Klepání u dcery

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
25.1.19 08:46

Klepání u dcery

Zdravím a chtěla bych zjistit jestli neměl někdo u dítěte stejný problém..
Dcera 8let je hrozně hubená a akční. Ale poslední dobou si stěžuje že se jí někdy udělá „slabo“,že se roztřese, je bílá a mravenčí jí třeba nohy a musí si chvilku sednout..za chviličku to přejde..Doktroka jí zatím dala hořík a vápník a mám jít na neurologii. Krevní testy měla dělané tak před půl rokem a všechno v pořádku..Nemáte někdo něco podobného-díky

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
53518
25.1.19 08:47
@Anonymní píše:
Dcera 8let je hrozně hubená a akční. Ale poslední dobou si stěžuje že se jí někdy udělá „slabo“,že se roztřese, je bílá a mravenčí jí třeba nohy a musí si chvilku sednout..za chviličku to přejde..Doktroka jí zatím dala hořík a vápník a mám jít na neurologii. Krevní testy měla dělané tak před půl rokem a všechno v pořádku..Nemáte někdo něco podobného-díky

A srdce jí vyšetřili? Tlak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.1.19 08:55

Tlak jí asi doktorka měřila,když jsme tam byli..Srdce ne,ale jako miminko chodila na vyšetření a snad dobré..Ale můžeme taky preventivně dojít..

• Citovat
  • Upravit
21311
25.1.19 09:02

Není podvyzivena? Podobne stavy jsem měla, když mi hodně klesla váha a tělo proste nemělo z ceho brát na provoz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1615
25.1.19 09:03
@Anonymní píše:

Kolik dcera váží a měří?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574
25.1.19 09:18

Hypoglykémie?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Forest_Gump1
25.1.19 09:19
@Anonymní píše:

celiakie..

• Citovat
  • Upravit
380
25.1.19 09:25

Dobrý den. Já mám dceru 5 let a ona je malinká a váží 15 kilo. Je hubena a taky jsem si všimla že se někdy klepe . Normálně ji i pije akorát má střevní potíže a musí pít sáčky na procisteni. Občas si stěžuje na bolest hlavičky a nohou. Ale mě osobně přijde, že se ji to stává když vydá moc energie při hrátkách. Jinak je v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Forest_Gump1
25.1.19 09:45
@Fany97 píše:
Dobrý den. Já mám dceru 5 let a ona je malinká a váží 15 kilo. Je hubena a taky jsem si všimla že se někdy klepe . Normálně ji i pije akorát má střevní potíže a musí pít sáčky na procisteni. Občas si stěžuje na bolest hlavičky a nohou. Ale mě osobně přijde, že se ji to stává když vydá moc energie při hrátkách. Jinak je v pořádku.

Dcery kamarádka na tom byla podobně a potom ji diagnostikovali celiakii..

• Citovat
  • Upravit
380
25.1.19 09:51

@Forest_Gump1 a to může takhle zničeno nic přijít ? :think: brzy jdeme ba kontrolu k doktorovi tak mu to raději řeknu. Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Forest_Gump1
25.1.19 09:54
@Fany97 píše:
@Forest_Gump1 a to může takhle zničeno nic přijít ? :think: brzy jdeme ba kontrolu k doktorovi tak mu to raději řeknu. Děkuji

Dost trvalo, než na to přišli, Holka byla drobná, hubená unavená, to je porucha metabolismu, která se vyvíjí. Doktorovi to zkus nadhodit.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
25.1.19 10:14

No nevím-klidně to může být tím že je hubená a nemá kde brát energii.Je předčasně narozená-vážila 1,6kg a je to tyčka bez gramu tuku..kolik měří nevím,ale je vysoká a váží cca 22kg -v 8 a půl letech.Je hodně akční,ráda běhá,tancuje..nezastaví se..je fakt že nevím z čeho by tu energii měla brát..
Celiakie by jsme museli nechat udělat test..Myslím že jí kdysi doktorka nějaký základní dělala a měla ho negativní-ale pak jsem někde četla že se musí dělat nějaký podrobnější aby se to zjistilo..
No a hypoglykemie nevím-je fakt že manžel jí mívá když třeba nejí..

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí

GS Mamavit Prefolin + DHA