2. IVF na přelomu března a dubna

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7151
27.2.14 20:14

@oskárek59 Jj,do května to je akorát…prosimtě, čaj ze zlatobylu je také na spermie či co? Zítra půjdu vyplenit naši zdejší bylinnou lékárnu :mrgreen: Ještě mě byl doporučen pycnogenol…Ted bere Macu, selzink, béčko…Je to paradox, my se cpeme hormonama a naše drahé polovičky vitamínama… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2903
27.2.14 20:17
@Tinkka píše:
@oskárek59 Jj,do května to je akorát…prosimtě, čaj ze zlatobylu je také na spermie či co? Zítra půjdu vyplenit naši zdejší bylinnou lékárnu :mrgreen: Ještě mě byl doporučen pycnogenol…Ted bere Macu, selzink, béčko…Je to paradox, my se cpeme hormonama a naše drahé polovičky vitamínama… :zed:

Ten zlatobýl mi poradila léčitelka..je hlavně na pohyb a kvalitu spermií..
a asi na tom něco bude jak jsem psala mojemu to pomohlo..
já špatně štěpím kys. listovou takže já budu užívat jen Femibion kde už je listovka naštěpená na Metafolin což moje tělo už dokáže zpracovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1080
27.2.14 20:43
@itsi píše:
@vbera Já s mrazáčky zkušenosti nemám, ale nezáleží v tomhle ohledu i na zkušenosti, odbornosti a vybavení centra? Jakou metodou je zmražují, jestli je zmražují samostatně a tak? Vím, že některá centra to už dělají - zmražují po jednom a ve fázi třeba blastocysty, prý je pak větší úspěšnost :nevim:

Ano, záleží na průběhu (typu) mražení. A každé centrum to dělá po svém. Někde mrazí po 2 nebo po 3. Když je to po 1, tak holky psaly, že se za to připlácí. A mrazí od prvojádra po blastocysty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1080
27.2.14 20:47
@maraida píše:
Při nativu 3 vajíčka 8o :-O Fakt jsi nebrala ani Clostilbegyt nebo Tamoxifem???A kam chodíš do CARu?

Myslela jsem injekce (Zoladex, Fostimon, Merional, Cetrotide atd.). Já jich měla na 1. pokus třeba 70, takže mazec. Při nativu jsem měla myslím 5 dní Clostibegyt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14367
27.2.14 20:57

@vbera aha…takže to nebyl nativ, ale minimálka.
Já právě taky nevím jestli si mám dát čistě nativ nebo minimálku :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1080
27.2.14 21:12

@Tinkka Jak ses ptala na kvalitu vajíček, tak je lepší menší počet, protože bývají kvalitní. Holky co mají přes 20, tak se jim stejně neoplodní a ještě jim hrozí hyperstimulák. Co jsem četla na jiných diskusích, tak u velkého množství se 1/2 a více nedala použít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1080
27.2.14 21:13

@maraida Takže nativ je úplně bez léků?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14367
27.2.14 21:20

@vbera jj,nativ je úplně bez jakékoli stimulace.Snad jenom pak na konec Pregnyl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7151
27.2.14 22:03

@vbera Tak ono zase jak u koho. U me ze 33 bylo ok 26vajec a 24se oplodnilo..Ale ja bych radeji mensi davky kv.ohss. Jeden me bohate stacil :( cele je to takova sazka do loterie…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7151
27.2.14 22:07

@oskárek59 A jak se pozna, ze telo spatne stepi kys. listovou? Na to je nejakej test? Ja beru acidum folicum…to me dali v caru…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2903
28.2.14 10:13
@Tinkka píše:
@oskárek59 A jak se pozna, ze telo spatne stepi kys. listovou? Na to je nejakej test? Ja beru acidum folicum…to me dali v caru…

Z genetiky..já to ani netušila a vesele zobala obyčejnou kys. listovou..až paní doktorka mi řekla, že ji moje tělo vůbec nevyužije a beze zbytku vyloučí :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10554
28.2.14 11:37

@Tinkka me na to prisli na endokrinologii, dokonce mi rekla, ze kdyz jsem v tehu uzivala mamavit atd, tak ze jsem si tim na stitnou zlazu ublizila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1080
28.2.14 12:11

@oskárek59 @1985bara Holky nestrašte. Taky mi v CARu předepsali listovku. Štítnou žlázu mám OK. Může mi poradit jakým „testem“ se to pozná, abych to nebrala zbytečně? Na jakého lékaře se mám obrátit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10554
28.2.14 12:18

@vbera zadny test neznam :-) me v caru rovnou poslali na endokrinologii a ta na krev a utz stitne zlazy a prislo se na to ze mam chronicky zanet a budu uz porad brat letrox

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1080
28.2.14 12:54

Holky, sepsala jsem přehled, jak na tom jsme, protože si to nemůžeme navzájem pamatovat. Pokud budete chtít doplnit nějaké další informace, dejte mi vědět :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.