skončila gymko, pár rokov sme si písavali s kamoškami, ale postupne to zaniklo. Taktiež som mala kamaráta, Američana, ktorý slúžil v armáde a s ním som si písala dosť dlho. Listy a pohľadnice dostávam (a pohľadnice aj zbieram) rada a aj ich rada posielam. Doma ich mám plnú krabicu, je mi ľúto ich vyhodiť.
Web je pekný, inzerát tam určite vložím, ale len čo sa o dva týždne presťahujeme, aby mi mohla pošta chodiť na tú správnu adresu
Zatiaľ si ju dám do záložiek
Tak to jsem moc ráda, že se web líbí ![]()
TwistedAngel píše:
Dosť mi to chýba… V dnešnej dobe si ľudia posielajú väčšinou emaily a SMS. Listy majú svoje kúzlo. Keď som skončila gymko, pár rokov sme si písavali s kamoškami, ale postupne to zaniklo. Taktiež som mala kamaráta, Američana, ktorý slúžil v armáde a s ním som si písala dosť dlho. Listy a pohľadnice dostávam (a pohľadnice aj zbieram) rada a aj ich rada posielam. Doma ich mám plnú krabicu, je mi ľúto ich vyhodiť.Web je pekný, inzerát tam určite vložím, ale len čo sa o dva týždne presťahujeme, aby mi mohla pošta chodiť na tú správnu adresuZatiaľ si ju dám do záložiek
Ahoj Kristýno, moc ráda si s Tebou budu psát. Psaní dopisů mě moc baví. Váš veb co jste založily mi taky není cizí, znám totiž Lucii a ta mi na něj poslala odkaz. Byla bych moc ráda kdyby ses mi ozvala na mail, napíšu o sobě víc a můžem si vyměnit adresy. Jana 32 let. ***@seznam.cz - edit admin - email poslán v SZ
Já si občas napíšu klasický dopis s kamarádkou, která ráda píše dopisy.