Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Holky, potřebovala bych poradit.
Moje 3m miminko si dnes nechali v nemocnici se silnou dehydratací po intenzivním zvracení. Pravděpodobně střevní chřipka. Testy ještě asi nemají, nevím, čím přesně to je.
Dnes tam se synem zůstal muž, abych si odpočinula a nabrala síly (o genderové diskriminaci pečůjících tatínků na Bulovce snad ani nemluvim), ale já teď začala zvracet taky.
Myslíte, že tam zítra můžu aspoň se na malýho podívat? Asi by tam s nim měl zůstat tatínek, co, když ten je ok?
Nevim, jestli když už malýho léčej, jestli by mu to ještě uškodilo, kdybych byla u ně.
První noc bez miminka ![]()
Díky, Renčí
@Renčíí píše:
Holky, potřebovala bych poradit.Moje 3m miminko si dnes nechali v nemocnici se silnou dehydratací po intenzivním zvracení. Pravděpodobně střevní chřipka. Testy ještě asi nemají, nevím, čím přesně to je.
Dnes tam se synem zůstal muž, abych si odpočinula a nabrala síly (o genderové diskriminaci pečůjících tatínků na Bulovce snad ani nemluvim), ale já teď začala zvracet taky.
Myslíte, že tam zítra můžu aspoň se na malýho podívat? Asi by tam s nim měl zůstat tatínek, co, když ten je ok?
Nevim, jestli když už malýho léčej, jestli by mu to ještě uškodilo, kdybych byla u ně.První noc bez miminka
Díky, Renčí
Chudinko, držím pěsti, ať jste oba brzy fit. ![]()
Jestli zvračíš už taky bude to nejspíš nějaká střevní viroza kterou si předáváte. Nevím, jestli to může mít nějaký vliv na Tvé miminko, spíš bych řekla, že už ne. Ale zamyslela bych se co ostatní děti a maminky v nemocnici. Těm by střevní viroza chycená od Tebe mohla třeba zkomplikovat zdravotní stav. Buď bych radši nešla a nebo telefonicky konzultovala.
Kamarádka byla nachlazená, když měla syna v nemocnici a kvůli tomu nachlazení ji nedovolili, aby tam s malým byla. |Je to kvůli ostatním dětem ![]()
Ja teda v tomhle ohledu mam s Bulovkou dobre zkusenosti, s malym tam byl manzel bez problemu, ja doma se zbytkem tlupy
a nenechaji te tam, jelikoz jsi ted nakazliva pro vsechny ostatni
Byl tam s ním manžel, nakonec. Teď už je prďolka doma, den byl ok, ale teď má zase průjem. Tak do něj rvu tekutiny snad i ušima, aby zase nemusel na kapačku ![]()
Nevíte, jak moc zvýšenej příjem tekutin by měl mít, oproti normálu?
Ach jo, jsem z toho nešťastná. U takových malých prcíků je i průjem nebezpečnej.
Jak poznám, že je dehydratovanej, i když přijímá tekutiny?