Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj holky
občas sem nakouknu, ale nemám vám co psát.
Mě teď přišly výsledky od Malíčkový/,měnila jsem imunologa./.
Budu pichat dexamed, jsem ráda, snad ten zabere a půjdem pro mražáčky ![]()
Děkuju, na kontrolu půjdu až začátkem listopadu.Ale zase si říkám že už by to mohlo být ok, a ještě do konce roku by jsme stihli KET.
@1985bara ahoj! Mám uz 14 dnu dobrana antibiotika a ted jdu na kontrolou do CAR, podle planu bych mela za 3 týdny začít stimulovat, tak uvidíme.
a co tvoje bříško, uz roste? Jak se citis?
@Tinkka ahoj,děkuji ti ale ještě chvíli šetři síly, až koncem roku.To nejdřív budu držet palce tobě ![]()
@Tinkka díky!! Dnes jsem dostala stimulacni protokol a tak budu čekat na MS a odstartuje me to. Ty ted čekat na výsledky KET??
@teta1 no supeeeeer hlavne ze je vse zaleceno a pripraveno na mimiska
![]()
Ahoj holky
občas taky nakouknu, ale není čím přispívat.
Po KET na konci června jsem otěhotněla a vše bylo super a my nadšení.
Jenže pak se mimi nevyvinulo byli jsme bez srdeční akce a já musela na revizi ![]()
takže jsem už skoro měsíc po revizi a čekám na MS, nechám tomu ty 3.měsíce a snad listopad (prosinec) jdeme do dalšího KET-u.
Nevzdávám se a budu bojovat!!
@Tinkka
Tobě budu držet palce aby jsi měla // čárky a vše bylo OK ![]()
@oskárek59 Diky moc! Ja si rikala jak jsi asi dopadla! Ach jo, tak kdyz uz se to konecne povede tak tohle, chapu Te naprosto a vim jak se citis! Ale urcite ten dalsi ket uz bude Vas posledni, preju Ti to, drz se a opatruj ![]()
@1985bara diky! A co ty, jak pokračujete? Uz mas určite pekne bříško. 18 týden, tak to uz je skoro půlka za tebou!!
@teta1 pokracujeme tak ze ani nevime ze by se neco delo
, jinak sem tam se neco rysuje
, to jo uz pulka bude za nami a muzem strihat metr ![]()
@1985bara skvěle, ty jsi jak reklama na tehotenstvi
tak jen tak dal, leti to strašně, vždy kdyz se po nejaké době podívám na tvůj metrik, tak tomu ani nevěřím.
@Tinkka
děkuju
už jsem se celkem oklepala ale když na to přijde někde řeč (např. u doktora) vždycky mám slzičky v očích..
ale tak překonáme to a jdeme dál a budeme bojovat!!!
a co ty jak se cítíš???
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.