Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@teta1 no super, tak to bude rychlovka s tim pravym bojovnickem ![]()
@teta1 Děkuji moc zkusím se zeptat…včera mě bylo fakt nejhůre, ale dneska už je to lepší, je to jako na houpačce… ![]()
@1985bara tak dnes jsem byla na kontrole a klube se tak kolem 6 ti foliku, uz je jeden i 16 mm a tak pry punkci bude tak v pondeli ci úterý. Uz mám teda bříško, jak balon. Chodíš do práce a nebo jsi na nemocenské? Dnes mi nabízeli neschopenka, ale pri své praci to nepotřebuji, tak si vyberu par dnu dovolené:)
@teta1 ahoj, no super, klubou se ti tam bojovnicci
,,jinak ja jsem sla na neschopenku uz pri stimulce, jsem pokladni v kaufu a nedelalo mi to prave dobre pri ohybani atd
Ahoj děvčátka, tak pred chvili jsem byla v nemocnicí na aplikaci Pregnylu, takže ve stredu rano punkce. Mela bych jich tam mit asi 7, tak uvidíme, co z toho bude. Hlavne zítra hodím nohy nahoru a budu jen cist ![]()
Jak jsem vycházela z fakulty, tak tam seděli dve nastávající matky na lavičce, tak v 9 měsíci TT, a kourili cigára… No fuj, chudáčci dědičky, pripada mi to jako paradox, někdo se honí za dítětem a nic a jiný si toho vůbec neváží, ale tak to asi v životě chodi… Pekny vecer!
@teta1 7 je stasne cislo a urco tam bude min. 1 pravy bojovnicek
, ve stredu budu drzet palce i na nohou
,,,jinak mas pravdu, nekdo si toho vubec nevazi a druha by udelala vse pro to aby mimi mela
@1985bara vidíš, to me ani nenapadlo s tou sedmickou, mas pravdu, je to stistko. Diky za podporu a ja určite písnu, jak jsme dopadli a jak to probiha ![]()
Úplne sem nasala tu atmosféru porodnice a snad se me to bříško take chyti
dobrou noc a opatruj miminko!
@teta1 urcite pisni budu tu na tebe cekat a nasavej nasavej aby ti rostlo brisko
,,,budu mimise opatrovat jako by byl muj vlastni ![]()
@teta1 Tak to doufám, že Tě to dobře dopadlo a držím palce…
S tím kouřením mam taky zkušenost, u nás v práci dělala uklízečku cikánka, milá, slušná, čekala třetí dítko, chodila uklizet do osmého měsíce a každej den také vykuřovala…pohodička, klídek…a dítě bude mít určítě zdravé a porod razdva…čím to je? Holky, asi to moc řešíme ![]()
@Tinkka @1985bara ahoj! Mám po punkci a nakonec odebrali 12 vajuch. To docela nechápu, kdyz na ultrazvuku jich bylo tak 8. Uvidíme co do zítřka udělají a kolik bude oplodnenych. Podle me asi nebyly vsechna zralá… Tak ted lenošim a užívám si, ze me nic na vajecnikach netlaci!! ![]()
@teta1 no super, tesim se na zitrejsi pozitivni zpravy
, byl to krasny pocet a zaslouzene si ted odpocivej ![]()
@1985bara tak jen píši informace z dnešního telefonátu s embryolozkou. Ze 12 vajicek bylo 7 zralych a dnes mame 4 oplozena. Zítra dopoledne si nechám dve zavést a zbytek se zamrazi. Do PK se ani nepouštíme, po mých zkušenostech, kdy mám dcerku z jedne jedine zavedené 4 buňky
holky, tak na me myslete!!
@teta1 to vis ze na tebe myslime,,taky jsem mela 4 oplozena, dali mi jedno 4 den a pak jsme cekali do 6dne jestli ostatni vydrzi a vydrzela, takze mame 3 nanuky
,,,ale ten pocit ze tam je sance na dvojcatka je mnam ![]()
@1985bara no nemůžu říci, ze bych chtěla dvojčátka, kdyz uz jedno ditko doma mám, ale proste chci mit vetsi šanci na otěhotnění a pokud by byla dve, tak by se to zvládlo. Takže asi tak, raději 2 nez uz zadne další ![]()
Tak to mame stejne embryjek, snad mi to take vyjde, jak tobe! Budu te informovat.
@teta1 presne tak, dve nebo jedno, hlane ze bude
,,,juuu to bude cekani na ty tve vysledky se snad zblaznim ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.