Vracející se průjem

1446
27.8.13 08:53

vracející se průjem

Ahoj, můj 5 letý syn začal ve čtvrtek večer zvracet, v pátek ráno se přidal průjem. Dala jsem mu enterol a od té doby průjem nebyl, do neděle měl dietu a včera už jedl normálně. Dnes ráno opět průjem. Včera byl u babičky a ta mu dala k obědu svíčkovou, je možné že ten průjem je z toho? Je možné že se to takhle vrací?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6557
27.8.13 09:05

Tak pokud to je takhle nahle, tak to vetsinou byva viroza. U nas to deti uz parkrat mely. Nekolik dni prujem a zvraceni.

Nase mala na prujmy taky trpi, jakmile ma neco extra..slehacku, hodne jogurtu, ovoce, dzusu, tak ma problemy. Byla vysetrena a nic ji nenasli, tak nevim :nevim:
Nam ted docela pomaha Biopron forte, je to probiotikum. Smectu mala odmitala, ale tohle do ni dostanu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1446
27.8.13 09:13

On právě na to nějak netrpí až teď. Hodně to tady ale řádilo. Probiotika taky dávám, ale lactobacílky od swissu. Jen mě prostě zarazilo že už byl 2 dny v pohodě, normálně jsme chodili ven a teď opět průjem. Ale říká že mu špatně není. Tak nevím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6557
27.8.13 09:16

@Petrlis mozna mu to zastavily ty leky? Nekdy ta viroza trva dele, nez 2 dny. Mozna ze zacatku omezit mleko, smetanu, hutne veci. Pry je na prujem dobra trochu rozvarena ryze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4647
27.8.13 09:28

Já myslím, že může mít ještě „rozhozená“ ta střeva a svíčková mu tam udělala zase nějaký nepořádek. Dávala bych ještě pár dní trochu dietnější stravu. Jako ne úplně dietu, ale třeba bez mléčných výrobků a lehčí jídla. Stalo se mi něco podobného přibližně před rokem a trvalo asi týden než jsem se cítila úplně dobře a mohla úplně normálně jíst.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
27.8.13 09:46

Malá to takhle taky měla, před pár měsíci, jeden den se ráno pozvracela, tak jsem začala dietní jídlo, pak měla trochu průjem, tak jsem dál dávala dietní jídlo, další den v pohodě, tak jsem začala dávat v podstatě normální jídlo, jen trochu odlehčené, a za pár dní se to vrátilo, tak jsem dávala zas dietní a pak to přešlo a znovu se nevrátilo… nevím, čím to bylo ani jsem to nijak zvlášť nezkoumala, neměla to nějak silné…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3441
27.8.13 13:04

@Petrlis Já myslím, že to mohlo být z té svíčkové. A kolikrát dnes byl na velké? Nechala bych mu ještě dietnější stravu. Ta dětská střeva jsou citlivější…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1446
27.8.13 14:34

@prcekniky Nakonec byl už jenom to ráno, tak snad to bude už dobrý. Celkově je v pohodě, dokonce chce jít i ven a má hlad. Ale dietku ještě dodržíme. Díky holky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6557
27.8.13 16:05

@Petrlis Tak hlavne, ze mu je uz dobre. At to vydrzi. :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie