Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@ilca2014 tak stím že přítel nebral prášky jen když jsem mu řekla tak to znám taky. Pak mu vyšel blbý spermiogram a každý ráno a večer mi hlásí : beru si prášek
a sám od sebe
![]()
@ilca2014 Tak to jsem rada, ze mame stejny nazor - je mila, fajn, vse vysvetli, nemenila bych ![]()
K IUI jsi neco brala, myslim, jestli ti neco Mudr. predepsala, nebo doporucila.
@Petka.84 Myslim ze jsem brala Utrogestan a pak jsem si jenom dokoupila listovku.
@Donýsek Ahoj to je fajn ze uz mate KET a ted budu drzet pesti at to vyjde. Cekani je na prd take to moc dlouho nevydrzim a testuji driv. 5ty den po transferu je uz vlastne rozhodnuto jen vysledek jeste neni znam.Muzu se zeptat kolikaty den cyklu jsi byla na transferu? Vim ze se chodi na kontrolu kolem 12 cyklu a pak se meri folikul. Nejak uz si nevzpominam jak presne to bylo.
Muzes mi rict jak to probihalo u tebe.?
@ilca2014
Jo, jo.. taky jsem ráda, že je KET za námi.. ale ted to čekání je šílenství ![]()
3.1. začal cyklus.. a 21.1. na KET.. moc mi nechtela rust sliznice ![]()
Při minulém pokusu jsem cyklus mela 2.12. a KET byl 16.12… je to asi pokaždé jine a individuální ![]()
Holky tak ani druhá IUI nevyšla a teď jsem to dostala a ještě skoro o 5 dní dřív
![]()
@Réza 26 Ahoj ![]()
To me mrzí, že Vam to nevyšlo ![]()
Ale budu držet pěstičky a snad do třetice všeho dobrého se to podaří ![]()
Takže tfuj tfuj tfuj a hlavu vzhůru ![]()
@Donýsek mě to taky mrzí
ale věřím že se nám to podaří. Musí já to miminko moc chci ![]()
@Réza 26
To je dobře, že to tak bereš
aby jsme byly v pohodě a pripravene na další pokus, tak se nesmíme hroutit ![]()
My jsme dnes 5-ty den po KETu.. a netrpělive čekáme na výsledek ![]()
Máme totiž už jen posledního mrazacka, a pokud to ani potom nevyjde, tak nás čeka nové martyrium s darkyni vajíček
.. na což v tuto chvíli už nemáme penízky a museli bychom to na chvíli odložit ![]()
Což taky nechci, chtěli byste toho svistika ted ![]()
@ilca2014 A o Urogestan sis rekla, nebo ti ho predepsali automaticky?
@Donýsek musím to tak brát jinak by mi asi jeblo
taku vás to určo už vyjde a kdy hodláš testovat? Takže budem si držet navzájem pěstičky a to by bylo aby nebylo
![]()
@Réza 26
No mela bych nejdříve 10 den, což vychází na patek.. ale jestli to vydržím ![]()
Urcite Ti taky budu držet pěstičky a az testnu tak dam vědět ![]()
@Donýsek Vydrz s tim testovanim do patku, tim se vyhnes pripadnemu mozna. Vim ze je to tezke ale v pripade uspechu budes zase cekat na dalsi vysetreni, pak na druhe potvrzeni, pak na testy,…no proste porad nejake cekani. Utuzuj svoji vydrz v cekani ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.