Klid po 4 dnech horečky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
603
30.8.13 11:10

Klid po

Ahoj, jak dlouho nechavate cca 3-4 lete decka po nemoci v klidu? Syn mel ted cca ctyri dny horecky, nic vic. Ted je druhy den docela dobry, ale uz nam to leze krkem. Do toho jeste rocni batole, fakt vyzivne…Ale prece jen telo potrebuje klid na regeneraci. Takze jak dlouho vydrzet doma a nasledne bez deti - myslim kamaradu? Diky Z.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12743
30.8.13 11:15

@Zuzz řídila bych se tím, jak se dítě cítí. pokud je ok tak jdeme na chvilku ven klidně den dva po opadnutí teplot. bez dětí bych vydržela déle…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
30.8.13 11:28

Můj 3,5 leťák byl nemocný před necelými 2 týdny, měl angínu, čtyřicítky, ale hned jak dostal antibiotika, tak se mu ulevilo, a skákal mi tu po hlavě, udržet ho v klidu - nemožné. Podle mě když je relativně teplo, tak ven může, na procházku, hned jak nemá teploty, akorát ne do MHD a obchodu, aby nechytl něco novýho, protože je to tělo oslabený a náchylný k další infekci. Nicméně já jsem v tomhle hodně flegmouš, měli jsme koupený jízdenky na sobotní výlet vlakem, docela daleko, tak jsme jeli, i když měl ještě antibiotika, malýmu už bylo dobře, teplotu měl naposledy ve středu večer, a byl v pohodě. Naštěstí jsme byli v kupé s max jedním cizím člověkem. A celkově, já myslím že je jedno, jestli jdete ven, nebo jestli ti dítě skáče z gauče na křeslo, a zpět, jako můj starší už v pondělí odpoledne(v noci dostal injekci antibiotik, a ta mu dost ulevila)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
603
30.8.13 11:43

Diky za reakci, bez kamaradu bude muset vydrzet do pristiho tydne, ale je mi ho lito, porad o nich mluvi, ale nechci ohrozovat jine ani jeho…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
30.8.13 12:15

@Zuzz našeho nemoc nabuzuje, udržet ho je zcela nemožné. Naposledy měl reakci na očko, takže tam jsme ho ani nijak neomezovali, když už byl dobrý. Při atb ve dvou letech jsme museli s kočárem ven, aspoň se kochal :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí