Klesání bříška

24.6.10 09:58

klesání bříška

ahoj holky,,,jsem ve 32tt a připadá mi že mi něják kleslo bříško dolů…nic bych si z toho nedělala ale začali mi to říkat i lidi kolem…doufám že se malá nechystá jít ještě ven je moc brzo…Jinak břicho mám tak něják pořád dole…nikdy sem ho neměla pod prsama jako ostatní maminy…budu mít i rychlejší porod nebo na to nezáleží???díky :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24320
24.6.10 10:05

Ja ho mela dole od 30tydne taky.A prenasela jsem tyden.Mala je nejspis hlevickou dolu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27031
24.6.10 10:14

U prvního těhu jsem měla měla dole od začátku(od 27tt hrozící předčasný porod) a ted je myslím tak nějak akorát.Neboj to že je bříško dole nemusí znamenat že bdueš rodit dřív.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3588
24.6.10 10:43

ahoj ja jsem taky ve 32 týdnu a taky mi připadá , že mi jde malinko dolu už mi to řekla i kamarádka ,ale zase mi začíná hned pod prsama tak já nevim :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2858
24.6.10 11:05

No ono asi záleží jak kdo…prý někomu klesne hned nikomu vůbec, prej rodičkám, co už rodily klesne ihned…Já bych řekla, že je to individuální :-)
Třeba já, já sem den po termínu a břicho mám div né pod krkem… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6895
24.6.10 11:09

Ahoj.já pro změnu měla v obou případech bříško vysoko.a nakonec se kluci narodili první 36+5 a druhý 41+1.zkrátka každá máme jiné bříško.aspoň můžeš líp dýchat.neboj bude to v poho!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1673
24.6.10 11:18

Mě to břicho taky tak nějak kleslo a Rodila jsem 4 dny po termínu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
24.6.10 11:38

ja si myslim ze se to dela ve vetsine pripadu kdyz se mimi otoci :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.6.10 11:58

snad jo…malá je už hlavičkou dolů tak asi proto…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9556
24.6.10 12:17

me do porodu nekleslo, i sestra v porodnici mi rikala, ze mam bricho nejak moc dopredu…a porod jsem mela rychly i tak :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17050
24.6.10 12:24

Já měla u prvního docela nahoře, ale stejně, spíš víc dopředu:D a byl taky hlavou dolů. A dcerku brzy dost nízko a dopředu:D. A rodila jsem u obou skoro stejně, Holčičku jsem dokonce dva dny přenášela. Určitě to s tím nemá nic společného. Ale on člověk hledá jakákoliv vodítka, viď:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.6.10 12:41
Lakynka píše:
Já měla u prvního docela nahoře, ale stejně, spíš víc dopředu:D a byl taky hlavou dolů. A dcerku brzy dost nízko a dopředu:D. A rodila jsem u obou skoro stejně, Holčičku jsem dokonce dva dny přenášela. Určitě to s tím nemá nic společného. Ale on člověk hledá jakákoliv vodítka, viď:)
:-)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17050
24.6.10 13:08
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27031
24.6.10 14:32

tak jsem se schválně ptala mamky kde mám bříško a prý dole tak nevím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.6.10 14:39
Crystal87 píše:
tak jsem se schválně ptala mamky kde mám bříško a prý dole tak nevím :nevim:

tak je to asi normální.....jen sem chtěla vědět nmázor druhých… :lol: víš jak ty babský kecy že když ti klesne bříško jdeš rodit co nevidět…babička od přítele mi to říkala..ale tak abych se nedivila :mrgreen: uvidíme :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí