Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Nemáte prosím někdo tip na dovolenou v ČR někde v klidu, v přírodě, minimum lidí… ubytko klidně stan nebo nějaká chatka? Nechceme takovou tu klasickou dovolenou, moře, pláž, tuna lidí, ani žádnou dovolenou typu Lipno, Šumava, Jeseníky atd… prostě fakt klid a pohodu ![]()
Tak zrovna Baldovec bych na leto moc kvuli lidem nedoporucovala. Bazen je plnej lidi z okoli, hlavne decek. Je to v lese, ale krom kempu ci Macochy se neda kam jit. A moc klid tam teda neni.Byva tam hlava na hlave. Lanove centrum narvane. A v podstate vsechny aktivity ktere jsou v kempu se plati. Navic pokud si je neobjednate dopredu tak se k nim pres leto z duvodu preplnenosti ani nedostanete. Nerikam, pekne tam je ale hafo lidi.
A chcete být někde u vody (např. koupaliště nebo jiná vodní plocha v místě)?
Samota Adelheid mě napadla, ale samozřejmě v okolí v sezóně vždycky někoho potkáte
U vody ani koupaliště to být nemusí. Spíš někde na procházky, aby v okolí bylo něco zajímavého. Nebo třeba i někde, kde se dají využít koloběžky. Ale zkrátka nic takového jako mi tu nabízejí ten Baldovec. To je přesně to místo, které je „in“ a kde je milión lidí.
Vygoogli si chata v Podholí, patří to mým známým, je to na samotě a je tam fakt nádherně
je to v lese kousek od Okoře
@MLuc Tábořiště u splávku, Kokořínsko. Je to tábořiště, takže dokonce zdarma ![]()
Ty brďo, ono je to zpoplatněné, koukám…
Ve Srubu U Kocoura www.srubukocoura.cz Ale letosni leto je jiz plne, jedine mimo hlavni sezonu. Klid a priroda tam opravdu je ![]()
Hojná Voda v jižních Čechách. Klid, krásná příroda kolem…konkrétní chatu nebo chalupu nedoporučím, ale je jich tam několik, google určitě pomůže. ![]()
Já bych si našla booking a tam je spousta ubytování v různých ři. ích.
Takové ty profláknuté zakladatelka nechce. Tohle dělá kamarádka s rodinou. Bydlí vždycky někde na vsi.
@Bábrdl píše:
Já bych si našla booking a tam je spousta ubytování v různých ři. ích.
Takové ty profláknuté zakladatelka nechce. Tohle dělá kamarádka s rodinou. Bydlí vždycky někde na vsi.
Mě právě přijde, že na tom bookingu není nic. Respektive hromada hotelů, penzionů a tím to hasne…čas od času tam nakouknu a nikdy nic nevyberu.
@malinika píše:
Mě právě přijde, že na tom bookingu není nic. Respektive hromada hotelů, penzionů a tím to hasne…čas od času tam nakouknu a nikdy nic nevyberu.
Záleží co chceš. Já myslela prostě najít nějakou díru na blind.
Třeba: https://www.booking.com/…anim.cs.html?…&
@Bábrdl Jojo, asi nejsem jejich cílovka.
Ale znám spoustu lidí, kteří na booking nedají dopustit - já si pak kolikrát říkám, jestli nejsem nějaká vadná, když si tam nedokážu nic vybrat.