Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj snažilky. Téma jasné:-)já teda nezačínám, teď se chystám už na 3.IVF.První nevyšlo, druhé sice jo, ale v 19.týdnu mi odtekla plodová voda
tak znova od začátku, tak snad rok 2014 bude úspěšný ![]()
Ahojky tak to mě mrzí
Tak ti aspon budu držet palečky aby to dopadlo dobře. Já se chystám do Pronatalu ted v unoru a vůbec nevím co mě čeká a mám z toho docela strach
Tak držím palečky ![]()
Ahoj, děkuju
a neboj, ono se začne kolem mimča něco dít, tak neměj z toho strach
tak ať se zadaří co nejdřív ![]()
Děkuju
asi mám jen strach a zřejmě z toho, že fakt nevím co mě tam čeká, kolik to bude stát a tak asi nad tím moc přemýšlím.
Tak nejřív udějají určitě spermiogram a tobě hormonální profil, to ti vezmou krev. potom třeba udělají IUI, to jestli bude spermiogram ok. někde dělají nejdřív laparku, aby se zjistilo, jestli máš průchozí vejcovody a tak.IVF je až poslední možnost. jinak za IUI jsme platili 1000 a za IVF kolem 23000.ale ceník má každej Car jiný. ale neboj se vlka nic, opravdu, začne se něco dít, je to pak fičák
klidně se ptej ![]()
Jé díky. Já si furt naivně myslela, že když jsem dvakrát otéhotněla i když to teda nedopadlo že to půjde zase a ono prd. Já už mám teda jen jeden vejcovod pravej mi vzali po mimoděložním. Takže na tý první schůzce v caru se nás na všechno zeptají a pak nas objednají na nějaké to vyšetření? Jsem zvědavá viď? ![]()
Tak ty už si taky byla těhotná
přijde mi, že každá ženská aspoň jednou potratí
přesně tak, první schůzka bude taková informativní, budou se ptát na nemoce vaše i v rodině, budou se ptát i na ty nevydařený těhu a tak. a potom určitě spermio a ten hormonální profil a ultrazvuk.
To máš pravdu snad opravdu každá holka potratí je to hrozný. Jó já byla v roce 2011 ale z toho byl samovolnej potrat a v 2012 mimoděložní ;-( A od tý doby nic, mám teda 12letou dceru z předchozího vztahu, ale současný přítel děti nemá a moc by je chtěl. Tak jsme se objednali do caru tak to jsem ráda, že mi takle napíšeš co mě tam čeka.;-) A ty to Ivf budeš mít někdy teď?
To je jasný, ono se jenom rozhodnout pro Car je dost
to mě mrzí, už si taky zažila svoje. já děti nemám, todle bylo moje první těhotenství, všechno bylo ok a ze dne na den bolesti a praskla voda. prý asi infekce
jinak IVF bude teď v únoru, jak vyjde MS.
Ach jo to by se nemělo stávat moc mě to mrzí. Tak hlavně, že si to nevzdala, snad máš to nejhorší zasebou
No ze začátku jsem myslela, že už na to kašlu
no ale máme poslední pokus co přispívá pojišťovna, pak teda nevim
snad to vyjde, musí
![]()
Určitě to výjde budu ti moc držet palečky
Ty peníze mě hrozně straší až tam půjdeme doufám, že pojištovna nám něco proplatí. A ty se drž a moc držím palečky ![]()
Děkuju
tobě taky budu držet palce, ať jste v Car jen krátce
a určitě dej vědět ![]()
Ahoj muzu se k vam pridat do diskuze? Take se opet chystam do Sanusu, chtela bych v unoru zkusit sve stesti. Mame za sebou bohuzel nekolik neuspechu ale verim ze rok 2014 bude konecne nas stastny.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.