Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj je tu nekdo kdo chodi do Gest na Smichov? Prosim o informace a zkuseosti.:-) Dekuji
@Natálka26 Ahoj.Vsechno jaky tam jsou, kolik to tam stoji a ak znas to.:-) Jestli kdo ma nejake problemy nebo ema, koho doporucuji a tak.:-)
@jarmila 2
tak jsou tam od rana do sedmi do večera myslím a dělaj i soboty. platis myslím 3000na rok, tím ze je to i centrum asistovaný reprodukce tak se občas stane ze jdeš k jiným lékaři, ale to je jen ve chvili kdy je to akutní a doktor nemá čas, když se objednáš driv jdeš ke svému. Ja chodim k Alexanderovi, je skvelej, vzdycky sem se s nim dohodla, je vstřícněj, akorat je mu občas hůř rozumět je to Slovák ale mluví rychle občas komolí
jinak sestry na recepci jsou fajnový ![]()
dalsi věc je ta ze s nimi spis (s doktorem) komunikuj emailem, protože sestry málokdy přepojí na ordinaci(logicky když se věnuje Tobe)tak aby nedbihal telefonovat, pokud to není extra urgentní, ale na maily reaguje.
já jediný problém, který jsem měla tak byl ten ze jsem otěhotněla znacne neplánovaně v naprosto nevhodnou chvili a v šoku Odchazim od doktora a dojdu ke schodům tam asi v půlce se mi podlomily kolena a já si s pláčem sedla, tak přišla sestra a ptá se jestli je všechno v pořádku a já pohotově ze ne, ze jsem těhotná a v tu chvili procházela nějaká paní co chodila na ivf a slyšela mě, tak se začala rozčilovat ze taková kráva jako jsem já by dítě mít nemela a ze ona ho chce a já ne a ze tohle nechápe a kdesi cosi.. Takze to nebyla vina personálu, ale moje. Naštěstí ji doktor velice rychle zpacifikoval, ze takhle teda ne. A pak se mi všichni omlouvali. Jinak spokojenost veliká, zajímá tě jeste něco co jsem nenapsala? Ptej se, mě takhle z hlavy všechno nenapadne.
@jarmila 2 na me to tam pusobilo moc pozitivne… asi me ten jejich pristup a vedomi, ze se neco konecne bude dit, uklidnilo natolik, ze jsem na ty jejich vysetreni ani nedosla a po zjisteni ovulace jsem hned otehotnela ![]()
@Natálka26 taky jsem chodila k Alexanderovi a byl naprosto superovej… akutne jsem byla u pana Cernyho (myslim, ze se tak jmenoval) a taky supr
Ahoj, chodím do Gestu. Nejčastěji k MUDr. Polákové, ale byla jsem i u MUDr. Koreckého a jsem moc spokojená. Jsou vstřícní, profesionálové s lidským přístupem. Mohu jen doporučit.
@Anne86
ten je skvelej, já jsem s nim naprosto spokojena, je to srandista a umí se i zastat jak jsem zjistila takže za mě Jedine on ![]()
Zatím jsem tam absolvovala jen pár UTZ a průchodnost vejcovodů, která byla celkem bolestivá a přístup sestřičky i doktorky byl fakt skvělý. ![]()
@Natálka26 je mi lito, ze po otehu jsem tam prestala chodit, ale nechtelo se mi jezdit kazdy 3 tydny 100km do Prahy, ale az se mrnous narodi, tak jim tam musim jit osobne podekovat, jsou fakt uzasni
@Anne86
tak to docela chapu,100km je fakt dost, ale já je mam nad barákem tak jsem si vzdycky udělala procházku. A je fakt ze co se pece týče tak jsou bezkonkurenční ![]()
@Anne86 100km je dost. Já si Gest vybrala, protože to mám autem 10min cesty. Původně jsem myslela, že půjdu do Iscare, ale tady jsem taky spokojená.
Ja tam sla na doporuceni kamaradky…v Pardubicich mame sanus nebo jak se to jmenuje, ale proste jsem radsi dala na doporuceni ![]()
A co v CAR? Jake mate zkusenosti s postupy, stimulaci a cnami?:-)
@jarmila 2 Já začínám stimulovat v lednu, tak sama nevím, co mě čeká. Zatím mám objednané pera Puregon za 2500kč, ale to stojí všude stejně.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.