Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahojky, najdu tu někoho komu 1.IVF nevyšlo a na přelomu března a dubna se chystá na druhý pokus?
@lidulí01 Ahojky já se nechystám na IVF, ale na KET, ale tak to je podobné ![]()
@lidulí01 ahojky my tedka zkusíme IUI a pokud to nevyjde, tak bychom šli do 2.IVF asi na přelomu března/dubna jako vy.
Tak mě teď 10.2. čeká konzultace, tak že si myslím že koncem března jdeme na to ![]()
Holčiny uživáte něco teď před ivf? Nějaké vitamíny, čaje…
Já chci brát nosifol a čaj báby Radnické pro lepší hnízdění
Taky cvičim Mojžíšovou a příští týden mě čeká 1.mobilizace
@Fíífía ahojky já brala nosifol a vitamín C se může brát. Ohledně těch čajů nevím. Doktorka mi řekla, že si není jistá a raději je nemám brát.
Ahoj, já jsem si objednala přímo čaj na Ivf, je to právě pro lepší hnízdění a dělohu, ale taky nevím. Kolem 5.3 jdu k dr.tak se zeptám. A zítra jdu taky na první cvičení Mojžíšovky ![]()
Jste zlatý že jste se tak rychle ozvaly. Já už mám tak prostudovany net až hrůza. Taky jsem zvažovala čaj na IVF, každopádně stále nevím jaký ![]()
Budu moc ráda když nám sem pak pisneš názor dr.
na čajíky.
Určitě taky budu brát Nosifol, prý je dobrý na kvalitu vajíček
Já už net radši nestuduji
akorát je pak z toho člověk rozhozenej ![]()
Jj to máš pravdu, ale zase bez netu bych spoustu věcí nevěděla, takže teď už s mírou
Díky netu jsem se dostala na imunologii, jinak by to lékaři samy nenavrhli ![]()
Tu už mám za s sebou, byla jsem v Praze v Imunii
byla jsem tam asi 4×, krev, konzultace pořád dokola ![]()
A už ok jo? Já jsem v Pronatalu u dr. Skopový, od června beru medrol, taky stále kontroly krve, pak konzultace, no a teď před novou stimulaci zase na odběry, aby to nebylo zas nějaký rozhozený, doufám že to bude dobrý a budu moci začít ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.