Sanus 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1662
11.1.14 14:49

@ilca2014 ahoj,vítám tě :mavam: a co už máte za sebou? taky už IVF? :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
628
11.1.14 16:39

Mam za sebou 2IVF. Nastesti mame 7 zamrazenych prave z druheho IVF. Prvni tehotenstvi zkoncilo v 8.tydnu, druhe ve 20 a treti v 9.tydnu. Zatim se neprislo na pricinu :,( Jeste cekam na nejake dalsi vysledky ale pokud vyjdou negativne tak zkusime v unoru opet Sanus a pujdem do nasim „mrazacku“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1662
11.1.14 17:10

@ilca2014 no ty toho už máš taky za sebou :,( já otěhotněla jednou, po druhém IVF, ale potratila jsem v 19.týdnu kvůli odtoku plodové vody.taky se neví proč. a ke komu chodíš? já k Dejmkovi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
628
11.1.14 19:03

Ja chodim k doktorce Novotne do Pardubic. Jo jo kdyz se ohlednu tak toho uz bylo opravdu hodne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
628
11.1.14 19:16

Muzu se zeptat jake testy jsi tenkrat po ukonceni v tom 19.tydnu podstoupila? Me testujou porad a porad vlastne na nic neprisli. Na jednu stranu jsem rada ale na druhou porad nic nevim. Na verdikt od doktoru: " To se stava" jsem uz alegicka! :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1662
11.1.14 20:45

No mě nedělali vůbec nic, jen že se to prý stává, přesně jak říkáš. jen mi řekli, že snad infekce v plodovém vaku a že jsem to nemohla nijak ovlivnit, ale prý jen asi :nevim: :zed: že by to zjistili z plodové vody, ale ta mi odtekla všechna už doma. a doktor v nemocnici mi říkal, že těhotenství po IVF nejsou tak silná :? :nevim: a co se stalo vám, jestli se můžu zeptat?
jo tak ty si v Pardubicích. Na doktorku Novotnou slyšim samou chválu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1394
11.1.14 21:36

@Jana2587 ähojky. Můžu se taky přidat? Já taky chodím do sanusu a taky k Dejmkovi :mrgreen: mi zatím zkoušíme jen IUI teď v pondělí jdem na druhou :pankac: :pankac: a já věřím že se zadaří :mrgreen: koukám že toho máš taky dost za sebou :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1662
11.1.14 22:01

@Réza 26 ahojda, to víš že jo, vítám tě :D :mavam: tak taky k Dejmkovi? on je dobrej, viď, moc ho nechválej, ale mě neva.to budu držet palce, ať vyjde IUI.
no jo, je to boj, myslela jsem, že když se zadaří, tak je vyhráno, ale u nás to byla prostě blbá smůla :? :,(
jinak je dobře, že věříš, to je nejdůležitější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1394
12.1.14 08:41

@Jana2587 děkuji za přivítání :mrgreen: jj ani se mě neptaly ke komu bych chtěla a zrovna mě daly k němu, ale zatím sním nemám problém. Sice jsem četla ne moc hezké recenze na něj ale já jsem zatím spokojená :mrgreen: akorát mě teď v pátek nahlodával abych začala myslet o IVF ale já přítely koupila tabletky na spermouše a tak budem zkoušet IUI a kdyby prášky nezabraly tak pak budu přemýšlet :mrgreen: :mrgreen: ale myslím že todle slyšet nechtěl :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
628
12.1.14 10:46

Ahoj Rezo take te zdravim a vitam. Pokud mohu doporucit tak zkuste jeste IUI, je to mnohem mene narocne. Ale je pravda ze doktori hned tlaci do IVF.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
628
12.1.14 10:50

Me tenkrat pri druhem screeningu zjistili malo plodove vody a tezke vyvojove vady na plodu. Rozhodnuti o ukonceni bylo rychle. V 1 hodinu mi oznamili spatny screening, ve 2 uz jsem byla na konzultaci na genetice a ve 3 padlo rozhodnuti o ukonceni. Druhy den hned nastup do nemocnice. V jeden den se to vsechno posr… :,( :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1662
12.1.14 11:30

@Réza 26 presne, zkuste IUI aspon trikrat nez pujdete do IVF. doktori do toho tlacit budou, nejen kvuli penezum, ale je to mnohem vetsi uspesnost, ze otehotnis.my dali pred IVF ctyri IUI. pritel ma horsi morfologii a ja mam nejaky krehky vajicka :nevim: ale zazraky se deji, tak proc to nezkusit :dance: a tak mas Clostyl?
@ilca2014 to je hrozny :( a co ten prvni screening? Tam dobry?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
628
12.1.14 13:57

Prvni screening byl v poradku, bohuzel az ten druhy vsechno objevil. Nasledne geneticke testy potvrdili vse co rekli u druheho screeningu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1662
12.1.14 15:04

@ilca2014 to je hrozný, že ten druhý je takovej důležitější, když to mimčo už je veliké a pak se rozhodni :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1394
12.1.14 16:39

@ilca2014 děkuji za přivítání :mrgreen: tak to mě mrzí že to uvás tak špatně dopadlo :hug:
@Jana2587 jj chci ještě tak minimálně 3 IUI páč jsem přítely objednala pilulky na spermouše a změny jsou až po těch třech měsících takže to IUI jistí. Já mu v pátek řekla že věřím na zázrak a že budem zatím zkoušet IUI :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.