2. IVF na přelomu března a dubna

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10554
28.2.14 16:21

@Tinkka nevim presne jaky mam zanet, jen rekla, ze je chronicky a tim padem stitka nefunguje jak ma a vitaminy proste nevstrebavam, budu uz porad brat letrox aby fungovala jak ma, nekolik let mi v krvi vychazeji vyssi zanetlivy markery a ted se naslo proc..ale lepsi urco bude kdyz se zeptas primo na svuj pripad a sve dr

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1080
28.2.14 16:22
@maraida píše:
@vbera a odkdy má být? Jaké jsou podmínky?

Už běží, je schválená. Info pošlu z domova, teď nestíhám jsem v práci a potřebuju něco dodělat. Umíš anglicky? V češtině jsem vstupní kritéria nenašla. Běží teď 3 studie a my budeme mít taky, ale ta začne až tak duben/květen.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14367
28.2.14 16:24

@vbera koukala jsem teď na stránky Cube a je tam jen nějaká studie kde je věk jen do 37 let? :think: Jiná tam není…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1080
28.2.14 16:25

@maraida Já bych do studie šla, ale musím přemluvit přítele. Tomu se to nelíbí :zed:. Prej je to zase moc hormonů, ale je to fáze III., což už by mělo být bezpečné. A hlavně všechno platí zadavatel, takže je to lepší než jako samoplátce, kdy to vyjde třeba na 80 tis. Kč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7151
28.2.14 16:25

Zajímavej článek o kyselině listové…

http://ona.idnes.cz/…/zdravi.aspx?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14367
28.2.14 16:26

@vbera tak jo, tak mi pak prosím pošli info.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14367
28.2.14 16:27

@vbera já bych šla do studie hned, kdyby mě někam vzali…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
685
28.2.14 17:57

Ahoj holky, teda Vás dočíst ti je fuška :) ale je fajn že se nám to tu rozjíždí.
Tak Vám povím náš příběh se spermogramem. Začlo to v roce 2008 když jsme se vydaly do caru,.Nejprve nás hnaly na iui, spermií je 2%morfologie ok.Pak druhý iui stimulované, náhodou v laborce jsme se dozvěděli, že s takovým spermií nemáme šanci, že neví proč nás vůbec na to poslali, morfologie 0 :( Z toho všeho jsme byly hotový. Přítel kouřil, to stále lékař predhazoval, tak jsme si daly zase od caru pauzu. Chtěla jsem aby chlap přestal kouřit, pak že půjdem znova.To se povedlo až za dva roky přestal kouřit. Nasadili jsme vit, e,selen, zinek od GS, listovku a fertilman.Na podzim si objednal 10 kg vlašských ořechů, ty pojidal každý den.Po roce jsme šly do caru a spermií naprosto v normální 8o :mrgreen: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
685
28.2.14 17:59

Omlouvám se za chyby, psát z mobilu mě moc nejde :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
685
28.2.14 18:02

@vbera
Super tabulka :pankac: mně můžeš doplnit počet dětí 0 :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1080
28.2.14 18:49

@maraida Studie mají 3, ale nemají to doplněné na stránkách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14367
28.2.14 19:09

@vbera a napíšeš mi pak něco o těch studiích?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
586
1.3.14 11:04

@vbera ahoj můžeš do tabulky doplnit věk 31, město Praha a car Gennet. děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
239
1.3.14 12:24

Ahoj holky, jak se dneska máte? Užíváte pěkného počasí? Jinak já o těch testech na kyselinu listovou taky nevím, genetiku nám dělali, ale žádná zmínka o listovce. Tak až půjdu do Reprofitu, tak se na tom zeptám. Mějte se krásně :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14367
1.3.14 18:49

Ahoj :mavam:
My jsme tu dnes měli masopust, aktivně jsme se účastnili. Já byla za těhotnou ženu a manžel za nevěstu. Byla to neuvěřitelná sranda :palec:
A odpoledne jsme byli s Vikou na karnevalu, byla za Karkulku a vyhrála 1.místo :palec:
Takže super den :palec: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.