2. IVF na přelomu března a dubna

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10554
27.9.14 11:06

@teta1 ahoj vcerejsi kontrola probehla v poradku, mimi tedy opet stavkovalo a nespolupracovalo s dr, mo a nakonec dr predpoklada ze to je Jonasek :-). Nejchytrejsi budeme toho sedmeho na screeningu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2903
27.9.14 17:45

@1985bara
jůů hlavně, že jste v pořádku a zdraví..
a Jonášek je taky super..zrovna dneska má sváteček :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10554
27.9.14 18:06

@oskárek59 jj je to super a k svatkj dostal chrastitko :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teta1
27.9.14 22:40

@1985bara ahoj, kamarádka ma Jonaska take, moc krasne jméno. hlavne ze je vse v pořádku! Supr! Asi bude mrnous klidas, alespoň se vyspíš, az bude venku a nebudeš muset vstávám 5 x za noc :)

• Citovat
  • Upravit
10554
27.9.14 23:14

@teta1 taky rikam ze by mohl byt pohodar :mrgreen:. Prosim te jak kamaradka rika malemu na netu jsme nenasli skoro zadne zdrobneliny :-). Kdyz jsem rikala kamaradce ze to bude jonasek tak ona na me - to byl nejakej pes z pohadky neee a ja na ni - ty rouro to byl jonatan od kadrnozkovy z macha a sebestovy :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teta1
28.9.14 15:18

@1985bara říkají mu Jondo, Jony, Joni. Pripada mi to v teto dobre docela bežné jméno, nevím co se na tom Tvoji kamarádce zda nenormální :)nenech si do toho od nikoho kafrat, bude to tvůj prcek :)

• Citovat
  • Upravit
10554
28.9.14 15:45

@teta1 ji se nezdalo nenormalni jen neobvykle a spletla si ho ale jinak ho pochvalila :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10554
30.9.14 21:41

@itsi jak se vam dari?? posli nam nejake info :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10554
7.10.14 13:34

@teta1 ahoj, tak jak? uz dorazila mrcha na stimulku? my dnes byli na screeningu a vse ok, sance na kluka jsou opet vyssi :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teta1
7.10.14 15:24

@1985bara ahoj! MS dorazila a uz 2 hy den aplikují pekny koktejl. Merional v kombinaci s Fostimonem, take Fraxiparin a Prednison. Takže jsem zase pekne nadrogovana :lol:

Hlavne je důležité, ze je vse v pořádku! To je skvěle. Ruzovku si můžete pořídit na druhy pokus, vždyť mate jeste mrázacky, ze?

• Citovat
  • Upravit
10554
7.10.14 15:28

@teta1 jj mame, z kluka se nehroutime, hlavne ze je zdrav :-)…takze uz zobes no super, uz se to rozbehlo :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7151
7.10.14 17:00

@teta1 Drzim Te palce! Mas kratky protokol? To bude rychlovka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teta1
7.10.14 21:04

@1985bara @Tinkka presne tak, konečně se to rozběhlo. Můj stimulacni protokol nazývají jako minimalka, ale jelikož si aplikují denně 2 Fostomony a 1 Merional, tak mi to pripada jak krátký protokol. Bude se jeste dávat něco proti prasknutí folikulu. Dnes si aplikují druhy den a uz jsem jak balon, tak snad se tam něco klube :):)

Myslete na me tehulky, budu Vás informovat a na konci října se snad přidám k Vám do klubu nastávajících mamin:) i kdyz ja uz bych byla nastávající druhomatka :mrgreen:

@Tinkka jak u tebe probíhají začátky, je vse v pořádku, citis se dobre?

• Citovat
  • Upravit
7151
7.10.14 21:26

@teta1 Tak zacatky jsou tezke, citim se blbe, je mi celej den na zvraceni, pomaha me se najist, i kdyz nemam hlad ani chut, uz druhy tyden, tak snad to nekdy polevi, boli me bricho a prsa. Proste si to „uzivam“ a zitra jdu do prace, tak snad to tam nejak zvladnu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teta1
7.10.14 21:39

@Tinkka zkus skočit do lékárny pro homeopatika. Ty malé kuličky me hodne pomáhali, kdyz na me přišly nevolnosti. Mrkni se na www.hla-homeopatika.cz ., v sekci obchod je brožurky ke stažení „homeopatika pro nastávající maminky“ Jsou tam doporučena 2 homeopatika na těhotenské nevolnosti, mohu Vázne doporučit. Koupíš to v jakékoliv lékárně. Jinak u me to bylo stejne proste jsem nesměla byt hladna, presne jak říkáš.
Tak přeji pevne nervy v praci a at se nevolnosti nezhoršují! Ono to přejde tak ve 3 měsíci, snad :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.