Sanus 2014

1662
5.1.14 18:43

Sanus 2014

Ahoj snažilky. Téma jasné:-)já teda nezačínám, teď se chystám už na 3.IVF.První nevyšlo, druhé sice jo, ale v 19.týdnu mi odtekla plodová voda :( tak znova od začátku, tak snad rok 2014 bude úspěšný :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10415
6.1.14 21:04

Ahojky tak to mě mrzí :( Tak ti aspon budu držet palečky aby to dopadlo dobře. Já se chystám do Pronatalu ted v unoru a vůbec nevím co mě čeká a mám z toho docela strach :think: Tak držím palečky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1662
7.1.14 18:18

Ahoj, děkuju :) a neboj, ono se začne kolem mimča něco dít, tak neměj z toho strach :palec: tak ať se zadaří co nejdřív :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10415
7.1.14 18:23

Děkuju ;-) asi mám jen strach a zřejmě z toho, že fakt nevím co mě tam čeká, kolik to bude stát a tak asi nad tím moc přemýšlím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1662
7.1.14 18:45

Tak nejřív udějají určitě spermiogram a tobě hormonální profil, to ti vezmou krev. potom třeba udělají IUI, to jestli bude spermiogram ok. někde dělají nejdřív laparku, aby se zjistilo, jestli máš průchozí vejcovody a tak.IVF je až poslední možnost. jinak za IUI jsme platili 1000 a za IVF kolem 23000.ale ceník má každej Car jiný. ale neboj se vlka nic, opravdu, začne se něco dít, je to pak fičák :D :palec: klidně se ptej :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10415
7.1.14 18:52

Jé díky. Já si furt naivně myslela, že když jsem dvakrát otéhotněla i když to teda nedopadlo že to půjde zase a ono prd. Já už mám teda jen jeden vejcovod pravej mi vzali po mimoděložním. Takže na tý první schůzce v caru se nás na všechno zeptají a pak nas objednají na nějaké to vyšetření? Jsem zvědavá viď? ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1662
7.1.14 19:17

Tak ty už si taky byla těhotná :( přijde mi, že každá ženská aspoň jednou potratí :( :zed: přesně tak, první schůzka bude taková informativní, budou se ptát na nemoce vaše i v rodině, budou se ptát i na ty nevydařený těhu a tak. a potom určitě spermio a ten hormonální profil a ultrazvuk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10415
7.1.14 19:25

To máš pravdu snad opravdu každá holka potratí je to hrozný. Jó já byla v roce 2011 ale z toho byl samovolnej potrat a v 2012 mimoděložní ;-( A od tý doby nic, mám teda 12letou dceru z předchozího vztahu, ale současný přítel děti nemá a moc by je chtěl. Tak jsme se objednali do caru tak to jsem ráda, že mi takle napíšeš co mě tam čeka.;-) A ty to Ivf budeš mít někdy teď?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1662
7.1.14 19:42

To je jasný, ono se jenom rozhodnout pro Car je dost :( to mě mrzí, už si taky zažila svoje. já děti nemám, todle bylo moje první těhotenství, všechno bylo ok a ze dne na den bolesti a praskla voda. prý asi infekce :nevim: jinak IVF bude teď v únoru, jak vyjde MS.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10415
7.1.14 19:45

Ach jo to by se nemělo stávat moc mě to mrzí. Tak hlavně, že si to nevzdala, snad máš to nejhorší zasebou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1662
7.1.14 20:01

No ze začátku jsem myslela, že už na to kašlu :( no ale máme poslední pokus co přispívá pojišťovna, pak teda nevim :? snad to vyjde, musí :dance: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10415
7.1.14 20:06

Určitě to výjde budu ti moc držet palečky ;-) Ty peníze mě hrozně straší až tam půjdeme doufám, že pojištovna nám něco proplatí. A ty se drž a moc držím palečky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1662
7.1.14 20:09

Děkuju :hug: tobě taky budu držet palce, ať jste v Car jen krátce :) :palec: a určitě dej vědět :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10415
7.1.14 20:11

Děkuji ;-) A taky se určitě ozvi ať vím jak to s tebou vypada ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
628
10.1.14 20:18

Ahoj muzu se k vam pridat do diskuze? Take se opet chystam do Sanusu, chtela bych v unoru zkusit sve stesti. Mame za sebou bohuzel nekolik neuspechu ale verim ze rok 2014 bude konecne nas stastny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.