Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Radkkaa jj, asi teda jo. A koukám, že máš taky krátký protokol. ![]()
@Ha-ni ahoj
tak jsme se sešly i tady
já než projdu stimulací, tak vidím IVF též až na únor, stejně jako @Radkkaa
@artepkaa
Ty bys měla začít stimulaci za 14 dní, ne? To stihneš do konce ledna ![]()
@Pavlix děkuji. Určitě jo, tak testy budu mít všechny, tak snad až dostanu MS tak se začne - snad v únoru. A jak jsi na tom Ty?
@Ginuš
Já čekám taky na MS. Pokud dorazí na čas v pondělí, tak pojedu pro pero do CARU a v úterý začnu. Vzhledem k tomu, že mám krátký protokol, OPU by mohlo vyjít na konec ledna. Nějak se na to ale necítím, od listopadové operace mě ten zbylý vaječník bolí jak čert prakticky pořád. Cysta naštestí zmizela, ale kdoví, co se tam teď zase klube.
Všem přeju hezký den ![]()
@Ha-ni pokud mi budou odsávat cystu, tak to mi vyjde přelom leden-únor ![]()
@artepkaa tam máš nějakou čekací dobu po tom odsátí, kdy až můžeš začít stimulovat?
@artepkaa aha, tak to potom jo
Ale tak snad ty potvory cysty konečně zmizí ![]()
Ahojky holky!! Tak MS priska presne na cas a zitra du pro injekce, huraaa!!!
@Pavlix tak to je super, to je za chvilku. Mě se gynekoložka zatím neozvala a do CARu mam volat za týden v pátek. Vůbec to neletí ![]()
Držím palce, ať Ti to vše vychází
@Malvajs jj je to paradox!! Na to krvaceni se chci prave dnes zeptat, ja to dostala cca 15h
@Malvajs jo, mě říkala dr. že pokud to nebude vyloženě od rána, tak se ten den ms počítá jako nultý a 1-2DC se mám zastavit v car na utz.
Mě říkali po 18.hod že se počítá další den, ale asi záleží na caru nebo na dr
@Malvajs přesně. Ono já bych stejně ten den, co bych dostala ráno ms, nestihla dojet do caru, takže stejně bych jela na druhý den, takže je jedno který dc to vlastně bude. ![]()
@Radkkaa já taky počítám normálně až po 18h jako nultý dc, ale při té stimulaci to možná berou jinak.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.