2. IVF na přelomu března a dubna

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1736
24.2.14 14:46

O. k,teď už nemusím nic.Beru na imuno prednison, na ředění krve anopyrin a listovku. Čekám na schválení, které bude ve středu a kolem 10.3 začnu znova stimulovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
685
24.2.14 14:52

Jé se máš, už víš že to máš kolem 10.jasný
Já beru na imuno stále ten medrol a listovku dobu léta :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
685
24.2.14 14:54

Omlouvám se píšu z mobilu, mělo to být "zobu "léta.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1736
24.2.14 14:58

No jak dostanu MS a tu mám dostat 8,tak uvidím. :) už aby to bylo, ale pak zase to čekání na výsledky kolik se jich oplodnilo, a genetiku embryjek :) to zase bude na palici :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
685
24.2.14 15:41

Jo, to čekání pořád na něco to je nejhorší. Vy budete mít gen. embryek? 8o bylo Vám to doporučené, nebo jen samy to chcete, pro větší jistotu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1736
24.2.14 15:47

Jj, budeme, už i při 1.pokusu jsme to měli i PISCI, a PK, tu genetiku embryjek jsme chtěli, ale ona nám to i doporučila, skrs 2 zamlklé potraty v 8.tt,ale oba jsme v pořádku,2× krát jsem přišla do jiného stavu normálně a pak jsem byla v Gennetu v Lb na hydrolaparoskopii a tam mi zjistili pravej nepr. vejcovod, tak jsme se pustili do ivf, teda ketu, pač to embryjko bylo 3 týdny vitrifikováno, skrs to čekání na výsledky PGD

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
685
24.2.14 16:40

Aha 8o, no já jsem taky po dvou zamlklych :( jednou z přirozeného a jednou z 1.ivf.My měli ISCI a PK, embryjka na 1-,prý. Taky právě jsem uvažovala i o PGD, ale jsme oba v pořádku, teda až na mé imuno, tak by jsme museli vše platit. :( tak nevím. Můžu se zeptat když jste také oba v pořádku, jestli jste měli nějaké embryjko špatný?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1736
24.2.14 16:48

No já měla 15 vajíček zralých, z toho jich bylo 7 oplodněných,6 se pomalu vyvyjelo, to ani genetici nevěděli proč :roll: a 1 bojovník zbyl, ten podstoupil do PDG ve st.blastocysty.No a těch 6 nic :( tak proto podstupuji stimulaci znova, nemám zmrzlinky.Je to k nasrání, žádnej problém tak proč :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
685
24.2.14 17:08

To mě moc mrzí, musíte mít taky nervy že železa. Normálně se mně derou slzy do očí :,(
Já měla zralá 3 vajíčka, na 4 se čekalo jestli dojdou, nedosly.
Ty tři oplodněný, měly 1-kvalitu. A stejně nic z toho, moc mě mrzel Ket 2 embrouskuani jedno se nechytlo :(
Vy to teď už budete mít vychytany, to už musí vyjít :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1080
25.2.14 10:29
@faldi píše:
http://www.ellis.cz/…-podporu-ivf

Pro boha, co je to za čaje? Vždyť tam ani není složení? Fakt věříš tomu, že Ti to pomůže :zed:? Podívej se do živnostenského rejstříku, co ten „pán“ všechno dělá (IT, software, průvodcovské služby, cestovní ruch, reklamu) :potlesk:.

Radši si pořiď GS Mamavit, Elasti-Q, Femalon, ProMimi DHA a další. Je jich hodně druhů, prodávají se v lékárnách a né čaje od nějakého „pochybného“ pána.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1736
25.2.14 10:52

http://www.edb.cz/…icek-praha-5
To je od tady toho pána :) o žádného pána co dělá PC atd..se nejedná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
685
25.2.14 11:20

Po složení toho čaje jsem taky pátrala a nikde nic, asi to je tajný :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1736
25.2.14 11:46

No uvidím, až přijde :) tak složení, jakou bylinu to obsahuje, nemusí výrobce uvádět..to máš jako s becherovkou :lol: tam je recept taky tajný :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1080
25.2.14 11:49
@faldi píše:
http://www.edb.cz/…icek-praha-5
To je od tady toho pána :) o žádného pána co dělá PC atd..se nejedná

Tak ten je taky zajímavej, ale to není moje věc. Já bych si žádnej pochybnej čaj (bez složení) z netu nikdy nekoupila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1736
26.2.14 19:29

Ahoj, tak čajík dorazil, tak až půjdu 5.3 k p. doktorce, tak se zeptám, zda ho můžu pít. Jinak to složení je na tom čaji, je sypaný. Obsahuje:Řebříček, Bez černý, Máta, Mařinka, Puškvorec, Jmelí, Zeměžluč, Drmek, Mateřídouška
takž nic nezávadného. A je to z obchodu, který se zabívá mateřstvím, otěhotnění no prostě vše kolem toho :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.