Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@teta1 jeste nehazej flintu do zita, zitra se mi urcite ozvi,,,ale jinak mas pravdu, mit dite je zazrak - hlavne pro ty co nemaji tu cestu lehkou
@teta1 Ach jo, tak to mě mrzí, ale třeba se to ještě nějak rozjede…Držím palce a dej vědět ![]()
@1985bara @Tinkka hCG klesá, tak je to jasné. Zase biochemické tehu… Tragicky to neberu, proste to tak dopadlo a uz jsem se s tim smířili. Škoda, ze nemůžu s Vámi debatovat, jak nam rostou bříška, každopádně sem budu stále občas chodit a sledovat, jak se Vám daří! Opatrujte Vaše poklady!
@teta1 no dopr… to snad neni mozny, ja tomu jeste taaak verila, je mi to fakt lito, opatruj se, budu rada kdyz se obcas ozves, jsi jedina na tehle diskuzi, vsichni uz zmizli
@oskárek59 tak to je fajn
, jsem rada ze tu aspon nekdo zustal ![]()
@oskárek59 Ahooj,co Ty planujes ted neco nebo uz se take zadarilo? ![]()
@Tinkka
Ahojkyy jak mile že sis vzpoměla ![]()
zatim vše při starém…chtěla jsem na Ket v listopadu misto toho jsem musela na versaskopii
doktorovi se furt neco nezdalo v deloze nastesti vse OK v prosinci vychazel termin MS na vanoce
a v lednu když už jsem byla i na UTZ sliznice byla, folik byl tak me zkosil zanět stř. ucha ![]()
A jeste nejsem dolečena..teď bojuju s dutinama..ale hned jak budu fit utikam pro zmrzlinku ![]()
co ty jak se dari??? Určitě vse Ok..a mala je hodna na maminku a moc v břišku nezlobi? ♥
@oskárek59 jsem procitala diskusi zpetne a nemas podpisek, tak me to zajimalo
Tak to mas peripetie s uchem, tak to preji brzke vyleceni a az budes fit hura do akce, tohle neni dobre uspechat
Drzim palecky na KETik!!! Mala je klidne ditko, takze me zatim tak pratelsky stoucha, zadne drama, tak uvidime jak se bude projevovat nadale
Tak dej pak urcite vedet, ju?!
@Tinkka
jasně, že dám vědět… ![]()
tak snad to malé vydrži i po porodu být hodný andílek ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
@1985bara to ja bych si taky prala, ale proste je asi něco spatne… Zítra uz to beru jen jako formalitku a pak si asi konečně zase po měsíci dam vinko
musím to tak proste brát. Jeste ze mám tu svoji berusku. Mit dite je vázne krasne a musíme to brát jako dar!