Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Mišulka86 Máš pravdu že nevědět je těžké. A takové ty řeči „to se stává“ moc nepomáhají. Možná odebrali nějaký vzorek na další testy, ale obávám se že se to stalo příliš brzy, takže to doktoři nebudou řešit. Co ti řekli v Sanusu? Třeba by nějaké vysvětlení měli…
@ilca2014 No nejake vzorky zasili do laboratore.Do sanusu jdu az v pondeli. Lezela jsem v nemocnici v Nachode.No mozna to bylo spatnym vyvojem.Byla jsem tri a pul tydne po oplodneni a jeste tam nebyl zarodecny tercik, jen gestacni a zloutkovy vacek…ale treba se jen pomaleji vyvijel…nevim no
@Mišulka86 Odkud, ze jsi? Nachod je od nas za rohem… Nepremyslej nad tim proc, stalo se. Soustred se na to, abys nabrala silu na dalsi pokus. Drzim palce a myslim na tebe…
@Mišulka86 Možná se něco dozvíš a možná ti něco řeknou v Sanusu. Důležité je aby jsi byla v pořádku a nabrala sílu. Tvé tělo se jistě brzy zotaví a zase půjdete do dalšího kola. Posílám ti sílu na zvládnutí toho období. A věř, že zase bude líp ![]()
@Petka.84 No ja jsem spis od Jaromere, kousek od Josefova. A rychla me rovnou odvezla do Nachoda…No je fakt, ze se s tim neda nic delat, ale zas je dobre vedet duvod a snazit se tomu priste predejit ![]()
@ilca2014 no snad ano…zazraky se deji, i kdyz my mame posledni dobou vic smuly nez stesti ![]()
@Mišulka86 To neni nijak daleko, tam to znam
Tak kdybys chtela nekdy pokecat, neni problem
Hlavne se drz ![]()
@Petka.84 @Mišulka86 ahojky holky tak koukám že sme tady skoro sousedky
do Náchoda to mám kousíček a Jaroměř znám taky ![]()
Tak to je fajn, ze jsme vsechny ze stejneho kraje.Ja ted tak nejak prezivam…asi by se cliveku lepe vyrocnavalo, ze se embryjko po transferu nechytlo nez tohle…ale co se da delat…zivot musi jit dal ![]()
@Mišulka86 Netrap se, je porad lepsi, kdyz to prisl takhle z kraje, nez pozdeji. Snaz se dat dokupy, nabrat silu…
@Petka.84 já jsem z Červeného Kostelce a ty?
@Mišulka86 mrzí mě co se ti stalo
a myslím že nechceš číst že to bude dobrý a podobně takže jen
![]()
@Réza 26 Nema cenu zminovat nazev obce, protoze je nas tu 80 obyvat a na bezny mape nas nenajdes
Zato je tu nadherne a klidecek. Je to mezi Dobruskou a Novym Mestem nad Met. Cerveny Kostelec samozrejme znam
Takze jsme hromadny sousedky ![]()
@Réza 26 dekuju
Je pravda, ze utecha moc nepomaha…ted je opravdu nejlepsi pritomnost a podpora pratel a rodiny
Holky tak ja jsem z Jasenne, taky takova mala prdelka.
@Réza 26 a nemas zkusenost s Arletou? Dost o ni uvazuji…sice se v sanusu snazi, aby clovek co nejdrive otehotnel, ale zas si nejsem jista zda cloveka kompletne vysetri a snazi se nejak resit pricinu…
@Mišulka86 Vim, ze to ohledne Arlety nebylo psano me, ale znam dve holky, ktery tam byly a spatny… Kdyz uz zmenu, doporucuju Sanus, ale Pardubice…
Ahoj holky, jen k Arletě. Já pro změnu slyšela jen samou chválu, narozdíl od Sanusu. Taky jsem chodila do Sanusu ke Štěpánovi ml. a byl vždy milý a vstřícný, jenže mám pocit, že v Sanusu mají jeden univerzální přístup ke všem. Samozřejmě, že jim to mladých holek vesměs vychází, ale jak má někdo něco jinak, tak už to nevychází. Já tedy po neúspěchu přešla do Pronatalu do Kolína a hodně jsem se divila. Udělali mi hromadu vyšetření, o které jsem si v Sanusu žádala a nedostala (chlamýdie, genetiku, imuno). To vše by mělo být před prvním IVF a ne až po neúspěších. Nakonec i spermio nám v Sanusu udělali až po půl roce léčby Clostíkem a teprve pak se zjistilo, že problém je na straně muže.
Jinak nic nebrání si tam domluvit schůzku, bez toho aby člověk v Sanusu cokoliv říkal a klidně v několika CARech a obhlídnout to. A rozhodnout se, podle vlastních pocitů. Jinak nechci nijak Sanus hanit, Štěpán je fakt milý ( na rozdíl od Šilhana, který byl na mně tak sprostý, že jsem se rozbrečela), každýmu sedne něco jiného.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.