Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@Apolena05
Jak už jsem zmínila…když jsme synovi jméno dávali, tak byl Tobiáš minimálně…do měsíce se začali rodit všude Tobiášove.
@Annie999 píše: Více
Tobiáš je nesmírně populární minimálně posledních deset let. Tak starý je syn známých, už v té době kdy se narodil jich byly mraky.
Robina bych ja nedala, mam spatne asociace, ale jméno jako takové spatne není. Mikuláš se mi líbí, ale je to proste Mikuláš…ten vousatej pan, co v prosinci chodí s čertem a andělem. Když uz, tak Mikoláš, Nikolas.. mne se moc líbí Nicolai, ale k našemu dokonale českému příjmení jsme ho bohužel dat nemohli.
@stinga píše: Více
Jo tak to jsem nepochytila. Kazdopadne casem clovek sklouzne k ruznym oatvarum jmena ditete, mne to ani nepohorsuje, na tom je cestina super
Ja ted syna nazyvam jmeno+ino. Vzhledem k popularite italian brain rot je z toho pomerne nadseny ![]()
@Janee19 píše: Více
Tak nenazývej. Ostatní si mohou mít názor, jaký chtějí.
@Serpentini
Mám synovce Tobiáše. Je mu 15, když se narodil ještě jich tolik nebylo, ale tak do roka nejdéle už jich bylo plno…ale je to fuk ![]()
@Serpentini píše: Více
Jenže populární jména závisí na lokalitě. Nevím, proč ji to musíš rozporovat.
@Zeoli píše: Více
Ja si spis myslim, ze to do ty doby tolik nevnimala a az s ditetem to clovek vic vnima. ![]()
@Zeoli píše: Více
Populární jména se berou celorepublikově, nikdo asi nenapíše, že je populární Božidara, protože u nich ve vsi mají tři. ![]()
A já nevím proč ty máš potřebu se vyjadřovat.
Za mě určitě Robin. Hezké pro holku i kluka. Mikuláše mám osobně zařazeného v kategorii otřesných jmen typu Květoslav, Jiljí, Marcel…
@Annie999 píše: Více
Robin je senzační jméno a navíc to znamená „skvělé pověsti“.
![]()
Za mě určitě Robin. Nechápu oblíbenost jména Mikuláš, jak už někteří psali výše, za mě je to postavička v červeném plášti, která nosí v prosinci dárky.
@Morrígan Bójská píše: Více
@stinga píše: Více
@Anonymní píše: Více