Klaudie, Nela nebo Karin?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
604
17.3.22 09:41

Klaudie, Nela nebo Karin?

Prosím o názor na tato tři jména. K příjmení jdou všechna.

Je to tady s těmi jmény pořád dokola, ja vím… Ale už se z toho picnu - vždycky má s každým někdo z blízkého okolí extrémní problém, tak se to těžko koordinuje a já už pak sama taky nevím…Ačkoliv je jasný, že se nedá jménem zavděčit všem, ale ráda bych, aby aspoň já, partner a moje první dcera neměli pocit, že tohle jméno je přímo hnusný…

Zkouším se poradit ještě tady…

Příspěvek upraven 17.03.22 v 09:51

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2583
17.3.22 09:44

Klaudie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35565
17.3.22 09:46

Karin. Na okolí se vys…Vyberte co se líbí vám a jméno řekněte po porodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27005
17.3.22 09:48

Klaudie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
17.3.22 09:50
@NikaXS píše:
Prosím o názor na tato tři jména. K příjmení jdou všechna.Je to tady s těmi jmény pořád dokola, ja vím… Ale už se z toho picnu - vždycky má s každým někdo z blízkého okolí extrémní problém, tak se to těžko koordinuje a já už pak sama taky nevím…Ačkoliv je jasný, že se nedá jménem zavděčit všem…Tak se zkouším poradit ještě tady…

Nela. Hlavně ne Claudia.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
17.3.22 10:12

Klaudie a Karin mi přijdou jako pseudonymy dam z privátu, promiň. Ale když se ptáš na názor, asi ho slyšet chceš :P Nela je pěkná, ale je jich teď mraky. Dejte to, co se líbí vám, maximálně zohledněte nebližší přátele/rodinu. Jinak se z toho fakt picnete.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
17.3.22 10:21

Karin má Krajčo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3459
17.3.22 10:27
@NikaXS píše:
Prosím o názor na tato tři jména. K příjmení jdou všechna.

Je to tady s těmi jmény pořád dokola, ja vím… Ale už se z toho picnu - vždycky má s každým někdo z blízkého okolí extrémní problém, tak se to těžko koordinuje a já už pak sama taky nevím…Ačkoliv je jasný, že se nedá jménem zavděčit všem, ale ráda bych, aby aspoň já, partner a moje první dcera neměli pocit, že tohle jméno je přímo hnusný…

Zkouším se poradit ještě tady…

Příspěvek upraven 17.03.22 v 09:51

Karin. :palec: na okolí se vykašli, je to tvé dítě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14690
17.3.22 10:28

Vsechna se mi moc libi. Ale Karin je :srdce: Naproti tomu Karina se mi vubec nelibi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1187
17.3.22 10:31

Karin :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
489
17.3.22 10:46

Klaudie :palec: jen mě vadil vyznam jména, tak jsme ve výběru neměli. Pak Karin pak Nela. Ani jedním ale nikoho nemůžete pohoršit. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
801
17.3.22 10:50

Karin, mě byla bohužel zamítnutá :mrgreen:. Na okolí se fakt vybodni, oni si pak všichni zvyknou. Možná nejlíp říct jméno až po porodu, budeš mít klid, to už pak nikdo kecy mít nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74219
17.3.22 10:52

Klaudie. Náš nejmladší měl být Klaudie, kdyby byl holka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74219
17.3.22 10:56

Klidně i Claudia, když k téhle variaci bude příjmení. Mám ve skupině. Nemá klasické naše příjmení. Takže si může dovolit Claudia. Proč by ne?
Jinak znám většinou Klaudie. My jsme měli vybranou tuhle verzi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10680
17.3.22 11:05

Sejde na příjmení…třeba Nela Pokorná je lepší než Karin Pokorná…naopak Karin Matoušková je lepší než Nela Matoušková…prostě jde o délku a tvrdost příjmení… :lol: jinak za mě vše ok…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze