Klidná dovolená v ČR

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
7
26.5.17 12:42

Klidná dovolená v ČR

Nemáte prosím někdo tip na dovolenou v ČR někde v klidu, v přírodě, minimum lidí… ubytko klidně stan nebo nějaká chatka? Nechceme takovou tu klasickou dovolenou, moře, pláž, tuna lidí, ani žádnou dovolenou typu Lipno, Šumava, Jeseníky atd… prostě fakt klid a pohodu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
738
26.5.17 12:58

Camping Baldovec ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.5.17 13:16

Tak zrovna Baldovec bych na leto moc kvuli lidem nedoporucovala. Bazen je plnej lidi z okoli, hlavne decek. Je to v lese, ale krom kempu ci Macochy se neda kam jit. A moc klid tam teda neni.Byva tam hlava na hlave. Lanove centrum narvane. A v podstate vsechny aktivity ktere jsou v kempu se plati. Navic pokud si je neobjednate dopredu tak se k nim pres leto z duvodu preplnenosti ani nedostanete. Nerikam, pekne tam je ale hafo lidi.

• Citovat
  • Upravit
2249
26.5.17 13:18

A chcete být někde u vody (např. koupaliště nebo jiná vodní plocha v místě)?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4706
26.5.17 13:35

Samota Adelheid mě napadla, ale samozřejmě v okolí v sezóně vždycky někoho potkáte

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
26.5.17 13:40

U vody ani koupaliště to být nemusí. Spíš někde na procházky, aby v okolí bylo něco zajímavého. Nebo třeba i někde, kde se dají využít koloběžky. Ale zkrátka nic takového jako mi tu nabízejí ten Baldovec. To je přesně to místo, které je „in“ a kde je milión lidí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5314
26.5.17 13:44

Vygoogli si chata v Podholí, patří to mým známým, je to na samotě a je tam fakt nádherně :) je to v lese kousek od Okoře

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
26.5.17 13:47

Děkuji, mrknu ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10243
26.5.17 13:59

@MLuc Tábořiště u splávku, Kokořínsko. Je to tábořiště, takže dokonce zdarma :-)

Ty brďo, ono je to zpoplatněné, koukám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
26.5.17 14:08

Ve Srubu U Kocoura www.srubukocoura.cz Ale letosni leto je jiz plne, jedine mimo hlavni sezonu. Klid a priroda tam opravdu je :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5730
26.5.17 14:38

Hojná Voda v jižních Čechách. Klid, krásná příroda kolem…konkrétní chatu nebo chalupu nedoporučím, ale je jich tam několik, google určitě pomůže. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
26.5.17 14:52

Já bych si našla booking a tam je spousta ubytování v různých ři. ích.
Takové ty profláknuté zakladatelka nechce. Tohle dělá kamarádka s rodinou. Bydlí vždycky někde na vsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5730
26.5.17 15:21
@Bábrdl píše:
Já bych si našla booking a tam je spousta ubytování v různých ři. ích.
Takové ty profláknuté zakladatelka nechce. Tohle dělá kamarádka s rodinou. Bydlí vždycky někde na vsi.

Mě právě přijde, že na tom bookingu není nic. Respektive hromada hotelů, penzionů a tím to hasne…čas od času tam nakouknu a nikdy nic nevyberu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
26.5.17 15:30
@malinika píše:
Mě právě přijde, že na tom bookingu není nic. Respektive hromada hotelů, penzionů a tím to hasne…čas od času tam nakouknu a nikdy nic nevyberu.

Záleží co chceš. Já myslela prostě najít nějakou díru na blind. :mrgreen: Třeba: https://www.booking.com/…anim.cs.html?…&

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5730
26.5.17 15:36

@Bábrdl Jojo, asi nejsem jejich cílovka. :mrgreen: Ale znám spoustu lidí, kteří na booking nedají dopustit - já si pak kolikrát říkám, jestli nejsem nějaká vadná, když si tam nedokážu nic vybrat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí