Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@ilca2014 Prave, ja na netu nic nenasla, proto chci jit rovnou na socialku. 270 dni je necelych 9 mesicu. Ja byla doma uz mesic pred stimulaci, mela jsem zanet kloubu a on to chtel do stimulky vylecit, a abych byla doma pri stimulaci mi doporucila mudr. v Sanusu. Takze u me by to bylo sakumprdum deset mesicu ![]()
Ahoj všem jak se vám daří? Dlouho tu nikdo nic nenapsal! Já jsem stále doma, stále zvracím, i když jsou dny kdy je to lepší. Tento pátek jdu na prvotrimestrální screening tak začínám být nervozní
Ach ty kontroly nějak mě zmáhají ale zároveň uklidňují.
@ilca2014 Ahojda, taky jsem tu nebyla, ani nepamatuju
Porad neco shanim, siju prckum
U me pohoda, az na tu silenou unavu
Screening dopadl dobre, jak u tebe???
@Petka.84 Ahoj a už víš co čekáš? Já mám za sebou prvotrimestrální screening ten dopadl výborně a na konci července jsem objednaná na druhý screening. Konečně mi je dobře a nezvracím. Naopak mám chuť úplně na všechno a hlavně sladké!! S únavou také bojuji, spím 10 hodin a to si pak ještě zdřímnu přes den tak dvě hodinky. Jsem zpomalená a opravdu jsem ráda že můžu být doma.
@ilca2014 Tak to je skvele, gratuluju, parada, mam radost!!! U nas je to takove naopak s tou unavou. Ja proste spat nemuzu. Jdeme si pomerne brzy lehnout, usnu v jednu a ve ctyri jsem vyspala
Vratily se mi alergie, vcera jsem byla u alergologa, predepsal mi inhalator a kapicky a konecne jsem prospala celou noc
No, celou…kazdy dve hodky chodim curat, ale to je asi normalka
Jeste nevime, co to bude. Muj doktor je fakt kapacita a uz u druheho utz mi hlasil, ze budeme mit hyperaktivni deti, ze to, co mi vyvadeji v brise, dlouho nevidel. Hold raubiri po mamince a tatinkovi
A jak ty, uz vis, co nosis pod srdickem???
@Petka.84 Je tak ty máš opravdu opačný problém.
Já teď také bojuji s nemoci, stále mám rýmu a často mě z toho bolí hlava, do toho jsem dostala zánět do oka a ještě se mi vytvořilo něco jako čepy v krku. Prostě nějaký ten zánět mi putuje asi tělem
Ale jinak snad dobrý. Stále také nevíme co čekáme, přemýšlím jestli si to vůbec necháme říct. V kolikátém jsi teď týdnu já dneska 18+6. Pohyby ještě necítím ale asi je ještě brzy.
@ilca2014 Nooo, tak to mas vesele, jeste trable s nemoci, to je des
Ja jsem ted 16+2, pohlavi vedet chceme, abychom treba pro kluky nemeli cerveny kocarek a tak. Taky u nas bude boj se jmeny, ne a ne se shodnout
Zavidim ti vydrz, tedy pokud si pohlavi nenechate rict, ja bych to nevydrzela ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.