Kdo ještě píše klasické dopisy?

11513
8.2.11 08:22

Klasické dopisy

Ahojky, najde se tu mamina i nemamina na psaní klasických dopisů :-) ???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1712
8.2.11 08:32

Já kvůli dceři píšu dopisy a pohledy všem, koho známe. Hrozně jí to baví… :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11513
8.2.11 08:35

Taky mě to baví :-) Postupem času a s nástupem internetu se z těch dopisů stal email a tak, tak mě to mrzí :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1712
8.2.11 08:55

abych se přiznala, tak sama bych dopis nepsala, ale Maruška tam nakreslí obrázek a diktuje mi někdy takový výmysly, že to je zábava jak pro mně, tak pro babičku, které nejčastěji píšeme a pak se těšíme na odpověď. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6096
8.2.11 08:58

Ahoj, zrovna včera mi přišel klasický dopis od kamarádky, tak mě to potěšilo. Je to jediný člověk, se kterým si píšu dopisy, ale někdy mi trvá, než se k tomu dokopu a odpovím na něj… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15054
8.2.11 08:59

já jsem naposledy psala kámoškám když dělaly vejšky ale pak už nic,jen píšem vánoční a velikonoční pohledy.....kdybys chtěla můžem se vátit do středověku :mrgreen: a písat si dopisy :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4155
8.2.11 08:59

Ahoj, já si třeba už přes dvanáct let píšu s kamarádkou co se odstěhovala do zahraničí. A klasický dopis nám připadá lepší, než takový neosobní email.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11513
8.2.11 09:02
Však je to moc pěkný :-)
barah píše:
abych se přiznala, tak sama bych dopis nepsala, ale Maruška tam nakreslí obrázek a diktuje mi někdy takový výmysly, že to je zábava jak pro mně, tak pro babičku, které nejčastěji píšeme a pak se těšíme na odpověď. :-)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11513
8.2.11 09:03

Je to fakt o tý neosobnosti u emailu.. Dopis má svoje kouzlo.. já si i ráda vyhraju s dopisníma papírama a prostě mi to chybí.. A středověk je prostě fajn :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11513
8.2.11 09:04

No já se moc ráda vrátit :-) , proto jsem to tu založila :-)

dzarunka píše:
já jsem naposledy psala kámoškám když dělaly vejšky ale pak už nic,jen píšem vánoční a velikonoční pohledy.....kdybys chtěla můžem se vátit do středověku :mrgreen: a písat si dopisy :kytka:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1712
8.2.11 09:05

Já dřív psala dopisy svému nyní manželovi, ale řekl mi, že škrabu, takže to nepřečte… :-( Tak mně to i odradilo… Ale je pravda, že v dopise toho napíšu víc než v meilu, protože si na to člověk musí udělat klídeček…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6096
8.2.11 09:06

Je to fakt. Na Vánoce si lidi píšou smsky. Na jednu stranu to chápu, je to levnější, ale zase těšit se z těch krásných obrázků na pohledech… :palec: No a opravdu, teď už si píšou jen s tou jednou kamrádkou, ale kdysi dávno, ještě na základce, jsme si psaly s kamarádkama o prázdninách. Do dneška mám dopisy schované… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11513
8.2.11 09:11

No právě, je to o tom si najít ten čas a fakt si s tím dopisem pohrát… To těšění se na otevření schránky, kde najdeš třeba dopis a ne jen samé účty :-(
Tak třeba se tu někdo najde, kdo na tom bude podobně a bude si chtít ty dopisy psát :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11513
8.2.11 09:12

jo a jinak mám taky tři plné krabice z Ikei dopisů .-) a pořád je přendavám sem a tam a je mi líto to vyhodit .-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1712
8.2.11 09:16

já jsem pro, klidně ti dopis napíšu a budu se těšit na oplátku na dopis od tebe… :oops: Trocha zpestření v tom běžném kolotoči neuškodí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí