Kliniky IVF Brno 2014?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6327
24.1.14 10:25

@Michaela1983 tak to je fajn ze se povedlo v reprofiu.@Sisi137 tak to je fajn ze se ti tam libi. holky jaky vystreni vam tam delalli teprv se tam taky budu objednavat jen nevim ke ktery doktorce ci doktorovi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
286
24.1.14 11:07

Ahoj, no my chodili do UNICI a máme odtut 1 dítě byli jsme hrozně nadšení, pak po 7 letech jsme šli do SANUSU a teda nic moc-myslíme si že nepostupovali dobře. Tak jsme se rozhodli jít opět do UNICI nezklamali nás nemužu na ně říct pul slova, akorát že to nevyšlo a pak se měli ozvat a už se neozvali-tlačili mne do darovaných vajíček a tak…Tak jsem to řešila a četla ruzné názory doktoru a nejvíc mi vyšel Texl z HELIOSU prostředí nic moc oproti UNICE, ale není to o tom. Zítra jdu na OPU. Zatím nemužu říct nic negativního. Každý má jiný názor, přeji at se rozhodneš správně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16732
24.1.14 12:08

@hanka1120 ja do RF presla z jineho car takze jsem veskera vysetreni mela. Zkontrolovali jen HP.Po poslednim neuspechu me jeste poslali na kontrolni reprodukcni imunologii a hysteroskopii.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
182
24.1.14 12:46

Dámy, moc vám děkuji za všechny příspěvky :)) už jsem si téměř jistá kam se uvrtám :)) :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3115
24.1.14 12:48

Za mně Reprofit :palec:. Byla jsem i v Heliosu, ale to se nedá porovnat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
24.1.14 17:08

@Sisi137 a jsi z brna nebo olomouce? jinak ja mam vysetreni cca rok stare a to my delali jeste na obilnaku a mame hotovy, manzel spermio, a genetiku, ja pruchodnost ambulantne, hormonalni profil, imuno zakladni, nejaky ty ultrazvuky a genetiku. takze nevim zda to bude delat novy car znova.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16732
24.1.14 17:10

@hanka1120 já chodila do Olomouce, ale tenkrát se ještě v Ol nedělali výkony takže jsem jezdila do Brna a mám zkušenosti z tama

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
24.1.14 17:13

@Sisi137 nevim totiz ke keterymu doktorovi se obednat.je jich tam stoustu.ja jsem z brna, ty uz tam nechodis?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
24.1.14 17:14

@Mišela1 i za mne helios ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16732
24.1.14 17:17

@hanka1120 holky si hodně chválí dr. Štelcla a dr. Machače. Ale na dr. Machače by sis asi počkala dýl, on bývá více v Olomouci. Už tam nechodím, ale kdybych se do car měla vrátit tak volím zas RF.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
24.1.14 17:26

@Sisi137 dekuji za typ.ja bych chtela jit do umelyho az v lete, ale chtela bych napsat zadanku na imunologiii do prahy na to kompletni vysetreni tak jsem zvedava zda uspeji. zakladni mam sice ok ale chci pro to udelat vsechno.ty jsi tehu nebo mas miminko uz doma?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16732
24.1.14 17:34

@hanka1120 to se připrav na to, že s tím imunem se budou trošku cukat(hlavně Machač). Ale mě tedy po pár pokusech vyhověli. Já v době odpočinku od lékařů a hormonů otěhotněla přirozeně. Jsem ve 20.tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
24.1.14 17:42

@Sisi137 vis mam nekolik pokusu snazei doma, pak nekolik iui a jedno nevydarene ivf.ale ivf muzu rict nic moc proto bych tu imunolku chtela, protoze jsem pichala celkem dlouho a fostimon napred 225j a pak zvyseno na 300j a decapeptyl folici rostly desne pomalu, a foliku jsem mela malo jen 8 a vse na leve strane vajicek bylo 6 a dve embrijka se vkladali 3 den, jenze celkem mne prekvapilo ze presne tyden od et dosla ms a to i prez utros, tak mne to celkem prekvapilo ze dosla tenkrat tak brzy. kolik jsi mela tech pokusu ivfka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16732
24.1.14 17:46

@hanka1120 já 2 v jiném CAR a 4 v RF.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
24.1.14 18:04

Ahojky všem, já jsem loni v říjnu podstoupila 1.IVF v Repromedě a ted jsem ve 14 týdnu. Já za sebe můžu jen doporučit, protože tak s profesionálním přístupem s jakým doktoři ke mě přistupovali jsem se nesetkala. Byla jsem jestě na Obilňáku a musela jsem od tama pryč, nenašla jsem k nim důvěru. Když mě z Repromedy poslali k mému ošetřujicímu lekaři, protože už byla u plodu znatelná srdecní ozva, vždy když jsem měla problém, např. velké bolesti a krvacení od 8týdne tak když jsem zavolala tak mě do 30minut vyšetříli i když doktorovi končila služba. Do Repromedy jsem začala chodit v červenci 2013 a ten IVF pokus jsem podstoupila az za 4 měsíce, tak si myslím že v mém případě nebylo nic uspěchané. Přeji všem ať půjdete do jakehokoliv centra hodně stěstí :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.