Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Mišulka86 po kontrole uvidis
jojo ja uz mam po ketu, byl v nedeli, hrozny to cekani ![]()
@Jana2587 no tak držím všechny palce, aby se povedlo i tobě
ať jsme tu komplet
určitě to brzo uteče. Hlavně pěkně odpočívej.
@Jana2587 My s tím něco budeme muset provést, uvidíme, jaký bude můj drahý držák
Jak se cítíš?
@Mišulka86 Mě sám ředitel říkal, ať si jsem v klidu doma a nestresuju se v práci. No, ale popravdě nevím, je to teď takový na palici. Mladýmu neprodloužili smlouvu a novou práci nemůžeme najít. Vůbec nevím, co budem dělat dál…
@Petka.84 tak nejak nijak
vubec nic, ale je brzo.PEti ty cekas urcite dvojky, mas hooodne vysoke hcg a to te nechaj doma urcite si myslim.
@Jana2587 Jak říkám, ředitel sám mi hlásil, abych zůstala doma a nestresovala se v práci, ale nevím… Jak jsem psala, chlap můj je bez práce, o nic nemůžeme zavadit. Podle HCG bych taky řekla, že jsou tam dvě a o to víc mě to s tou prací šrotuje. Co se nám nedostávalo na umělý jsme si půjčili od mamky, je potřeba jí to vrátit a jestli mám v bříšku opravdu dvě miminka, bude to darda… Samozřejmě jsem šťastná, my oba, to se ani nedá popsat, ale pořád mi šrotuje, jestli se do práce vrátit, nebo nee. Vím, že miminka jsou nejpřednější, ale koruny jsou taky potřeba, fakt nevím ![]()
A tak po KETu ležíš? Kdy můžeš testnout? Jé, jak já ti držím palce, aby Vám to vyšlo ![]()
@Petka.84 dekuju
no jo, nejak se povaluju a sem tam neco udelam.ja asi testovat zas nebudu a pockam jestli ms neprijde a na krev ![]()
@Jana2587 Tak to klobouk dolů, jestli vydržíš netestovat
Kdy jdeš na krev?
@Jana2587 Ty wado…Tak to lehni, ani se nehni, ať může mražáček hnízdit
Hrozně moc držím palce ![]()
@Petka.84 děkuju Péti, určitě budu polehávat
snad už to klapne ![]()
Ahoj holky ja dneska byla opet na kontrole u sveho gynekologa. Vse zatim vypada dobre, obe mimca rostou. Na neschpence uz asi zustanu a do prace nepujdu. Stejne mi doktorka rikala ze pokud kdokoli ceka dvojcata tak od 20teho tydne je temer jiste na neschopence. Asi by se mi to nevyplatilo vracet se na 3 mesice do prace.
Holky vam je zatim dobre? Zadne nevolnosti,… zavidim.
@Jana2587 Jani drzim moc pesti aby ti to vyslo. Odpocivej, polehavejna nech se opecovavat
pokud to jde. A kolik jste zavadeli? Jedno a nebo dve?
@ilca2014 to je tááák hezký, hlavně taky odpočívej. kolikátý už si týden? a moc díky
máme jedno
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.