Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Prosím o názor na tato tři jména. K příjmení jdou všechna.
Je to tady s těmi jmény pořád dokola, ja vím… Ale už se z toho picnu - vždycky má s každým někdo z blízkého okolí extrémní problém, tak se to těžko koordinuje a já už pak sama taky nevím…Ačkoliv je jasný, že se nedá jménem zavděčit všem, ale ráda bych, aby aspoň já, partner a moje první dcera neměli pocit, že tohle jméno je přímo hnusný…
Zkouším se poradit ještě tady…
Příspěvek upraven 17.03.22 v 09:51
Karin. Na okolí se vys…Vyberte co se líbí vám a jméno řekněte po porodu.
@NikaXS píše:
Prosím o názor na tato tři jména. K příjmení jdou všechna.Je to tady s těmi jmény pořád dokola, ja vím… Ale už se z toho picnu - vždycky má s každým někdo z blízkého okolí extrémní problém, tak se to těžko koordinuje a já už pak sama taky nevím…Ačkoliv je jasný, že se nedá jménem zavděčit všem…Tak se zkouším poradit ještě tady…
Nela. Hlavně ne Claudia.
Klaudie a Karin mi přijdou jako pseudonymy dam z privátu, promiň. Ale když se ptáš na názor, asi ho slyšet chceš
Nela je pěkná, ale je jich teď mraky. Dejte to, co se líbí vám, maximálně zohledněte nebližší přátele/rodinu. Jinak se z toho fakt picnete.
@NikaXS píše:
Prosím o názor na tato tři jména. K příjmení jdou všechna.Je to tady s těmi jmény pořád dokola, ja vím… Ale už se z toho picnu - vždycky má s každým někdo z blízkého okolí extrémní problém, tak se to těžko koordinuje a já už pak sama taky nevím…Ačkoliv je jasný, že se nedá jménem zavděčit všem, ale ráda bych, aby aspoň já, partner a moje první dcera neměli pocit, že tohle jméno je přímo hnusný…
Zkouším se poradit ještě tady…
Příspěvek upraven 17.03.22 v 09:51
Karin.
na okolí se vykašli, je to tvé dítě.
Vsechna se mi moc libi. Ale Karin je
Naproti tomu Karina se mi vubec nelibi.
Klaudie
jen mě vadil vyznam jména, tak jsme ve výběru neměli. Pak Karin pak Nela. Ani jedním ale nikoho nemůžete pohoršit. ![]()
Karin, mě byla bohužel zamítnutá
. Na okolí se fakt vybodni, oni si pak všichni zvyknou. Možná nejlíp říct jméno až po porodu, budeš mít klid, to už pak nikdo kecy mít nebude.
Klidně i Claudia, když k téhle variaci bude příjmení. Mám ve skupině. Nemá klasické naše příjmení. Takže si může dovolit Claudia. Proč by ne?
Jinak znám většinou Klaudie. My jsme měli vybranou tuhle verzi.
Sejde na příjmení…třeba Nela Pokorná je lepší než Karin Pokorná…naopak Karin Matoušková je lepší než Nela Matoušková…prostě jde o délku a tvrdost příjmení…
jinak za mě vše ok…