Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Jana2587 Je, to jsou super zpravy! Drzim palec, at vse dobre dopadne a pisni! ![]()
@Mišulka86 To je super zprávička
, tak tfuj, tfuj, tfuj, ať hlavně čárečka sílí. S tím strachem je to u mě stejné. Hodně s tím bojuji. Ale dny utíkají a jak říká můj manžel už je to stejně všechno rozhodnuté!
@ilca2014 Dekuju
stejne budu jistejsi az mi to v pondeli potvrdi z krve…Ja vim, ze co se ma stat, tak se stane a my s tim tezko neco zmuzem…ale snad nam vsem tady bude prano
Uz se nemuzu dockat, az se konecne projevej i priznaky…me to po par dnech ET vsechno preslo a az dneska se mi zda, ze me zas zacinaj pnout prsa, vecer mi je tezko, ale jinak v podstate zatim nic ![]()
Holky tak jsem si dneska zas delala test, a carka vubec nesili
tak nevim, zacinam mit strach ![]()
@Mišulka86 Po kolika dnech jsi si ho delala? Hlavne se nestrachuj, ona hned nezesili, dava si na cas. U me taky nijak moc nesili. Holky z jine diskuse mi poradili, abych si koupila test 10, ze 25 mi to ukaze pozdeji. Ja jsem to nevedela a prvni test jsem si udelala 25 a carka skoro nebyla videt. Pak jsem si v lekarne koupila 10, ktera ukaze vse uz driv a carka byla silnejsi. Neboj se nic, nestresuj, vsak ony zesili, chce to cas ![]()
@Petka.84 no já ten citlivější doma mám…dělala jsem ho po dvou dnech. Teď už radši asi testovat ani nebudu a počkám si do pondělka na krev…jinak se vystresuju ještě víc. Snad je ten drobeček v pořádku.
@Mišulka86 Neboj, urcite je v poradku, ona mrska zesili
Vydrz na krev, ja uz to taky vydrzim, byt mam testu zasobu
Musime verit ![]()
@Petka.84 Snad mas pravdu…a kdyby to nemelo vyjit tak by ta carka tam nebyla vubec…Ale zdrblo me to dneska teda poradne
A kdy ty jdes na krev? Uz aby tohle bylo za nama a mohly se uz radovat jak ta prtata rostou ![]()
Ahoj holky tak hlasim ze dnesni kontrola dopadla vyborne. Srdicka bijou
a dle mereni jsem 6+3 a 6+4. no prote 7 tyden. Uf dneska to byly nervy ale stalo to za to. Videt je na ultrazvuku a vubec slyset ze zatim je vse v poradku je tak uklidnujici. Mam obrovskou radost. Jen kdyby mi jeste bylo trochu lip. Zaludek si dela co chce a s jidlem je to cim dal horsi.
@ilca2014 obrovska gratulace
kez se toho taky s holkama tady dockame. Jsi stastna vid?
Petko a Misulko s tim testovanim je to na nervy. Take zalezi kdy testujete nejlepsi je to rano. Kazdopadne uz jen par dni a budete to mit potvrzene z krve. Vydrzte a verte ze tam jsou
Uz se tesim az si tu budem kratit cas od jednoho ultrazvuku ke druheme ![]()
@Mišulka86 Dekuju, dneska jsem fakt happy
Jak rikala doktorka proste bojujeme dal a pokracujeme a vse vypada nadejne. Je uzasne jak to vsechno nekdy utika pred par dny jsem byla na transferu pak na krvi a ted uz jsme 7 tyden. Hrozne rychle to ze zacatku naskoci.
@ilca2014 To je dobre, ze to tak utika.
Ja ty testy delala oba rano, ale kdo vi..cetla jsem, ze na to muze mit vliv koncentrace moci nebo se treba prcek vyviji pomaleji.Asi potrebuju nabrat zas trosku pozitivniho mysleni…cloveku z toho cekani uz hrabe
Jednou se tomu vsichni zasmejeme, jak jsme se snazili a nemohli se tech deticek dockat ![]()
@Mišulka86 Ahojky, presne tak. Kdyby tam prckove nebyli, nebyl by ani dusik na testu
Neboj, pondeli mas za chvili
My jdeme na krev v utery;-)
@ilca2014 No skvele! Neboj, ted uz budou jen silit a rust ![]()
Kdy jsi byla na 1 utz? Ja bojuju s tim, jestli jit od prvniho mesice do prace, nebo ne ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.