Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
ahoj holky,,,jsem ve 32tt a připadá mi že mi něják kleslo bříško dolů…nic bych si z toho nedělala ale začali mi to říkat i lidi kolem…doufám že se malá nechystá jít ještě ven je moc brzo…Jinak břicho mám tak něják pořád dole…nikdy sem ho neměla pod prsama jako ostatní maminy…budu mít i rychlejší porod nebo na to nezáleží???díky ![]()
Ja ho mela dole od 30tydne taky.A prenasela jsem tyden.Mala je nejspis hlevickou dolu.
U prvního těhu jsem měla měla dole od začátku(od 27tt hrozící předčasný porod) a ted je myslím tak nějak akorát.Neboj to že je bříško dole nemusí znamenat že bdueš rodit dřív.
ahoj ja jsem taky ve 32 týdnu a taky mi připadá , že mi jde malinko dolu už mi to řekla i kamarádka ,ale zase mi začíná hned pod prsama tak já nevim ![]()
No ono asi záleží jak kdo…prý někomu klesne hned nikomu vůbec, prej rodičkám, co už rodily klesne ihned…Já bych řekla, že je to individuální ![]()
Třeba já, já sem den po termínu a břicho mám div né pod krkem… ![]()
Ahoj.já pro změnu měla v obou případech bříško vysoko.a nakonec se kluci narodili první 36+5 a druhý 41+1.zkrátka každá máme jiné bříško.aspoň můžeš líp dýchat.neboj bude to v poho!
Mě to břicho taky tak nějak kleslo a Rodila jsem 4 dny po termínu.
ja si myslim ze se to dela ve vetsine pripadu kdyz se mimi otoci ![]()
me do porodu nekleslo, i sestra v porodnici mi rikala, ze mam bricho nejak moc dopredu…a porod jsem mela rychly i tak ![]()
Já měla u prvního docela nahoře, ale stejně, spíš víc dopředu:D a byl taky hlavou dolů. A dcerku brzy dost nízko a dopředu:D. A rodila jsem u obou skoro stejně, Holčičku jsem dokonce dva dny přenášela. Určitě to s tím nemá nic společného. Ale on člověk hledá jakákoliv vodítka, viď:)
Lakynka píše:
Já měla u prvního docela nahoře, ale stejně, spíš víc dopředu:D a byl taky hlavou dolů. A dcerku brzy dost nízko a dopředu:D. A rodila jsem u obou skoro stejně, Holčičku jsem dokonce dva dny přenášela. Určitě to s tím nemá nic společného. Ale on člověk hledá jakákoliv vodítka, viď:)
tak jsem se schválně ptala mamky kde mám bříško a prý dole tak nevím ![]()
Crystal87 píše:
tak jsem se schválně ptala mamky kde mám bříško a prý dole tak nevím
tak je to asi normální.....jen sem chtěla vědět nmázor druhých…
víš jak ty babský kecy že když ti klesne bříško jdeš rodit co nevidět…babička od přítele mi to říkala..ale tak abych se nedivila
uvidíme ![]()