Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Malvajs ahoj
nečeká mě IVF ale KET, tak jestli se můžu přidat? jinak já jsem ted po prvním IVF které bohužel nedopadlo…ráda se stebou podělím o zážitky a zkušenosti…
Ahojky
také bych se k vám přidala. Pravě nám nevyšlo 4iui a tak jdeme v lednu na první ivf. Snažíme se 3,5roku
a za měsíc mi bude 28,snažíme se o první.
Já mám taky jen jeden vejcovod a ten druhej není taky zrovna nejlepší, ale te mi nechali…jinak přítel spermio nic moc, má málo spermií… ![]()
no já doufám že to bude úspěšnějšší, protože už chci mimi ![]()
taky chodim do iscare…jo jo druhý den cyklu už by ti měli dát léky a měla by si začít píchat, tak jsem to měla já. stimulovala jsem menogonem -píchání 1krát denně, a pak aby nepraskly tak orgalutranem, asi to budeš mít stejný, v iscare davají to samé. já měla 16 vajec, z toho jsme dali 10 ICSI ostatní přirozeně oplodnit a nakonec přežilo jen 5 ![]()
Tak já mám vejcovody oba, ale 1 neprůchodný, manžel horší spermio. Jinak chodime k Apolinaři a teď 27.12. jdu na ultrazvuk, pro léky a domluvit se na ivf, ale už vim že budu mít dlouhý protokol. a moc se toho všeho bojím ![]()
@Kačudis mohu se zeptat nechávali sté si zasvest 1 nebo 2 kuličky?
@Malvajs Většinou prý dávají dlouhý, ani nevím podle čeho, mše řekla, že ovuluji bez problémů a vše je OK tak jsem do dlouhého, zatím tomu moc nerozumím ![]()
@Malvajs jo jo čekání bylo hrozný
vlatně pořád na něco čekáš, dokud nebudeš věsět že ten drobeček je v pořádku ![]()
a jinak v iscare dělají krátký protokoly
@Malvajs Vypadá to, že pro každého doktora je asi lepší postup ten jeho
,ale pravda ať dělají co chtějí, hlavně ať je z toho výsledek. Taky se bojiš těch injekcí?
@Malvajs tak už si pichala sama jo, to máš náskok
. Já pregnyl nepichala vždy jsem si skočila k doktoru, bála jsem se, ale to budu muset zvládnout
a ještě na ředění krve to mi je líto, že to budeš mít ještě ztížené. Hlavně aby nám to hezky vyšlo ![]()
@Malvajs Ahojky
o tom Peru jsem slyšela, ale prý je to o dost dražší, tak uvidim co mi nabídnou ![]()
Ach jo Když na něco čekáme, tak to vůbec neutíká, že ![]()
Ahoj holky, můžu se taky přidat?6.1. jdu na utz, skončí mi 5-měsíčný umělý přechod, začátkem ledna by mi měli odsát cystu a pak hurá na přípravu IVF
@artepkaa ahoj
můžu se také zeptat proč ten uměly přechod?
@Malvajs Tak na zítra hodně štěstí, ať je vše v pořádku ![]()
@Radkkaa @Malvajs ahoj holky, umělý přechod jsem měla k vůli endometrioze, v květnu jsem byla na laparce, odstranili mi cystu a rozbourali srůsty a za měsíc jsem to měla všechno zpět, tak mi naordinovali na 5 měsíců injekce na umělý přechod. Měla jsem z toho strach, ale návaly jsem měla jen občas, takové divné teplo, ale za chvilku, to zas přešlo! Úplně jsem si odvykla mít MS, fakt se bez ní žije líp ![]()
Hloky, přeji vám všem krásné a klidné Vánoce a do nového roku hlavně hodně zdraví, štěstí, lásky a ať je každý těhotenský test pozitivní
PETRA
Ahoj holky, mohu se taky přidat? V lednu nás čeká druhé IVF, máme za sebou 5× neúspešné IUI, potom jsem otěhotněla přirozeně, ale bohužel mimoděložní - tento rok jsem byla v únoru na laparoskopii, byl mi odebrán levý vejcovod, potom následovalo první IVF, které nevyšlo a teď se chystáme na druhé IVF.
jsou to hrozné nervy a jsem ráda, že tady nebudu také sama ![]()
Přeji všem krásné svátky a do nového roku jen samé pozitivní testy ![]()
Také vám přeji Veselé Vánoce plné pohody a spokojenosti a do Nového roku samozřejmě ty nejkrásnější //
@fishi ahojky
tentokrát to určitě vyjde
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.