Klučičí jméno, mám dilema...Robin? Mikuláš?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
13831
8.8.25 14:16

Robina mame :D Taky s tim tenkrat prisel pritel, mne se to moc nezdalo…ale k synovi se hodi, navic ma hodne dalsich tvaru, zdrobnelin…Robik, Robca, Robinek, Robi…a fakt jich moc neni…syn teda zatim v zadneho dalsiho ve tride nemel :D Ani v okoli zadneho neznam. Mikuas nevim..osobne bych ho synovi nedala…jinak ja chtela tenkrat Alexe ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vepřoidka
8.8.25 14:28

Mikuláš ztratil plášť…je to kouzelná postavička, Robin zní líp

• Citovat
  • Upravit
3195
8.8.25 14:56

Já jsem pro Robina, je to krásné jméno a Tobiáš/Mikuláš by se mi pletlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14693
8.8.25 15:01

Líbí se mi Robin, znám jednoho 9letého a jednoho cc 35letého. Mikulášů v dětském věku znám hodně, jen tak během pár sekund se mi jich vybavilo 7. A není to můj šálek kávy. Navíc jsem obecně pro „mezinárodní“ jména, což je Robin. Mikuláš má v mnoha jazycích variantu Nikolas. Ale přímo jméno Mikuláš „mezinárodní“ není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14693
8.8.25 15:03

Jo a jaké prohlášení o jménu máš na mysli? Myslíš prohlášení o otcovství? Tam se zapisuje příjmení (nenarozeného) dítěte. Křestní jméno můžeš vyplnit klidně po porodu. Já ho dvakrát vypisovala v porodnici mezi kontrakcemi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
8.8.25 16:02

Jednoznačně Robin, je to krásné jméno. Mikuláše ani za jméno nepovažuju, ten chodí ve vysoké čepici s čertem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3749
8.8.25 17:17

Obě ty jména jsou úplně strašné. Robin=gay.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.8.25 17:38

Mame Robina. Do te doby jsem znala jen spolužáka ze školy. Je mu ted kolem 40. Po tim co jsme dali přednost 7 Robina, se jich objevilo vic. Ale nic hrozného ve stylu Jakub, Tomáš, Matyáš apod to neni. Skomolenin ma taky hodně. Naposledy treba ropucho. :lol:

• Citovat
  • Upravit
1046
8.8.25 17:49

Hlavně neobvyklé a málo používané…a starší je Tobiáš- tam byl požadavek „to co má každý druhý kluk“? Tobuna a Robuna 8o chudáci kluci :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8302
8.8.25 17:53

Tomáš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2819
8.8.25 18:50
@Apolena05 píše: Více

8o A co jako? 8o To je nejaky hanlivy nebo co? Apolena je taky vyhra :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
8.8.25 19:43
@Janee19 píše: Více

Rozhodně lepší Apolena než bambiliontá Elinka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2819
8.8.25 20:51
@terien píše: Více

No ja to spis myslela, ze nebudu deti s normalnimi jmeny nazyvat chudakama, at uz je to Robin, Apolena, nebo Elinka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
189
8.8.25 20:56

@vedma007
Ono Tobiáš nebyl nijak extra populární, dali jsme ho synovi a tak do měsíce se začal rodit všude Tobiáš :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76203
8.8.25 20:56
@Janee19 píše: Více

tak Apolena myslela chudáky kluky Tobuna a Robuna, musím říct, že tyhle zkomoleniny mě také, no přinejmenším zarazily, proč říkat klukům s normálními jmény Tobuna a Robuna??? :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze