Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@maraida @oskárek59 holky jak to u vas vypada?
jste nekdo v kontaktu s @itsi???
@1985bara jsi hodná, že na mě myslíš
U nás zatím nic a ani nevím jestli něco ještě bude. Chtěli jsme na podzim, to nevyjde, nejdřív bychom mohli až v lednu. Manžel je teď samá služebka.
@maraida jejej, to nejsou moc povzbudive zpravy, ale snad se nakonec neco udeje
@1985bara no uvidíme. Ale spíš už asi nic nebude. Už to nějak ani nehrotím. Bude mi už 42,musela bych kromě stimulace do sebe zase rvát kortikoidy a to mi Dr. už moc nedoporučuje. Mám 3 děti za které jsem šťastná, akorát Vika nebude mít k sobě parťáka, ale to se nedá nic dělat. Snad to pochopí.
@Tinkka dekuji za podporu! vidím, ze krasne rostete, tak jen tak dále!!!
Tak u me dnes proběhl transfer 2 čtyř buněčných embryi. Ty další dve zůstanou v místicce do pondeli a pokud z nich budou blastocysty, tak se zamrazi. Ale uvidíme, jedno pry uz byla 6 ti buňka a to druhe sice 4 buňka, ale nějaká nic moc. Každopádně u me v bříšku jsou 2 šampioni a tak čekat 12 dnu do testu z krve!
@teta1 juchuuuuu, doufam ze to ta 4 dozene a 6 ze zustane aby byl nejaky nanuk ale nemuselo se na ne sahnout az po porodu ![]()
@1985bara diky! Kdyz uz jsem to dotáhli az sem, tak uz se nevzdáme
kdyz jsem šla na sál, tak jsem se podívala na hodiny a bylo na minutu presne 10:10, ve stejný cas se narodila i moje dcerka, tak to beru jako znamení.
Kde ty budes vůbec rodit? A chodíš na nejaké tehu cvičeni? To mi dělala moc dobre, hlavne plavání.
@teta1 to je jasny ze to nevzdame
, cas ti prozradil ze to bude vse ok uvidis ![]()
jinak rodit budu u nas v lipe, na tehu cvico nechodim a z bazenu se bojim infekce
,,,jen se jdeme podivat 30.10. s martinem do porodnice jak to probiha a jak to tam vypada, 29.10. mam test na cukr a 31.10. 3d utz v gennetu,,,docela nabity tyden, ale martin ma dovcu tak to chceme obehat, jo a jeste na matriku skocime ![]()
@1985bara Tak se hlavne nestresuj z toho, co v porodnici uvidíš
snad tam nebude nějaká matka zrovna v nejlepším
![]()
Vse zvládnete, to bude vázne nabitý týden… Sice bych si dovolenou představovala jinak, ale co uz, miminku se člověk musi podřídit.
@1985bara
u nás se čeká na výsledky imuna a v listopadu chceme na KET..pokud bude vše OK..jakože bude!!!
![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.